3 ZNAKA HOROSKOPA NAPOKON JASNO VIDE SVOG PARTNERA 24. OKTOBRA Da li je osoba u koju ste se zaljubili dobra za vas?

Svi se možemo složiti da je taj opojni osjećaj zaljubljivanja neodoljiv i ponekad mijenja život. Pošto nas čari druge osobe toliko zanesu, osjećamo da su oni nepogrešivi i savršeni za nas. U svojim mislima stvaramo ideal o njima, onaj koji lako može da se razveje čim počnemo ovu da osobu vidimo kao pravo ljudsko biće.

24. oktobra 2023. nestaće sjaj koji dolazi sa ludom ljubavlju – vidjećemo naše romantične partnere kao ljudska bića, možda po prvi put. Tokom tranzita, Sunce u trigonu sa Saturnom, tri horoskopska znaka će preispitati svoju odnose. Ovo će biti trenutak odluke – da li nastavljaju dalje sa tom osobom ili bez nje!

Tri horoskopska znaka koja preispituju svoje odnose 24. oktobra 2023. godine!

BIK

Sunčev trigon sa Saturnom otvara vam oči za istinu o tome šta će biti vaš sljedeći korak kada je u pitanju osoba u koju ste se nedavno zaljubili. Sada možete vidjeti od čega je ta osoba zaista napravljena. To ne znači da ćete se u potpunosti razočarati, samo da vidite kakva se istina krije ispod idealizacije.
Primijetićete i da je intenzitet vaših osjećanja prema ovoj osobi slabiji – ovo može biti malo i do vas jer ste ste ih stavili na pijedestal, a te standarde niko ne može da ispuni. S druge strane, ovaj poziv za buđenje može biti upravo ono što vam je trebalo, jer je važno da se suočite sa realnošću kako biste doneli odluku o sljedećem koraku u vezi.
Možda ćete poželjeti da vam ova osoba ostane u blizini ali nije neko kome želite u potpunosti da se posvetite. Vjerujte svojoj intuiciji!

BLIZANCI

Nema ništa lepše od zanosnog osjećaja zaljubljenosti kada ste spremni da idete do kraja sveta za svog partnera. Pravi ste romantičari kada je ljubav u pitanju – ništa ne zaustavlja vašu viziju. I tako je i sada ali današnji dan stavlja tačku na to.
Tokom tranzita Sunca u trigonu sa Saturnom, videćete da ova osoba definitivno nije onakva kakva ste mislili da jeste. Ovo saznanje je za vas bolno – toliko bolno da odbijate da ga prihvatite. Na sreću, današnji tranzit vam neće dozvoliti da se više zavaravate – suočićete se sa istinom: ova osoba nije osoba kakvu ste želeli za sebe. U stvari, počinjete da mislite da možda uopšte nije dobra za vas.
Međutim, vi ste neko ko sluša svoj osjećaj, a vaša intuicija vam govori da se povučete i razmislite. Razmišljate o osobi sa kojom ste jer shvatate da ste je prerano stavili na pijedestal i da ta osoba nije tu da živi vaš san umjesto vas.

STRIJELAC

Taman na vrijeme. Možda ste videli da ovo dolazi, jer ste rano uhvatili određene obrasce, ali ste zažmurili na jedno oko da biste se osJećali dobro zbog izbora koji ste napravili. Taj izbor je bio da se povežete sa nekim ko je u to vrijeme izgledao kao ostvarenje sna. Ova osoba je imala sve što ste ikada željeli u romantičnom partneru. Ipak, samo ste pretpostavili da je ova osoba savršena – 24. oktobra 2023. shvatićete ste da je savršenstvo samo iluzija.
Iako nećete skakati gore-dole od radosti zbog ideje da sada znate da ne možete dalje sa ovom osobom, srećni ste što ste na vreme stali. Projektovali ste ljepotu i sjaj na osobu u koju ste se zaljubili. Ta ljepota je ipak bila samo vaša sopstvena – projektovali ste svoju blistavost na nekog drugog.
Istina je očigledna i vi ste spremni da je prihvatite. Idealizovali ste osobu u koju ste se ludo zaljubili, samo da biste saznali da je istina potpuno drugačija. Preuzimate odgovornost za svoja osjećanja, ali ih i slušate.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JULI Ovna štiti uticajna osoba, Škorpiji scene ljubomore, Jarac na životnoj prekretnici

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JULI Ovna štiti uticajna osoba, Škorpiji scene ljubomore, Jarac na životnoj prekretnici -...

HOROSKOP ZA VIKEND Bik će imati priliku za luksuzno uživanje, za Strijelca dolazi vrijeme avantura i putovanja

OVANOvog vikenda bićete puni energije i spremni za akciju. Osvežite svoje planove i idite u avanture na otvorenom....

ROĐENI ZA SCENU Ova tri horoskopska znaka su prave zvijezde

Ova tri znaka su rođene zvijezde:LavPrvi na listi su, na ničije iznenađenje, Lavovi. Rođeni u ovom znaku često već...

HOROSKOP ZA 21. AVGUST Ovan nezainteresovan, Škorpija sklona konfliktima, Jarac iznenađen

HOROSKOP ZA 21. AVGUST Ovan nezainteresovan, Škorpija sklona konfliktima, Jarac iznenađen - Aloonline.ba ...

HOROSKOP ZA 16. AVGUST Blizancima pada pomirenje, Škorpija blizu cijlja, Ribe sreću srodnu dušu…

OVANPOSAO: Pod velikim ste pritiskom od strane nadređenih. Smatrate da vam takva atmosfera ne može biti ni malo...

HOROSKOP ZA 30. SEPTEMBAR Bik ima loš predosjećaj, pred Vagom bura, Vodoliji promjena posla

POSAO: Dosta je napetosti oko vas, na poslu velika očekivanja, potrebno vam je puno snage da prevaziđete loš...

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JUL Bik zbog jedne osobine pati, važan dan za Vagu, Blizanci da se čuvaju lažnih prijatelja, a vi?

OvanDanas ste veoma pozitivni i odlučni da proširite svoj krug prijatelja, što će vam lako poći za rukom....

Sve oči su uprte u njih: Boginje stila se rađaju u ovih 5 znakova, obaraju s nogu

Ovan: Trendseter Ovnovi su poznati po svom smelom i avanturističkom duhu, što ih čini prirodnim seterima trendova u svetu mode....