Astrolozi kažu da je avgust pakleni mjesec, sa šest retrogradnih planeta!

Astrolozi kažu da će avgust 2023. godine biti pakleni mjesec. Razlog toga je što čak šest planeta ide retrogradno – Venera, Saturn, Pluton, Uran, Jupiter i, naravno, nemilosrdni Merkur.

Početkom nedjelje retrogradna Venera i Sunce udružili su se sa nepredvidivim Uranom i izazvali nagle promjene kod svih nas. Možda ćete se suočiti sa nekim neočekivanim izazovima. Savjet je se ne plašite da razmišljate izvan okvira dok se krećete kroz preokrete. Nemojte da žurite sa odlukama jer energija retrogradne Venere može neke od ovih poriva da učini prolaznima.

Mladi Mjesec, 16. avgusta, u konjunkciji je sa retrogradnom Venerom, koja dominira našim ljubavnim životima sljedećih nedjelja, a ovo može da bude korisno vrijeme da preuzmete inicijativu za rješavanje bilo kakvih dugotrajnih problema u vezi ili sukobljenih želja koje su se pojavile u vašem srcu posljednjih dana. Tako burno, ali sa mogućim srećnim ishodom.

Datum koji treba označiti u kalendaru je 23. avgust, jer je to prvi dan sezone Djevice, kao i početak retrogradnog Merkura. Sunce u Djevici natjeraće vas, htjeli vi to ili ne, da potpuno prodrmate stvari i pročistite raspored i posložite život. Nažalost, istog dana počinje retrogradni Merkur u Djevici, što može da oteža jasno sagledavanje svih sitnih detalja života. Budite strpljivi sa sobom i drugima jer ovo je za sada peta planeta koja se pridružila Retrogradnom timu.

Mjesec završava sa isto toliko kosmičke akcije kao što je i počeo. Dana 27. avgusta, strastveni Mars ulazi u Vagu unoseći energiju u društvene situacije i odnose. Dan kasnije, umjetnik šoka, Uran, počinje svoju godišnju retrogradnost tjerajući nas da se pozabavimo nekim od nepredvidljivijih tema, zagonetki i obrta koji su se dogodili unutar kolektiva i naših života tokom proteklih mjeseci.

Konačno, 30. avgusta, imamo snažan pun Mjesec u Ribama. Ovo je drugi puni Mesec koji se pojavljuje tokom avgusta, što ga čini posebnim Plavim Mjesecom. Sjedeći nasuprot pragmatičnom Suncu u Djevici, sada je vrijeme da se oslobodite nekih fantazija kako biste izravnali svoju stvarnost i snove.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

KOJI SE HOROSKOPSKI ZNAKOVI NIKAKO NE PODNOSE Kada se sretnu dvije Djevice, među njima nastaje haos!

OvanOni ne shvataju da neko nešto ne može. A kada su sa Blizancima koji se stalno nešto nećkaju...

STALNO IM JE LOVA NA PAMETI Horoskopski znaci koje više preferiraju novac nego ljubav

Neki ljudi ne mogu da zamisle život koji nije na visokoj nozi, pa je za mnoge od njih...

Dani kada je sve moguće: Šta nam donosi Sunce u trigonu sa Uranom 15. i 16. septembra?

Sunčev trigon sa Uranom je pozitivno poravnanje koje nas ohrabruje da budemo inovativni, razmišljamo van okvira i pronađemo...

DA LI STE MEĐU NJIMA? Koja četiri horoskopska znaka je najlakše voljeti

DA LI STE MEĐU NJIMA? Koja četiri horoskopska znaka je najlakše voljeti - Aloonline.ba ...

OVO SU I NE TAKO DOBRE STRANE ROĐENIH U ZNAKU VAGE Poznati su po mračnom rauzmišljanju i neodlučnosti

Osobe rođene u ovom znaku horoskopa poznate su po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, što dovodi do toga...

HOROSKOP ZA 16. AVGUST Blizancima pada pomirenje, Škorpija blizu cijlja, Ribe sreću srodnu dušu…

OVANPOSAO: Pod velikim ste pritiskom od strane nadređenih. Smatrate da vam takva atmosfera ne može biti ni malo...

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JULI Ovna štiti uticajna osoba, Škorpiji scene ljubomore, Jarac na životnoj prekretnici

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JULI Ovna štiti uticajna osoba, Škorpiji scene ljubomore, Jarac na životnoj prekretnici -...

LJUBAVNI HOROSKOP DO 28. OKTOBRA Nekom se bude stare emocije, a neki baš nemaju sreće

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak kada je ljubav u pitanju:OVANNaredne nedelje ćete biti mnogo više fokusirani na...