Ovan

Možda nećete biti u najpodsticajnijem raspoloženju u prijepodnevnim satima, ali ostatak dana svakako donosi dobro raspoloženje i opušteniju atmosferu. Neke obaveze koje ste obećali da uradite moći ćete da završite na vrijeme. Odvojite malo vremena i za svoj odmor, jer ste prilično iscrpljeni.

Bik


Sva dešavanja danas uglavnom će biti vezana za porodicu i članove familije. Ukoliko vi priređujete neki ručak ili okupljanje, potrudićete se da svima budete na usluzi i izađete u susret, jer želite da uljepšate dan svojim dragim osobama. Bićete i u vrlo romantičnom raspoloženju pred kraj dana.

Blizanci


Danas želite svoj mir, a takođe vam je prioritet i da neke poljuljane odnose popravite i sredite. Posvetićete svoje vrijeme voljenoj osobi, ali ne za neke velike razgovore već prije za uživanje u tome što ste jedno pored drugog. Neki put ćutanje govori mnogo više od riječi.

Rak


Ako se probudite u lošem raspoloženju, okupirani nekim razmišljanjima o teškoćama ili o prošlosti, pokušajte da ovo otjerate od sebe. Uživajte sa ljudima koji su oko vas, dajte im dio svog vremena i svoje pažnje i učinite da ovaj dan protekne u jednom finom raspoloženju.

Lav


Želite da se mnogo više povežete sa nekim ljudima koji su vam bitni, ali možda birate pogrešan način. Ako budete ćutali, druga strana će teško razumjeti šta se dešava u vama. Zato se lijepo otvorite, popričajte sa dragim osobama, neka shvate koliko su vam značajni, kao i vi njima.

Djevica


Sebi ćete dati u zadatak da završite neke obaveze koje ste odavno isplanirali, ali za to ste rezervisali samo prijepodnevne sate. Međutim, čini se da stvari neće ići onako kako vi želite i da ćete obavezama morati da posvetite mnogo više vremena. Nemojte samo da se premorite.

Vaga


Danas vam je potrebno da odvojite dan samo za sebe. Želite da se opustite i uživate u nekim sitnim zadovoljstvima. Najradije ćete, makar prvi dio dana, provesti sami sa sobom dok bi veče već moglo da protekne u druženju sa prijateljima.

Škorpija


Vjerovatno vam neće biti do druženja iako vas prijatelji zovu da izađete sa njima. Velika je vjerovatnoća da nećete imati strpljenja i da će vas nervirati situacije na koje obično ne obraćate pažnju. Ovo nije dobar dan za grupne aktivnosti ili zabave. Možda bi bilo najbolje da odradite dobar trening i da nakon toga odmarate. Osjećaćete se mnogo bolje nakon toga.

Strijelac


Danas ste prilično napeti. Možda ćete u nekom trenutku biti u centru pažnje. Iako vam to inače ne bi smetalo, danas vas to može učiniti nervoznima. Kada svi gledaju u vas i očekuju da nešto kažete, onda i kažite. Budite kratki i onda se povucite. Niste raspoloženi. Nađite neku dobru knjigu ili čitajte o stvarima koje vas interesuju. To bi vas trebalo osloboditi stresa.

Jarac


Početak godine donosi smirivanje koje vam je toliko bilo potrebno. Međutim, svakako je da ćete u prvom dijelu dana biti prilično iscrpljeni i možda najradije provesti vrijeme sami sa sobom, čitajući neku dobru knjigu ili se baviti sitnim kućnim poslovima. U večernjim satima je dosta bolje raspoloženje.

Vodolija


Dosta zahtjevan dan na emotivnom planu, pogotovo ako živite sa partnerom. Prvi dio dana može biti opterećujući za odnos i možda je bolje da izađete negdje van kuće ili budete okruženi prijateljima. Komunikacija između vas dvoje će povremeno biti na granici rasprave. Ne optužujte se međusobno.

Ribe


Danas ćete možda željeti da ostanete sami sa svojim mislima. Opuštanje uz dobru knjigu treba da vam bude na vrhu dnevnog reda te vjerovatno nećete željeti da vas neko prekida. Buka i zahtjevi koji vam obično ne smetaju danas vas mogu iritirati, tako da je najbolje da određeno vrijeme provedete u miru i tišini kako biste bili u stanju da se ponašate kao i obično u društvu drugih ljudi. Otiđite u brzu šetnju kako biste smanjili napetost.

www.minimagazin.info

SEDMICA OSTVARIVANJA ŽELJA Provjerite šta svaki horoskopski znak treba uraditi tokom punog Mjeseca

Provjerite šta trebate manifestovati u ovom trenutku prema vašem horoskopskom znaku.Ovan: novi početakPonekad ste vezani za prošlu verziju...

TOLIKO SU UVJERLJIVI DA BI SNIJEG PRODALI ESKIMIMA Koji su najubjedljiviji znaci Zodijaka?

Oni i na poslu dobijaju sve što žele, kako od kolega, tako i od šefova. A moć da...

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. OKTOBAR Ovnovima se komplikuje porodična situacija, Rakovima prošlost kuca na vrata

OvanSam početak dana je veoma neprijatan zato što ste prethodnih dana imali neka neprijatna iskustva sa ljudima iz...

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. OKTOBAR Blizancima se drma tlo pod nogama, Škorpija otkriva tajnu, Bika očekuje ludo veče…

OVANDnevni horoskop za 25. oktobar savjetuje Ovnove da se uzdrže od nepotrebnih kupovina. Mogući su izdaci u kući,...

MNOGO PATE KAD IH KUDE Koji znaci Zodijaka najteže podnose kritike na svoj račun?

Dok neki ljudi kritike doživljavaju kao konstruktivni alat za rast i razvoj, drugima one mogu donijeti osjećaj nesigurnosti...

Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka vrlo vjerovatno će se zaljubiti na jesen

Kako se ljeto polako bliži kraju, a jesen će uskoro zakucati na vrata, mnogi samci počnu priželjkivati vezu....

ONI NE PRAŠTAJU GREŠKE Četiri znaka Zodijaka koja najviše osuđuju druge ljude

RakNjihova osjetljivost može da ih natjera da osuđuju. Mislite da vas svi žele, pa stvari shvatate veoma lično....

Dnevni horoskop za 12.10.2023.

Ovan Nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi, slobodno prihvatite različite izazove kako biste provjerili svoje mogućnosti. Dovoljno ste sposobni...