Ovan

Ako se bavite pisanjem ili nekim drugim kreativnim radom, danas ćete biti umorni, blokirani i dekoncentrisani. Zapitajte se koliko je baš neophodno da sve odradite danas. Ako nije, slobodno se opustite i ostavite posao za sutra. Družite se sa nekim ko vaš opušta i ugodite sebi.

Bik


Posao u koji ste u posljednje vrijeme uložili puno truda ide uzlaznom putanjom, ali danas će iznenada sve stati i imaćete osjećaj kako je vaš trud uzaludan. Nemojte biti obeshrabreni. Svaki put ka uspjehu ima uspone i padove i nije lak. Kada sve prođe, bićete zadovoljni i ponosni na sebe.

Blizanci


Jedan član porodice će danas imati poslovnih i finansijskih problema. Vaša prirodna osjećajnost i plemenitost je upravo ono što mu je potrebno. Ako ne možete da pružite pomoć, pružite bar lijepu riječ ili zagrljaj. Nekada to puno znači. Sutra će sve biti bolje!

Rak


Vaš rođak ili prijatelj će biti bolestan, otpušten ili imati neki drugi ozbiljni problem. Vi ćete, kao po prirodi plemenita ličnost, željeti da pomognete. Ako ne budete u mogućnosti, bićete izuzetno isfrustrirani. Nemojte dozvoliti da vas to poremeti. Na vama je da date sve od sebe. Ako i ne uspijete, vaš prijatelj će znati da ste bili uz njega.

Lav


Neka popravka, vjerovatno oko kuće ili automobila, mogla bi vam donijeti neočekivane finansijske troškove. To će vas vjerovatno uznemiriti, s obzirom na to da ste vrijedno radili i čuvali svoj novac za nešto drugo. Pomirite se sa tim i nemojte se nervirati previše. Vaš račun će se ponovo popuniti.

Djevica


Pred vama su promjene na putu karijere. Iako su promjene koje dolaze veoma pozitivne, kada se posmatraju na duže staze, vama trenutno sve izgleda kao katastrofa. Pokušajte da danas ne paničite, već da dan provedete u miru i stabilnosti. Uspjeh i bogatstvo su svakako ispred vas.

Vaga


Danas će vas predosjećanje uznemiriti i osjećaćete veliki strah. Ne paničite! Vaša intuicija nije tako oštra i precizna kao što je to uobičajeno. Ono što osjećate, definitivno nije istina. Nemojte se plašiti ni da je vaša intuicija zauvijek izgubljena. Samo je malo oslabila. Služite se danas razumom. To je bolje rješenje.

Škorpija


Promjene u nekoj grupi kojoj pripadate danas će imati jak uticaj na vas. Moguće je da će se svi baviti nečim što vas apsolutno ne interesuje. Pokušajte ipak da se uključite i ne budete izuzetak. Nekad je bolje natjerati sebe na nešto, nego ostati usamljen. Na vama je da procijenite kada!

Strijelac


Danas ćete čuti neku skandaloznu vijest o osobi koja vam je veoma draga. To će vas baciti u razmišljanje, a mogli biste biti i razočarani. Zadržite svoje mišljenje i predrasude za sebe. Bez obzira koliko šokantno to bilo, svako ima prava da svoj život živi kako hoće.

Jarac


Danas ćete izgledati sjajno! Potencijalna ljubav, koja se nalazi u vašoj blizini, biće izuzetno svjesna toga. Vaša senzualnost će biti prisutna gdje god da krenete. Duga šetnja i razgovor s tom osobom će vas zbližiti. Do kraja dana, mogli bi pasti i prvi poljupci.

Vodolija


Neprijatan događaj će dovesti do toga da se zabrinete za svoju finansijsku budućnost. Vaše investiranje će danas imati negativne rezultate. Nemojte se nervirati. To je nešto što ste mogli da očekujete kada ste odlučili da rizikujete. Razgovarajte sa nekim iskusnim ko bi vam mogao pomoći da se izvučete iz trenutne situacije.

Ribe


Danas ćete primijetiti kako su vaši napori u prethodnom periodu napokon počeli da pokazuju rezultate. Iako će vas to obradovati, vi ćete se uspaničiti i uplašiti da bi sve moglo da nestane i vrati se na staro. Nema potrebe trošiti energiju na nevažne stvari. Budite raspoloženi i svjesni da je za vas došlo srećno vrijeme.

www.minimagazin.info

9 zanimljivih osobina koje ćete pronaći samo kod žene rođene u znaku Škorpije

Za nju kažu da je prava “opasnica”. Neki je se boje, jer vjeruju da je njena žaoka prilično...

4 ZNAKA HOROSKOPA KOJA NE PRISTAJU NA KOMPROMISE U LJUBAVI U jedno vjeruju i spremni su da čekaju do kraja života

Da li srodne duše zaista postoje? I kojoj grupi vi pripadate? Da li ste među onima koji veruju...

Za ovih 5 znakova, 2024. godina će biti prekretnica

Astrolozi su uvjereni da će 2024. godina donijeti promjene u životima mnogih horoskopskih znakova. Ovo je vrijeme nevjerovatnih...

OVA 3 ZNAKA UBJEDLJIVO NAJBOLJE LAŽU Nikako im ne vjerujte prije nego što provjerite priču

Možda zvuči grubo, ali ako tu svoju sposobnost umeju da preusmere na pravi način, da valjano iskoriste u...

Ostavljaju dubok trag i posebno se ističu: Ove horoskopske znakove je teško zaboraviti

LavLavovi su pravi kraljevi horoskopa. Ljudi rođeni u ovom znaku su hrabri, ambiciozni, a često i dramatični. Oni...

OVO SU I NE TAKO DOBRE STRANE ROĐENIH U ZNAKU VAGE Poznati su po mračnom rauzmišljanju i neodlučnosti

Osobe rođene u ovom znaku horoskopa poznate su po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, što dovodi do toga...

Dnevni horoskop za 22.07.2023.

Ovan Ne dopustite da vas previše iznerviraju priče koje nemaju mnogo uticaja na vaš život. Neke bliske osobe svojim...

Dnevni horoskop za 01.09.2023.

Ovan Udovoljavanje vlastitim željama je dobro iskustvo, ali danas ste na putu pretjerivanja. Ipak, vjerovatno se osjećate srećno ugađajući...