back to top

Ovan

Budite fleksibilniji u prihvatanju nekih ljudi i njihovih navika. Bićete pritisnuti velikim očekivanjima nadređenih ili poslovnih partnera pa ćete se naći u stisci s vremenom i pred velikim izazovima. Bićete nezadovoljni partnerovim postupcima pa biste se mogli povući u sebe. Ako poradite na komunikaciji, oslobodićete se strahova.

Bik

Dnevni horoskop za 10.07.2023.
Otvoreno ćete izražavati nestrpljenje po pitanju nekih poslova ili osoba. Iritiraće vas navike pojedinaca pa ćete njihove mane posmatrati pod lupom. U silnoj želji da sve uradite kako treba, izložićete nepotrebnom pritisku ljude oko sebe. U porodičnom krugu očekuju vas obaveze. Moraćete se nečega odreći u korist drugih.

Blizanci

Dnevni horoskop za 10.07.2023.
Dan je povoljan za sklapanje novih prijateljstava ili ulaska u nove ljubavne veze. Ne propuštajte večernji izlazak, jer bi vam mogao proširiti vidike. Osoba iz prijateljskog kruga tražiće od vas manji ustupak ili pomoć. Izađite joj u susret! Zaljubljeni će tražiti priliku za novi susret. Ne plašite se uspjeha i ne posustajte pred ciljem!

Rak

Dnevni horoskop za 10.07.2023.
Mogli biste na neugodan način shvatiti ko vam je zapravo prijatelj. Pazite kome povjeravate svoje intimne tajne, kako vam se nepromišljenost ne bi obila o glavu. Udvaraće vam se osoba do koje vam nije stalo pa biste nehotice mogli povrijediti drugu stranu ili poslati pogrešne znakove. Izdvojite vrijeme samo za sebe i sredite misli.

Lav

Dnevni horoskop za 10.07.2023.
Bićete u doticaju s velikim brojem ljudi. Ponašajte se spontano, ali budite obazrivi. Možda ćete morati izvoditi radove u kući i pri tome se koordinisati s ukućanima. Neki rođeni u ovom znaku bi mogli planirati selidbu ili život u drugom gradu. Zbližićete se s osobom do koje vam je stalo pa ćete imati prilike pokazati se u najboljem svjetlu i time zadobiti njene simpatije.

Djevica

Dnevni horoskop za 10.07.2023.
Priliv energije upućuje na nepresušnu radnu snagu i dobro podnošenje raznih napora. Imaćete snage da čitav dan provedete na nogama i u poslu, a da se ne umorite. Što se tiče finansija, pripremite se na naplatu računa, iznenadnih ili neplaniranih troškova. Veče posvetite prijateljima i dobro se zabavite.

Vaga

Dnevni horoskop za 10.07.2023.
Do izražaja će doći vaša kreativnost. Osjećaćete se ispunjeno baveći se stvarima koje vam čine zadovoljstvo. Kroz glavu će vam prolaziti originalne ideje, a oni hrabriji krenuće u njihovo ostvarivanje. Ljubav će biti vaša pokretačka snaga pa će mnogi preduzeti nove korake kako bi se više približili ili udovoljili partneru.

Škorpija

Dnevni horoskop za 10.07.2023.
Brzopletim postupcima ćete uznemiriti partnera i njegovo strpljenje dovesti do krajnjih granica. Ako ste neke odluke donijeli sami, bilo bi vrijeme da ih iznesete svom partneru. Neki bi mogli biti svjedoci napete situacije ili događaja. Sami procijenite koliko vam se isplati umiješati ili je ipak bolje da zavađene strane same riješe svoj problem.

Strijelac

Dnevni horoskop za 10.07.2023.
Porast samopouzdanja pozitivno će se odraziti u poslovnim pregovorima. Tako će se neki u pravo vrijeme naći uz osobe koje im mogu osigurati nove poslove ili im pomoći da se zaposle. Slobodni će s više ljubavnog žara pristupiti simpatiji, a večerašnji izlazak mogao bi ispuniti vaša očekivanja. Shvatićete da ste se zaljubili.

Jarac

Dnevni horoskop za 10.07.2023.
Nećete biti zadovoljni razvojem poslovne situacije, a otvoreno negodovanje može vas udaljiti od ključnih osoba i aktuelnih zbivanja. Više sreće pratiće vas u ljubavnom ili društvenom životu, kojima ćete nadoknaditi poslovno nezadovoljstvo. Večernji izlazak, od kojeg nećete previše očekivati, mogao bi promijeniti vaš ljubavni status.

Vodolija

Dnevni horoskop za 10.07.2023.
Rado ćete prihvatati pozive na kafu ili izlazak te prisustvovati društvenim zbivanjima. Naći ćete vrijeme za omiljenu sportsku aktivnost, a s partnerima nerijetko sklapati poslove ili kovati planove za budućnost. Iako će vam način života ostavljati premalo vremena za ljubavni život, zadržaćete dobar odnos s partnerom.

Ribe

Dnevni horoskop za 10.07.2023.
Posjećivaćete poštu ili banke, plaćati pristigle račune ili se odlučiti za veću kupovinu. Možete neplanirano potrošiti veći novčani iznos, ali isto tako i naplatiti stari dug ili račun. Intenziviraćete neke kontakte i biti sposobni razumjeti druge ljude i situacije u kojima se nalaze. Intuicija će vas besprijekorno služiti.

www.minimagazin.info

VELIKI SANJARI DUBOKIH EMOCIJA Koji je najromantičniji znak zodijaka?

Najromantičniji znaka zodijaka su bez sumnje Ribe. Ovaj posljednji znak zodijaka čine veliki sanjari dubokih emocija koje se...

Dnevni horoskop za 24.07.2023.

Ovan Primaćete komplimente i priznanja, bez obzira jesu li oni poslovne ili privatne prirode. Neke očekuju nove mogućnosti za...

ZLIKOVCI ZODIJAKA Ove znakove niko ne voli, previše su dominantni i napadni

Među horoskopskim znakovima ima i onih koji bi, možda, trebali da porade na svom ponašanju i navikama zbog...

Dnevni horoskop za 02.09.2023.

Ovan Mogući su problemi s roditeljima, odnosno teškoće u uspostavljanju skladnog odnosa zbog generacijskog jaza ili potrebe bližnjih da...

ZA NJIH JE LJUBAV PJESMA Lako pronalazite partnere ako ste rođeni u ovih 5 znakova, otkrijte koje su vaše srodne duše

BikBik je poznat po svojoj stabilnosti, odanosti i senzualnosti. Bikove često privlače oni koji dele njihovu ljubav prema...

Za ova 3 znaka kažu da imaju svog anđela čuvara

Dok oni imaju sreće, drugi nisu rođeni pod srećnom zvijezdom i brojne okolnosti ih sprječavaju ili ih usporavaju...

Dnevni horoskop za 29.08.2023.

Ovan Vanjske okolnosti guraju vas prema naprijed i čine ambicioznima. Mogla bi neočekivano iskrsnuti prilika za napredovanje, ali koja...

Dnevni horoskop za 09.09.2023.

Ovan Dan vam baš neće početi najslavnije. Ne provocirajte pojedince sklone svađi, a prema prijateljima budite tolerantni. Mogli biste...