back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. AVGUST Raku jezik brži od pameti, Ovnu se sudbina miješa u život…

Ovan
Vaš dnevni horoskop za 20. avgust je odličan, posebno ako tražite novu romansu! Zvijezde su na vašoj strani i vaš put će se ukrstiti sa nekom osobom koja želi isto što i vi. Možda niste mislili da bi vas takva osoba ikada privukla, ali dajte joj šansu i bićete iznenađeni!

Bik
Ove nedjelje imali ste uvid u neku svoju lošu naviku, moguće je da je u pitanju kašnjenje, i sada se pitate kako da je ispravite. Zavirite u svoje srce, da li ste nemarni ili vam zapravo nešto stoji na duši i ne da vam mira? Kada je zdravlje u pitanju, provjerite dioptriju.

Blizanci
Dnevni horoskop za 20. avgust upozorava vas na grešku koju ste možda napravili ove nedjelje. Svih ovih dana, nešto vas „grize“ iznutra, ali ne možete da utvrdite šta je u pitanju. Izdvojite vreme da sjednete i na miru prođete kroz sve što ste radili i shvatićete gdje ste pogriješili, taman na vrijeme da to ispravite.

Rak
Danas vam je jezik brži od pameti, što nije karakteristično za vas. Dobro pazite kome i šta pričate, da ne biste napravili neki problem. U ljubavi vas partner iznenađuje, spreman je za nešto o čemu dugo „pregovarate“!

Lav
Dnevni horoskop vam je u znaku porodičnih odnosa, ako postoji neka osoba od koje ste se udaljili, danas će taj problem biti riješen. Ponekad niko ne može da nas iznervira ili povrijedi kao najbliži, i moguće je da jedno drugome niste oprostili neke riječi izgovorene u afektu. Danas pružite ruku pomirenja, i bićete mnogo srećniji!

Djevica
Ljubavni horoskop vam je sjajan, posebno ako ste u dugoj vezi. Partner će potvrditi da želi isto što i vi, i da je siguran da ste na pravom putu ka zajedničkoj sreći. Mogući su problemi s nesanicom.

Vaga
Da li je vaše samopouzdanje pretrpjelo neki udarac prethodne nedjelje? Odjednom kao da sumnjate u sve, a za to zapravo nemate razloga. Zvijezde vam kažu, budite smireni, srce vas vodi u pravom smjeru a oni koji pokušavaju da vas ubede da griješite, nemaju vaš najbolji interes na umu.

Škorpija
Dnevni horoskop za 20. avgust predviđa vam ogroman nalet pozitivne energije! Odjednom ste ispunjeni željom da nešto radite i stvarate, samo je potrebno da motivišete i ljude oko sebe. Pripazite se jakog sunca, neće vam prijati!

Strijelac
Dnevni horoskop vam predviđa preispitivanje, neka odluka koju ste donijeli vas „gricka“ iznutra i nikako da izađete iz začaranog kruga sopstvenih misli. Posavjetujte se s partnerom, nemojte taj teret da nosite sami. Ako sagledate stvari iz drugog ugla, shvatićete da ste bili u pravu.

Jarac
Moguć je novčani dobitak, nadate mu se već neko vrijeme i konačno stiže! Planirate neku promjenu u kući, eventualno veću kupovinu namještaja ili uređaja, i sada je trenutak da to uradite. Kada je zdravlje u pitanju, pazite se ljetne prehlade.

Vodolija
Čućete dobru vijest danas, dnevni horoskop za 20. avgust vam predviđa neki glas izdaleka. Ako ste se prijavili za posao u drugom mjestu, iznenadiće vas odgovor iako je vikend. U ljubavi budite spremniji da uradite nešto za partnera i obradujete ga.

Ribe
Prethodna nedjelja vam je bila ispunjena obavezama i stresom i danas morate da se odmorite. Ne nabrajajte sebi šta bi još trebalo završiti u kući, već pokušajte da se distancirate od svega i današnji dan posvetite samo sebi. Uveče nemojte jesti tešku hranu da ne pretovarite stomak.

BONUS VIDEO:

 

aloonline.ba

OVA 3 ZNAKA UBJEDLJIVO NAJBOLJE LAŽU Nikako im ne vjerujte prije nego što provjerite priču

Možda zvuči grubo, ali ako tu svoju sposobnost umeju da preusmere na pravi način, da valjano iskoriste u...

ZA NJIH JE LJUBAV PJESMA Lako pronalazite partnere ako ste rođeni u ovih 5 znakova, otkrijte koje su vaše srodne duše

BikBik je poznat po svojoj stabilnosti, odanosti i senzualnosti. Bikove često privlače oni koji dele njihovu ljubav prema...

ČETIRI ZNAKA KOJA JASNO POSTAVLJAJU FINANSIJSKE GRANICE U VEZI Ako ste mislili da ćete živjeti na njihovoj grbači – varate se!

Postoje ljudi koji su laki na parama i kod kojih sve može. Znate već – ako imaju oni,...

Dnevni horoskop za 11.09.2023.

Ovan Danas je idealan dan za kreativne poduhvate. Vi imate jako puno ideja. Danas je pravo vrijeme da se...

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. AVGUST Rak napreduje, Vaga rizikuje, Jarac nestabilan

OVANPOSAO: Pred vama je dan koji može da vam donese dosta pozitivnih poslovnih okolnosti.LJUBAV: Vaša tvrdoglavost bi mogla...

ASTROLOGIJA OTKRIVA Koji muškarci tretiraju svoje supruge kao kraljice?

BikBikovi su poznati po svojoj lojalnosti i čvrstoj odlučnosti. Kad Bik voli, on voli snažno i potpuno. Njegova...

Kraj nedjelje za njih će biti veoma stresan: 4 znaka Zodijaka će na svoju vezu staviti tačku

Raskidu veze uvijek prethodi proces razmišljanja i donošenja odluka, koji može biti mučan i bolan. Ove nedjelje, četiri...

JESEN NEĆE DONIJETI SAMO KIŠU Ovi horoskopski znakovi upoznaće LJUBAV SVOG ŽIVOTA u septembru

Postoji li bolji način za početak jeseni nego ostvariti romansu koja će vam ugrijati srce? Ako je vjerovati...