back to top

Ovan

Danas se sve vrti oko preispitivanja. Snovi ili ambicije, od kojih ste odustali, sada bi se ponovo mogli pojaviti kao opcija. Možda ćete biti primorani da se suočite sa poteškoćama u vašoj trenutnoj situaciji. Moguće je da ćete se odlučiti da zatražite uslugu od osobe koju dugo niste vidjeli i čuli. Potrebno je da otplatite stara dugovanja. Ovo je sjajna prilika da spojite razvezane krajeve, završite određene stvari i nastavite dalje.

Bik

Dnevni horoskop za 25.10.2023.
Moguće je da ćete danas razmišljati o srećnim i bolnim sjećanjima iz djetinjstva, a što bi vam moglo donijeti novo razumijevanje kako rana iskustva utiču na vašu trenutnu situaciju. Neočekivani uvidi bi mogli da donesu novu perspektivu, kako za prošlost tako i za budućnost. Možda ćete shvatiti kako trenutni poslovni i privatni pravac nije pravo rješenje za vas. Ne dozvolite da strah nadvlada vašu potrebu za promjenom.

Blizanci

Dnevni horoskop za 25.10.2023.
Iako se možda osjećate veoma udobno u svom okruženju, možda ćete primijetiti nepogrešiv signal da je vrijeme za promjene. Ovo može da podrazumijeva drugi posao, što bi vam omogućilo da iskoristite vještine i talente koje ste zanemarili. Ne dozvolite da vas mali, ali neophodni zadaci skrenu sa novog kursa djelovanja. Ovo predstavlja vitalnu fazu u vašem ličnom razvoju.

Rak

Dnevni horoskop za 25.10.2023.
Iznenadni finansijski uspjeh mogao bi da donese preokret u vašem načinu života. Razmislite o vašoj trenutnoj situaciji i razmotrite ostvarivanje starih snova koje ste možda zanemarili. Duhovni ciljevi i interesi mogli bi se promijeniti. Moguće je da ćete ostaviti iza sebe stara prijateljstva i započeti nova. Važno je da zapamtite da kada krenete novim putem povratka više nema.

Lav

Dnevni horoskop za 25.10.2023.
Čini se da trošite veći dio svog života služeći drugima. Sada ćete vjerovatno preispitati svoje “dužnosti” prema njima. Moguće je da neko iskorištava vašu dobrodušnost. Možda osjećate potrebu da konačno ispunite svoje želje. Sagledajte objektivno svoju situaciju bez osjećaja krivice, tuge ili straha od gubitka prijatelja. Vaša sreća je takođe veoma važna.

Djevica

Dnevni horoskop za 25.10.2023.
Sposobni ste da uvijek jasno vidite obje strane situacije. Danas ćete možda osuditi budući pravac djelovanja u pogledu prošlosti. Možda ćete testirati prethodne vrijednosti i preispitati prošla razmišljanja. Ovo bi vas moglo dovesti da završetka određenih odnosa ili započinjanja novih. Moguće je da će ovo zahtijevati i određene napore, ali će postaviti čvrste temelje za budući uspjeh.

Vaga

Dnevni horoskop za 25.10.2023.
Neko koga poznajete već duže vreme mogao bi nestati iz vašeg života. Ovo bi vam moglo donijeti osjećaj dezorijentisanosti i nefokusiranosti. Vaš pogled na istinu, čast, etiku i moral možda zahtijeva reviziju u svjetlu nedavnih događaja. Moguće je da nazirete promjenu profesije na horizontu. Veoma je pozitivno to što ste u procesu prevazilaženja svojih ograničenja. U svakom slučaju, slušajte šta vam srce govori.

Škorpija

Dnevni horoskop za 25.10.2023.
Iako vam je komunikacija jača strana, danas će vam možda pričinjavati problem. Možda osjećate potrebu za samoposmatranjem, ali otvorena i iskrena diskusija može biti ono što vam je potrebno sada. Vaše brižno čuvane ideje i vrijednosti se mijenjaju i možda će vam biti potrebne smjernice da “pustite u rad” svoja nova vjerovanja. Sleduje vam potraga za istinom u budućnosti na kojoj ćete, svakako, željeti da imate društvo.

Strijelac

Dnevni horoskop za 25.10.2023.
Stres u vezi zdravlja mogao bi vas natjerati da preispitate svoju trenutnu situaciju, a posebno posao. Moguće je da želite da se osvrnete na svoje vještine i razmotrite kako da ih iskoristite u nekim drugim oblastima. Komunikacija iz udaljenih mjesta može donijeti nove mogućnosti da sprovedete u djelo stare ambicije. Nemojte ih automatski otpisati. Promjena se nalazi u vazduhu. Nije mudro da pokušate da je zaustavite.

Jarac

Dnevni horoskop za 25.10.2023.
Dijete koje čuči u vama danas bi se moglo pojaviti na površini. Sjećanje na prošla dobra vremena iznijeće na vidjelo vašu razigranu stranu ličnosti. Možda poželite da se prepustite obliku zabave u kojem ste nekada uživali, ali ste je odavno zanemarili. Usmjerite ovu energiju prema djeci koja će vam donijeti puno inspiracije. Pričajte im priče iz svog djetinjstva ili im pročitajte neku lijepu priču. Prepustite se maštanju danas, a sutra ćete se već suočiti sa stvarnošću.

Vodolija

Dnevni horoskop za 25.10.2023.
Preispitivanje odnosa može izazvati tužno osjećanje danas. Možda shvatate kako pokušavate da popravite jedan koji više ne funkcioniše kako treba. Emocije iz prošlosti, koje su stvorile poteškoće, mogle bi se sada ponovo pojaviti. Oslobađanje od njih će vam donijeti hrabrost da krenete dalje. Odnosi sa drugima su kao materija i energija. Moguće ih je promijeniti, ali ne mogu biti stvoreni ili uništeni. Bilo koji oblik da preuzmu, prava prijateljstva će uvijek biti tu.

Ribe

Dnevni horoskop za 25.10.2023.
Danas možete da ostavite po strani uobičajenu tendenciju da gurate naprijed bez potrebe za osvrtanjem. Moguće je da ćete preispitati ideje iz prošlosti i sada ih vidjeti u sasvim novom svjetlu. Okolnosti će vas možda natjerati da preispitate trenutni posao ili stil života. Možda razmatrate i neke nove poteze. Kontakti sa braćom i sestrama ili možda komšijama sada bi mogli biti obnovljeni. Danas se sve svodi na prilagođavanje.

www.minimagazin.info

Ovo je šest najdosadnijih znakova horoskopa, „ubiju“ svako veselje i zabavu

1. Vodolija Nakon što su opjevani u jednoj od najpoznatijih pjesma hipi doba, Vodolije su došle i prošle. Dobili...

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JULI Raku ljubavne promjene, Škorpiji ne ide po planu, Ribe pretjeruju

OVANPOSAO: Poslovna situacija nije idealna, jer imate dosta nepovjerenja prema svojim saradnicima.LJUBAV: Vrijeme je da idete dalje i...

Ovo je najčudniji znak horoskopa

Svaki znak zodijaka ima svoje mane i vrline. Ipak, jedan se posebno izdvaja. Riječ je o Jarcu, njega...

4 horoskopska znaka čeka teška jesen: Astrolozi im predviđaju brdo problema

Naredni mjeseci će biti veoma finansijski izazovni za neke horoskopske znake. Astrolozi ističu da će nedostatak dobrog investicionog...

Dnevni horoskop za 20.10.2023.

Ovan Moći ćete se pohvaliti zavidnom energijom i intuicijom. Odlično ćete djelovati u stresnim situacijama. I u ljubavi su...

NIJE IM U VRHU PRIORITETA Ovim horoskopskim znakovima posao je na posljednjem mjestu

RibeRođeni u znaku Ribe poznati su po kreativnosti, empatiji i intuitivnosti. Među rođenima u ovom znaku ima dosta...

Ovi horoskopski znakovi nikako ne mogu zajedno

Iako se suprotnosti ponekad zaista privlače, u spoju ovih horoskopskih parova nema ničeg obećavajućeg – oni jednostavno ne...

MLAD MJESEC NOSI IZOBILJE Ovo će biti 3 najsrećnija znaka tokom narednog perioda

Naredni mlad mjesec će doći 17. jula u 20:32 časova u sentimentalnom znaku Raka.Možete da očekujete pojačanu želju...