back to top

OSTAVLJENI MUŠKARCI Astrologija otkriva zašto žene napuštaju partnere

Ovan
Ovnovi su strastveni i hrabri, ali mogu biti impulsivni i nestrpljivi. Žene Ovnovi često napuštaju partnere koji ne mogu pratiti njihov tempo ili nemaju dovoljno hrabrosti da ih prate u avanturama.

Bik
Bikovi su vjerni i posvećeni, ali takođe vole stabilnost i sigurnost. Žene Bikovi će možda napustiti partnera ako osjećaju da veza postaje dosadna ili ako partner ne ispunjava njihove osnovne potrebe.

Blizanci
Blizanci su radoznali i komunikativni, ali mogu biti promjenjivi i nemirni. Žene Blizanci često traže emocionalnu povezanost i stimulaciju u vezi, pa će možda otići ako osjećaju da su zapostavljeni ili da partner ne može pratiti njihovu brzu promjenu raspoloženja.

Rak
Rakovi su saosjećajni i brižni, ali mogu biti emotivni i osjetljivi. Žene Rakovi će vjerovatno napustiti partnera ako osjećaju da im nedostaje podrška, razumijevanje ili ako veza postane previše emotivno iscrpljujuća.

Lav
Lavovi su samopouzdani i harizmatični, ali mogu biti zahtjevni i potrebni pažnje. Žene Lavovi će možda otići ako osjećaju da im partner ne pruža dovoljno pažnje, poštovanja ili ih ne cijeni dovoljno.

Djevica
Djevice su praktične i analitične, ali mogu biti kritične i perfekcionisti. Žene Djevice će vjerovatno napustiti partnera ako osjećaju da su konstantno kritikovane ili ako se ne osjećaju dovoljno voljene i cijenjene.

Vaga
Vage su ljubazne i diplomatike, ali mogu biti neodlučne i sklone izbjegavanju konflikta. Žene Vage će možda otići ako osjećaju da je veza neuravnotežena ili da partner ne želi da rješava probleme i konflikte.

Škorpija
Škorpije su strastvene i intenzivne, ali mogu biti tajanstvene i posesivne. Žene Škorpije će vjerovatno napustiti partnera ako osjete da se ne mogu potpuno povjeriti ili ako dožive previše kontrole u vezi.

Strijelac
Strijelci su avanturistički nastrojeni i optimistični, ali mogu biti nestrpljivi i skloni žudnji za slobodom. Žene Strijelci će možda otići ako osjećaju da ih partneri previše ograničavaju ili sprječavaju u ispunjavanju svojih ciljeva i snova.

Jarac
Jarčevi su ambiciozni i odgovorni, ali mogu biti rezervisani i distancirani. Žene Jarčevi će vjerovatno napustiti partnera ako osjećaju da nisu dovoljno podržane u svojim ciljevima ili ako se ne osjećaju emocionalno povezane.

Vodolija
Vodolije su originalne i nekonvencionalne, ali mogu biti nepromišljene i distancirane. Žene Vodolije će možda otići ako osjećaju da partner ne može pratiti njihovu ekscentričnost ili ako im nedostaje duboka emotivna veza.

Ribe
Ribe su saosjećajne i romantične osobe, ali mogu biti previše emotivne i sklone bježanju od stvarnosti. Žene Ribe će vjerovatno napustiti partnera ako osjećaju da su zanemarene ili ako partner ne može razumjeti njihovu složenu i duboku emotivnost.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Ne očekuje ih ništa dobro u drugoj polovini avgusta: Za 4 znaka horoskopa sve kreće nizbrdo

Rak Za Rakove, druga polovina avgusta će biti emotivno teška. Biće preplavljeni obavezama, napeti zbog „loših“ odnosa oko sebe....

OVO JE ISTINA O RETROGRADNOM MERKURU! Astrolog razbija mitove o ozloglašenom astrološkom periodu – “Zapišite želje, univerzum sve sluša!”

I došli smo do još jedne sezone retrogradnog Merkura. Opet ozloglašeni, neshvaćeni, optuženi, uplašeno-paranoični Merkur. Svaki put ista...

Dnevni horoskop za 05.10.2023.

Ovan Ukoliko se zaklanjate iza nečijih odgovora, nehotično podrivate svoj poslovni ili društveni ugled. U susretu sa saradnicima izbjegavajte...

KO ĆE NAS “PRODATI” BEZ IMALO GRIŽE SAVJESTI? Prijateljstva nekih znakova ne samo da pucaju već često završe i ratom

Vodolija i LavOba znaka vole vrlo blizak odnos sa ljudima oko sebe, ali na sasvim drugačije načine. Vodolijama...

Nova godina biće nevjerovatno uspješna za ova tri znaka

Astrolozi najavljuju da će 2024. godina biti srećna i u poslu i u ljubavi i povoljna za bilo...

Dnevni horoskop za 27.11.2023.

Ovan Ne planirajte ozbiljne razgovore s partnerom ili poslovnim kolegama. Bićete nervozni i osjetljivi pa će i svađe brže...

Pet ugljikohidrata koji će vam pomoći u regulisanju težine

Suprotno popularnom vjerovanju, nisu svi ugljikohidrati „loši“, čak i ako se tako smatra. U stvari, neki od njih...

Dnevni horoskop za 23.11.2023.

Ovan Možete se osjećati malo introspektivno danas i odlučite da idete ukorak sa ostalima, pomahnitalim tempom. Vi ste pažljiva...