DAME, ZAOBIĐITE IH Muškarci rođeni u ovim znakovima najčešće se razvode

Statistika je neumoljiva i ona kaže da se najčešće razvode muškarci rođeni u znaku blizanaca. Blizanci se smatraju promjenjivim i dinamičnim znakom. Oni su po prirodi znatiželjni, energični i stalno su u potrazi za novim informacijama i iskustvima.

Ova stalna potreba za promjenom može dovesti do nestabilnosti u braku. Teško se obavezuju, a ta osobina može stvoriti probleme u dugoročnim odnosima kao što je brak. Osim toga, njihova sklonost komunikaciji i izražavanju svojih misli može biti mač sa dvije oštrice – iako može podsticati otvorene rasprave, može dovesti i do konflikta.

S druge strane, važno je napomenuti da ove karakteristike ne znače da svaki muškarac rođen u ovom znaku neće imati uspješan brak. Postoji mnogo drugih faktora, poput emocionalne zrelosti, kompatibilnosti, komunikacijskih vještina i volje za radom na odnosima, koji igraju ključnu ulogu u trajanju braka. Ipak, bez obzira na horoskopski znak, svakom odnosu treba pristupiti otvorenog uma i srca.

Sudeći prema horoskopu, razvodu su skloni i muškarci rođeni u znaku vodolije. Razlog nije nevjerstvo, nego njihova želja za slobodom i samostalnošću. Naime, prijateljstvo i ljubav su vodoliji podjednako važni. Ponekad znaju da idealizuju partnera, ali uglavnom su racionalni. U vezu ulažu mnogo i stalno je obogaćuju novinama. Nisu sentimentalni niti lažljivi u odnosu. Ali oni više vole prijateljstvo od trajnih i obvezujućih zajednica.

Često se teško odlučuju na brak. Nisu previše strastveni i ne vole se da se predaju do kraja. Očekuju da im partner ugađa i da misli na njihov način. Ne očekujte mirnu i glatku vezu sa vodolijom. U početku ćete biti obasipani pažnjom, ali čim uzbuđenje prođe, bićete otpušteni bez ceremonija, osim ako ste dovoljno pametni da ljubav pretvorite u prijateljstvo.

Bikovi su tvrdoglavi i žele da imaju sve pod kontrolom, što može dovesti do sukoba u braku. Ponekad mogu biti skloni i materijalizmu i nisu previše zainteresovani za emocionalnu povezanost u braku

Lavovi vole da budu u središtu pažnje i teško se prilagođavaju situacijama kada nisu u centru pažnje. Teško slušaju i tolerišu tuđa mišljenja i stavove, a ovo nerazumijevanje najčešće vodi u razdore, i samim tim raskide ili razvode braka.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

FINANSIJSKI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023.

OvanVaša energija i ambicija biće na vrhuncu ovog mjeseca, što će vam pomoći da postignete finansijski uspjeh. Ovo...

Astrolozi tvrde: Za njih su „one stvari“ prioritet

Djevica On nikada, nikada ne snižava svoje standarde. On zna šta želi i kako to postići. Njeni standardi su...

Ovi znaci bolje da se pripreme za lavinu emocija, biće napeto!

U novembru pojedini znaci Zodijaka dobiće priliku da uživaju u harmoničnim porodičnim odnosima, a pojedini će stati i...

Dnevni horoskop za 23.10.2023.

Ovan Možda se osjećate posebno emotivno danas i reagujete snažno na skoro svaku sliku koju vidite, bilo da je...

Za ova 3 znaka kažu da imaju svog anđela čuvara

Dok oni imaju sreće, drugi nisu rođeni pod srećnom zvijezdom i brojne okolnosti ih sprječavaju ili ih usporavaju...

Dnevni horoskop za 19.08.2023.

Ovan Bićete rastrzani između više obaveza i nećete znati šta prvo uraditi. Ako vam poslovni problemi kvare raspoloženje, ne...

Dnevni horoskop za 16.10.2023.

Ovan Bližnji neće najbolje prihvatati vaše primjedbe pa se klonite rasprava. Bićete nezadovoljni zbog finansijskih ograničenja ili će na...

9 kvaliteta koje možete pronaći samo kod žene rođene u znaku Strijelca

Ona je toliko optimistična, kao rijetko ko. Zapravo, njen optimizam i pozitivan pogled na svijet isijavaju iz nje...