back to top

Ovan

Više ćete izlaziti i tražiti društvo ljudi koji će vas ohrabriti i nadahnuti u vašem daljem djelovanju. Iako strahujete od promjena, uvidjećete da vam nove situacije otvaraju brojne mogućnosti. Hrabrije se upustite u poduhvate o kojima ste donedavno maštali. Iskoristite svoj šarm i osmijehom ćete otvoriti mnoga vrata.

Bik

Dnevni horoskop za 01.12.2023.
Planete vam donose bujicu ljubavnih emocija, ali biće i onih koji se neće najbolje slagati s partnerom i razilaziti se oko zajedničkih pitanja. Sklopićete poznanstva koja će vam omogućiti pozitivan zaokret u karijeri ili obrazovanju, iako ćete na samu realizaciju morati još malo pričekati.

Blizanci

Dnevni horoskop za 01.12.2023.
Trebaće vam potpuni mir kako biste mogli razmisliti šta i kako dalje pa ćete nervozno reagovati na svakog ko vas u tome uzurpira. U ljubavi ćete morati raščistiti probleme iz prošlosti, možda i napraviti neke bolne rezove. Ne upuštajte se danas u neke veće poslove i obaveze, jer nećete imati energije i volje da ih završite.

Rak

Dnevni horoskop za 01.12.2023.
Razmišljaćete o tome da upišete neki kurs ili na neki drugi način obnovite ili nadopunite svoje znanje. Ljubav će uglavnom biti u sjeni sve brojnijih poslovnih obaveza. Ipak, za društvo ćete naći vremena pa ćete veći dio dana ili večeri provesti s prijateljima. Ako ste u vezi, veče donosi ugodno iznenađenje.

Lav

Dnevni horoskop za 01.12.2023.
Ne prepuštajte ništa slučajnostima. Sve što ne uradite naći će se pod kritikom nadređenih ili naići na negodovanje kolega koji će odrađivati ono što vama promakne. Održite koncentraciju u ključnim trenucima i vodite više računa o tome šta govorite i potpisujete. Čuvajte novčanik i vrijedne stvari.

Djevica

Dnevni horoskop za 01.12.2023.
Planetarni uticaji istaknuće pitanja vezana za školovanje, rođake i promjenu mjesta boravka. Objeručke prihvatite priliku za putovanje ili doškolovavanje na koje bi vas mogla poslati vaša firma. Pojedince će držati romantično raspoloženje pa će jedva čekati veče da se vide sa simpatijom.

Vaga

Dnevni horoskop za 01.12.2023.
Zahvaljujući uticaju Marsa, počeće se raspetljavati vaši intimni i poslovni problemi. Lakše ćete dokučiti uzrok problemima pa ćete ih uspješnije rješavati. Ipak, danas pripazite na odnos sa šefom, posebno ako ćete voditi razgovor o visini svoje plate – budite taktični i pažljivo birajte riječi kojima mu nešto objašnjavate.

Škorpija

Dnevni horoskop za 01.12.2023.
Napetost ili slaba koncentracija mogli bi vas ometati u obavljanju obaveza. Mogli bi vas snaći neodgodivi poslovi pa ćete ih obavljati pod popriličnim stresom. Bićete traženi na sve strane, a mira nećete imati ni kod kuće. Ukućani će se u svemu oslanjati na vas pa ćete u večernjim satima poželjeti malo mira za sebe.

Strijelac

Dnevni horoskop za 01.12.2023.
Očekuju vas promjene u radnoj sredini, možda i novi posao, što vam se u prvo vrijeme neće svidjeti. Sputajte u sebi strah od promjena, jer sadašnja neizvjesna situacija naznaka je budućih pozitivnih preokreta. Upustite se u novu ljubavnu igru, čak iako smatrate da su vaše šanse male. Mogli biste se ugodno iznenaditi.

Jarac

Dnevni horoskop za 01.12.2023.
Bićete razgovorljivi i otvoreni te prijateljski raspoloženi prema ljudima koje poznajete ili ste ih tek upoznali. Takav nastup osiguraće vam simpatije i omogućiti da lakše ostvarite vlastite ciljeve. Ako se bavite kreativnim poslom, odlikovaće vas inspiracija.

Vodolija

Dnevni horoskop za 01.12.2023.
Previše napora i nerviranja oslabiće vas i činiti razdražljivima. Mnogi će morati rješavati nagomilane porodične probleme, sjesti za sto i u četiri oka razgovarati s partnerom oko nastalih finansijskih problema. U odnosu s autoritetima budite suzdržani. Sklonost da kažete ono što mislite mogla bi bezazleni razgovor razviti u svađu.

Ribe

Dnevni horoskop za 01.12.2023.
Raspolažete zavidnom fizičkom energijom koja vam pomaže da izdržite psihičke napore. Upravo zbog toga dan je odličan da riješite zaostale poslove, obavite nešto u gradu ili uredite svoju kuću. Osoba iz drugog grada, ali i sestra, brat ili rođak mogli bi najaviti svoj skori dolazak, što će vas neizmjerno veseliti.

www.minimagazin.info

Novčani horoskop za 2024. godinu

U 2024. godini zvijezde predviđaju ugodna iznenađenja za mnoge znakove horoskopa. Neke će očekivati ​​rast karijere i povećanje...

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. OKTOBAR Bik u komplikacijama, Riba pred raskidom

OVANPOSAO: Nepovoljan je dan za početak novog posla ili za bilo kakve promjene. Potrudite se da budete fokusirani na...

Dnevni horoskop za 04.11.2023.

Ovan Ogromna fizička snaga natjeraće vas da danas dosta vremena provedete napolju. Možda će to biti vježbe, možda duga...

HOROSKOP ZA 13. OKTOBAR Blizancima posao stagnira, Djevici stiže novac, Ribe zabrinute

OVANPOSAO: Stižu finansije, ali umjesto radosti slijedi nerviranje. Suma je mnogo manja od one koju ste očekivali.LJUBAV: Ne...

Dnevni horoskop za 06.01.2024.

Ovan Niste načisto sa svojim osjećanjima prema osobi koja vam se sviđa. Na trenutke vas privlači, a zatim smatrate...

U PETAK STIŽE POSLJEDNJI SUPERMJESEC U GODINI

U petak, 29. septembra, nebo će obasjati Pun Mjesec u Ovnu, donoseći nalet nove energije, uzavrele strasti i...

NIJE IM U VRHU PRIORITETA Ovim horoskopskim znakovima posao je na posljednjem mjestu

RibeRođeni u znaku Ribe poznati su po kreativnosti, empatiji i intuitivnosti. Među rođenima u ovom znaku ima dosta...

Dnevni horoskop za 25.07.2023.

Ovan Prevrtljivog ste raspoloženja pa biste mogli pokazati netaktičnost u komunikaciji s okolinom. Pokušajte izbjeći pretjerano dramatiziranje, pogotovo u...