back to top

Ovan

Vaša okolina ima izuzetno važan i pozitivan uticaj na vas. Ni najmanje vam ne fali podrške. Partnerstvo, udruživanje ili saradnja su danas vaš put do uspjeha. Ne bi bilo loše da razmislite o povezivanju poslovnih i privatnih interesa. Ovo je dobra strategija za duži vremenski period. Takođe, obratite pažnju na mogućnost da danas negdje otputujete.

Bik

Dnevni horoskop za 28.10.2023.
Danas sve zavisi od vašeg emotivnog statusa, šta zapravo želite i koliko možete. Ovo je povoljan dan za obavezivanje na duže staze – bračnu zajednicu i proširivanje porodice. Loš period na emotivnom polju je konačno iza vas – ulazite u novu i srećniju fazu. Ne bi bilo loše da preispitate svoje kriterijume i učinite sve što je potrebno da svoj život nastavite onako kako zaslužujete.

Blizanci

Dnevni horoskop za 28.10.2023.
Određene okolnosti natjeraće vas da preuzmete veću odgovornost i postavite nove prioritete, kada je riječ o poslu. Uložena energija i dodatni napor ne donose početno zadovoljstvo, ali budite uporni i uspjeh ne može da izostane. Iskustvo i nove životne lekcije koje na tom putu steknete nemaju cijenu, jer sve što činite pozitivno utiče na vaše samopuzdanje.

Rak

Dnevni horoskop za 28.10.2023.
Povremeni nedostatak volje, optimizma ili sumnja u dosadašnje kriterijume vrijednosti za vas djeluju stimulativno – danas ćete imati dovoljno energije da potražite nova rješenja. Iznenadne promjene na koje niste računali zahtijevaju da im se prilagodite. Na privatnom planu očekuju vas nesporazumi sa partnerom koje danas nećete uspjeti da izgladite.

Lav

Dnevni horoskop za 28.10.2023.
Nemojte da sumnjate u sebe i vlastite sposobnosti. Treba da budete snažni, čak i kada vam neke stvari ne polaze za rukom. Najveći izazov vam danas predstavljaju nejasne, maglovite stvari, u kojima bi se rijetko ko uspješno snašao. Pokušajte da izvučete najbolje iz situacije. Sve dok budete zadržali samopouzdanje, stvari će se odvijati u željenom pravcu.

Djevica

Dnevni horoskop za 28.10.2023.
Vaša kreativnost je veoma izražena i potrebno je da iz nje izvučete maksimum. Ne trošite energiju na neke trivijalne stvari. Umjesto toga, okrenite se stvaralačkom radu. Takođe, ne dozvolite da vas išta obeshrabri. Bilo bi dobro ako biste za trenutak razmislili o prošlosti i naučili nešto iz sopstvenih grešaka. Bićete veoma zadovoljni vašim emotivnim stanjem.

Vaga

Dnevni horoskop za 28.10.2023.
U dobrom ste raspoloženju i samo od vas zavisi da li će tako i ostati. Burne emocije su konačno iza vas. Najzad možete da uživate u zasluženom miru i spokojstvu. Ako nađete vremena, danas bi bilo dobro da započnete sa nekom fizičkom aktivnošću. Šetnja je odličan početak. Takođe, nastojte da ugodite sebi tako što ćete se počastiti nekom sitnicom.

Škorpija

Dnevni horoskop za 28.10.2023.
Veoma je bitno da danas budete tolerantni i imate razumijevanja za tuđa osjećanja. Iako ste ranjiviji nego obično, ne pokušavajte da to prikrijete tako što ćete glumiti nedodirljivost. Neke teške riječi su samo refleksija negativnih iskustava iz prošlosti. Krajnje je vrijeme da učite iz iskustava. U vašem slučaju, najbolje iz vlastitih. Na kraju dana, osjećaćete izvjestan napredak.

Strijelac

Dnevni horoskop za 28.10.2023.
Veoma ste svjesni dešavanja oko vas i vrlo je moguće da ćete usvojiti nečije mišljenje. Pa ipak, ne budite previše otvoreni prema ljudima koje ne poznajete dovoljno. Postoji opasnost da vas uvrijedi nečiji nepromišljeni komentar. Najprijatnije se osjećate u društvu osoba od povjerenja. Takođe, danas nađite vremena da uživate u nekim materijalnim stvarima.

Jarac

Dnevni horoskop za 28.10.2023.
Ako radite na nekom velikom projektu, većina vaše kreativne energije odlazi upravo na njega. Kada se radi o nekim dugoročnim planovima i ciljevima, budite sigurni da ste na pravom putu. Takođe, doživjećete kraću emocionalnu blokadu kada je u pitanju odnos sa partnerom. Ovo će vas za trenutak poremetiti i skrenuti sa puta, ali ne očajavajte. Prolaznog je karaktera.

Vodolija

Dnevni horoskop za 28.10.2023.
Nalazite se u poziciji da donosite nove i ozbiljne odluke vezane za vašu budućnost. Danas prolazite kroz novu fazu duhovnog sazrijevanja, bez obzira na vaš emotivni status. Danas ćete svakako proširiti vaše životno iskustvo. Prijatelji će vam davati značajnu podršku i savjetovati vas i veoma je važno da ne odbijate njihovu pomoć.

Ribe

Dnevni horoskop za 28.10.2023.
Iznenadne promjene tokom ovog dana ići će vam u prilog. Možete da očekujete dobitke na mnogim poljima, ali najviše će ih biti u javnim nastupima i na polju karijere. Nemojte se iznenaditi ako napismeno dobijete neko priznanje. Pa ipak, poslovni uspjeh u vašem slučaju ne podrazumijeva i uspjeh na ljubavnom planu. Ovdje morate više da se angažujete.

www.minimagazin.info

LJUBAV ĆE IM ZAKUCATI NA VRATA Pet horoskopskih znakova koji će upoznati srodnu dušu u septembru

LavPripadnici ovog znaka u zadnje su vrijeme iskusili loše razdoblje u ljubavnom životu, ili je sve nekako stalo...

Sa njima nema šale: Ovo su najgrublji znakovi horoskopa!

Otud “Your Tango” izdvaja i četiri najgrublja horoskopska znaka u astrologiji, prema sklopu njihovih osobina ličnosti.1. JaracGrubost Jarčeva...

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. AVGUST Blizanci donose važne odluke, Vaga želi promjenu radnog mjesta, Vodoliji bolje finansije

OVANPOSAO: Tokom današnjeg dana privodite kraju poslove koji su vam bili važni kako biste rasterećeni ušli u nov...

ŠTEDNJA NIJE RIJEČ KOJA IH OPISUJE Ova tri horoskopska znaka su šampioni u trošenju novca

Koji znak najlakše troši pare? Ko nikada nema na kraju mjeseca? A ko daje posljednji dinar za najljepši...

3 ZNAKA KOJE RETROGRADNA VENERA NEĆE MAZITI U AVGUSTU Spremite se na suze i izdaju onoga koga ste mislili da poznajete

Kao što smo vam već pisali, ovog avgusta čak 6 planeta će biti retrogradno što znači da nas...

Dnevni horoskop za 12.10.2023.

Ovan Nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi, slobodno prihvatite različite izazove kako biste provjerili svoje mogućnosti. Dovoljno ste sposobni...

PUN MJESEC OTKRIVA TAJNE I ISPUNJAVA ŽELJE Veliki znak sa neba dobijaju 3 znaka horoskopa

Pun Mjesec koji se na nebu ukazao 4. juna 2023. godine i ima mistične i magične osobine, tvrde...

HOROSKOP ZA 21. AVGUST Ovan nezainteresovan, Škorpija sklona konfliktima, Jarac iznenađen

HOROSKOP ZA 21. AVGUST Ovan nezainteresovan, Škorpija sklona konfliktima, Jarac iznenađen - Aloonline.ba ...