back to top

Ovan

Mogući su problemi s roditeljima, odnosno teškoće u uspostavljanju skladnog odnosa zbog generacijskog jaza ili potrebe bližnjih da vam se upliću u život. Društveni život biće buran, ali i zamoran, posebno ako uveče krenete vani, bez cilja i sadržaja. Lutanje od kafića do kafića ostavljaće utisak uzaludno potrošenog vremena.

Bik

Dnevni horoskop za 02.09.2023.
Znaćete opušteno uživati. Rado ćete flertovati, šarmirati osmijehom i upoznavati nove ljude. Pronaći ćete zadovoljstvo u pripremanju kulinarskih specijaliteta i druženju s rodbinom. Zaboravićete lošu prošlost i okrenuti se novim stvarima. U ljubavi su moguća obećavajuća poznanstva.

Blizanci

Dnevni horoskop za 02.09.2023.
Dan nastojte uljepšati lijepim i ukusnim ručkom s osobama koje vam mnogo znače ili ih niste dugo vidjeli. Potrudite se da potisnete negativne misli, opustite se i uživajte u druženju! Nećete odoljeti lijepim stvarima. Obnova garderobe ili kupovina na sniženju rezultovaće povećanim troškovima. Neka vas ne grize savjest zbog toga.

Rak

Dnevni horoskop za 02.09.2023.
Susretaćete se s osobama koje žive drugačijim životom ili imaju posebnu životnu filozofiju. I vi ćete biti skloniji naglim rezovima i iskoracima. Neće vas zadovoljavati ono što ste dosad dobijali u vezi ili braku. Partner će uvidjeti da se mijenjate i, iz straha da vas ne izgubi, mijenjaće se i on, što će poboljšati kvalitet odnosa.

Lav

Dnevni horoskop za 02.09.2023.
Moraćete završiti poslove koje dugo odgađate ili neke stvari obaviti unaprijed, kako biste oslobodili vrijeme namijenjeno slobodnim aktivnostima. Bićete sjetni i skloni analizama nedavnih propusta. Druženje s prijateljima, izlazak udvoje i sportovi biće lijek za vaše, ionako prolazno, neraspoloženje.

Djevica

Dnevni horoskop za 02.09.2023.
Slobodni će imati priliku za nova poznanstva i zbližavanje, a ostali mogu učvrstiti svoju vezu i uspostaviti stari sklad. Imaćete više vremena za hobije i slobodne aktivnosti, posvetiti se djeci i najmlađima. Provedite današnji dan s prijateljima, osobom koju volite ili članovima porodice s kojima se dobro slažete. Nadoknadite propušteno!

Vaga

Dnevni horoskop za 02.09.2023.
Vaše želje neće se poklapati sa željama vaših ukućana pa će ustupci biti nužni ako želite da očuvate skladne odnose. Ne zamarajte se toliko brigama i tuđim mišljenjima o sebi. Razjašnjenje odnosa s partnerom odgovoriće vam na pitanje zašto je nestalo njegove topline i zanimanja. To će vam pomoći da osvijestite greške.

Škorpija

Dnevni horoskop za 02.09.2023.
Neiscrpan optimizam, bez opterećujućih misli o dalekoj budućnosti, uljepšaće vam dan. Zaljubljeni bi ga mogli provesti izvan grada, na mirnom i tihom mjestu, dok će roditelji iskoristiti svaki trenutak da budu što više sa svojom djecom. Neke će razveseliti dolazak gostiju, čak i ako to bude nenajavljeno.

Strijelac

Dnevni horoskop za 02.09.2023.
Nećete imati strpljenja za ljude i njihove probleme. Iritiraće vas pojedinci koji će vas zamarati predvidivim razgovorima. Najbolje ćete se osjećati u svom domu u kojem ćete se najbolje odmoriti. Opterećivaće vas zdravstveno stanje starijeg člana porodice ili neposlušnost vaše djece. Nigdje nećete imati mira.

Jarac

Dnevni horoskop za 02.09.2023.
Komplikovaćete ljubavni odnos i biti nesigurni u ispravnost svojih odluka. Vašu suzdržanost partner će očitavati kao pomanjkanje zainteresovanosti. Ako budete izbjegavali razgovor s njim, još više ćete se udaljiti jedno od drugog. Zdravstveni problemi zahtijevaće promjene ustaljenih navika. Počnite se zdravije hraniti i više kretati na svježem vazduhu.

Vodolija

Dnevni horoskop za 02.09.2023.
Ne plašite se snage svojih emocija – osoba u koju ste zaljubljeni osjeća isto prema vama. Obavite potreban razgovor s članom porodice i posvetite djeci više vremena. Obratite pažnju na svoj izgled, kožu, kosu i težinu. Uzimajte vitamine i posegnite za prirodnom kozmetikom u obliku voćnih maski za lice.

Ribe

Dnevni horoskop za 02.09.2023.
Vaše aktivnosti će se vrtiti oko druženja, razgovora s prijateljima i komunikacijom s rodbinom. Moguć je iznenadan poziv na večeru ili zabavu, na kojima ćete upoznati zanimljive osobe. Zaljubljeni će uživati u romantičnoj večeri udvoje. Oni kreativniji mogli bi preurediti stan.

www.minimagazin.info

Dnevni horoskop za 11.08.2023.

Ovan Bićete svjesni svojih kvaliteta, a nećete gubiti iz vida ni činjenicu da je prvi utisak izuzetno bitan. Ako...

Dnevni horoskop za 13.12.2023.

Ovan Bićete puni inspiracije i kreativnog duha. Dan je pogodan za umjetničko izražavanje, putovanja ili pokušaj da dođete do...

Mars ulazi u Škorpiju! Moćan astro period – tajne, manipulacije i razotkrivanje

Ovaj tranzit je kao okretanje točkića na peći, nadopunjavanje kolektivne snage volje i odlučnosti. Ovaj tranzit izoštrava vašu...

OVA 4 ZNAKA SE ČESTO ZALJUBLJUJU U NAJBOLJE PRIJATELJE S njima se osjećaju najprijatnije i zato lako prelaze granicu

OvanOvnovi znaju da njihova impulsivna i temperamentna priroda često može da ih učini pomalo napornim i teškim. Zato...

SUNCE U DJEVICI DONOSI PROMJENE Stiže moćan astrološki period za ova 3 znaka Zodijaka

Djevica je šesti znak zodijaka i povezana je s elementom Zemlje, što ukazuje na praktičnost, analitičnost i sklonost...

Dnevni horoskop za 13.09.2023.

Ovan Postoji neka nervoza u vazduhu. Možete se šetati i gledati svoja posla kada slučajno neko naleti na vas,...

Majke hladne kao santa leda rađaju se u ova 3 horoskopska znaka

Njihov pristup majčinstvu može biti zasnovan na određenim karakteristikama koje se doživljavaju kao hladnoća, rigorozna disciplina, nedostatak pažnje...

Dnevni horoskop za 09.11.2023.

Ovan Bićete otvoreniji za obavljanje onoga što vas je do sada odbijalo, kao što je posao koji je vrlo...