back to top

Ovan

Povoljne okolnosti pojaviće se kad najmanje budete očekivali pa ne gubite vjeru u dobar ishod. Uz malo truda pronaći ćete izlaz iz ljubavnih i poslovnih problema i nove puteve prema boljoj ljubavnoj budućnosti. Više ćete se baviti djecom, možda otići na roditeljski sastanak ili upisati dijete na neki edukativni kurs.

Bik

Dnevni horoskop za 22.11.2023.
Selidba, građevinski radovi ili uređivanje enterijera neće se odvijati po zamišljenom scenariju, a dodatno će vas nervirati i nepredviđeni troškovi. Partner će vam za nešto prigovarati pa će se u odnos uvući napetost. Ako ste u vezi, mogli biste dobiti bračnu ponudu ili razmatrati mogućnost zajedničkog života u drugom gradu.

Blizanci

Dnevni horoskop za 22.11.2023.
Nakon što dnevne obaveze privedete kraju, pronalazićete zadovoljstvo na kafama s prijateljima, u razgledavanju gradskih izloga, a posebno ćete prednjačiti u kupovini odjeće i kozmetike. Nekom ćete nešto pokloniti ili ćete sami od nekoga dobiti poklon. Brat ili sestra će vam nešto važno saopštiti.

Rak

Dnevni horoskop za 22.11.2023.
Popodnevni i večernji sati biće puni romantičnih iznenađenja. Ljubav će biti u prvom planu, zahvaljujući Venerinom uticaju. Razveseliće vas poziv na izlazak ili ljubavna poruka. Idućih dana vaše ljubavne šanse će kod simpatije biti sve veće pa ćete moći dati oduška svojoj zaljubljenosti.

Lav

Dnevni horoskop za 22.11.2023.
Poslovne probleme snalažljivo ćete zaobilaziti. Bićete zadovoljni sobom, što će biti preduslov za skladne međuljudske odnose. U razgovoru s prijateljem svoj intimni problem ćete vidjeti u drugačijem svjetlu pa ćete se bolje snalaziti u ljubavnim odnosima. Mogli biste kupiti lap top ili novi mobilni telefon.

Djevica

Dnevni horoskop za 22.11.2023.
Na poslu ste izloženi velikom pritisku i dobijate zaduženja za koja smatrate da im niste dorasli. Da niste u pravu, uvjerićete se kad u praksi primijenite stečena znanja. Aktivan način života povoljno utiče na vaše zdravlje, a druženje s prijateljima opušta vas psihički.

Vaga

Dnevni horoskop za 22.11.2023.
Najmanje ćete misliti o poslu, a najviše o zabavi. Druženje s vama biće zabavno, a prijatelje ćete znati utješiti i dati im pravi savjet. Bližnji će se truditi ne bi li vam ugodili i ispunili vaša očekivanja. Polučićete uspjeh u poslovnim pregovorima. Ako vam predstoji izlazak s osobom koja vam se sviđa, bićete srećni i uzbuđeni.

Škorpija

Dnevni horoskop za 22.11.2023.
Bićete puni planova, profesionalnih, društvenih, ali i ljubavnih. Bićete spretni i snalažljivi pa ćete brže i lakše nekoga osvojiti. Tražićete podršku ili mišljenje osoba od povjerenja, onih na uticajnom položaju i to će vam polaziti za rukom. Na poslu su moguće napetosti i nesporazumi sa šefom.

Strijelac

Dnevni horoskop za 22.11.2023.
Porast samopouzdanja omogućiće vam da se oslonite na sebe i manje zavisite od drugih. Partneru ćete dati mudar savjet vezan za njegovu poslovnu ili finansijsku problematiku, na čemu će vam biti zahvalan. Ako putujete negdje, nemojte dopustiti da vas shrva umor. Pomoći će vam češće pauze u vožnji.

Jarac

Dnevni horoskop za 22.11.2023.
Obavljaćete razne kućne popravke, uljepšati stambeni prostor, ali i potrošiti pozamašni novčani iznos. Ako ste u vezi, razlike u karakterima doći će do izražaja, a nijedno od vas neće biti spremno na ustupke. Nesporazumi će naročito buknuti idućih dana pa već danas rješavajte ono što je problem u vezi.

Vodolija

Dnevni horoskop za 22.11.2023.
Porodični odnosi iziskuju više pažnje. Nemojte izbjegavati kućne obaveze. Pomozite roditeljima ili bračnom partneru ako su opterećeni. Pojavi li se u vašem životu neko iz ljubavne prošlosti, stare emocije bi se mogle rasplamsati. Ipak, takav odnos, sudeći po Venerinom uticaju, neće proći bez određenih problema.

Ribe

Dnevni horoskop za 22.11.2023.
Bićete uspješni u učenju, komunikaciji i snalaženju u nepoznatim situacijama. I u ljubavi vam kreće nabolje. Venerin uticaj otvara priliku za novo poznanstvo, naročito idućih dana ili poziv na putovanje s romantičnim predznakom. Na poslu su moguće povećane obaveze koje nikako nećete moći izbjeći.

www.minimagazin.info

HOROSKOP ZA 15. JULI Rak investira, Djevice u dilemi, Jarac ima trzavica…

OVANPOSAO: Pred vama je povoljan dan u kojem možete da budete zadovoljni ako ste planirali pokretanje promjena na...

Dnevni horoskop za 28.08.2023.

Ovan Ako ste spremni za novu ljubavnu vezu, obznanite simpatiji svoje namjere. Neko od vas dvoje mora napraviti prvi...

Dnevni horoskop za 15.12.2023.

Ovan Posvetite se aktivnostima koje ste zanemarivali. Prionućete na čišćenje doma i u tome uživati, a uz malo truda...

Sve oči su uprte u njih: Boginje stila se rađaju u ovih 5 znakova, obaraju s nogu

Ovan: Trendseter Ovnovi su poznati po svom smelom i avanturističkom duhu, što ih čini prirodnim seterima trendova u svetu mode....

Ovo su horoskopski znakovi koje je najteže impresionirati

Od profesionalnog života do privatnog, svi težimo pronalaženju nečega što odgovara našim individualnim potrebama i željama. No, prema...

Horoskopski znakovi koje imaju visoke kriterije

Od profesionalnog života do privatnog, svi težimo pronalaženju nečega što odgovara našim individualnim potrebama i željama. No, prema...

Dnevni horoskop za 10.11.2023.

Ovan Danas će vam fizička energija biti veoma visoka. Iskoristite je tako što ćete dan provesti u prirodi i...

Dnevni horoskop za 01.01.2024.

Ovan Možda nećete biti u najpodsticajnijem raspoloženju u prijepodnevnim satima, ali ostatak dana svakako donosi dobro raspoloženje i opušteniju...