Ovan

Danas ćete funkcionisati u fazonu – jedan problem riješite, drugi se pojavi. Velike tenzije u komunikaciji sa drugima, teško uklapanje i nerazumijevanje. Vrlo slična situacija će biti i u emotivnim odnosima. Pokušajte da imate malo više razumijevanja i hladnu glavu u odnosu sa partnerom.

Bik


Kako dan bude odmicao, napetost u poslovnom okruženju će samo rasti. Doduše, sa nekim situacijama ste već naučili da se izborite pa ne dozvolite da vas drugi uvuku u neke besmislene rasprave. Jaka sumnja u emotivnog partnera, imate osjećaj da nešto krije od vas.

Blizanci


Svjesni ste da neko pokušava da manipuliše vama i da utiče na vaše razmišljanje i stavove. Pazite da ne odate neke informacije koje su vama poslovno važne. U emotivnom segmentu vaša pažnja je “razbijena” na više osoba – flertujete i šarmirate, ali u suštini samo se poigravate sa drugima.

Rak


U poslovnom segmentu neko od samog početka dana negativno utiče na vaše raspoloženje. Smeta vam što se drugi olako odnose prema svojim obavezama. Posvetite se svojim poslovima i ne obraćajte pažnju na druge. Emotivni partner vas može lako iznervirati nekim svojim ponašanjem ili primjedbama.

Lav


Teško vam je da danas sačuvate svoj unutrašnji mir, jer vam jako smeta ponašanje drugih osoba kojima ste okruženi. Pokušajte da se fokusirate na svoje prioritete i da ne obraćate pažnju na njih. Veliko nepovjerenje prema voljenoj osobi zbog nekih njenih izjava. Ne potencirajte na raspravama.

Djevica


Danas drugi mogu pokušavati da utiču na vaše mišljenje. Ne potpadajte pod njihov uticaj, samo izvodite zaključke po onim pitanjima koja su vam važna. U kontaktu sa osobom koja vam se dopada imate određenu zadršku i ona ne može da “provali” na koji način razmišljate o njoj.

Vaga


Danas će vam biti potrebna sva vaša koncentracija, jer dosta toga nije na vašoj strani. Pokušajte da ne pravite greške u poslovnom segmentu. U važnim emotivnim relacijama danas može doći do pritisaka, ljubomore, sumnjičenja. Pokušajte da se postavite spremno na kompromis.

Škorpija


Danas vam je teško da procijenite da li su osobe sa kojima dolazite u kontakt iskrene ili pokušavaju da manipulacijom izvuku nešto od vas. Bićete vrlo oprezni u komunikaciji sa drugima. Lako flertovanje očas posla može prerasti u jake strasti koje bi vas mogle uvući u aferu.

Strijelac


Danas se morate prilagoditi drugima, mada će vam to poprilično teško padati. Neophodna vam je pomoć i podrška od saradnika i kolega, jer ne možete sami da završite jednu obavezu. S druge strane, nerviraju vas njihovi stavovi i ponašanje. Moraćete da pokušate da pronađete kompromis.

Jarac


Danas ćete morati da pristanete na neke uslove koji vam ne odgovaraju, da biste mogli da pokrenete saradnju koja vam je vrlo važna. Ipak, trudićete se da nametnete svoje mišljenje. Pritišćete emotivnog partnera da se ponaša u skladu sa onim kako ste vi to zamislili. Napetost u odnosu.

Vodolija


Uporni ste da danas “istjerate” nešto što ste zamislili i vjerovatno ćete i uspjeti u tome, iako će ometanja od strane drugih svakako biti. Svoju tvrdoglavost iskoristite na pravi način. Danas će dogovori sa voljenom osobom ići dosta teško, iako oboje pokušavate da se prilagodite.

Ribe


Uporni ste da završite nešto što ste pokrenuli i vjerovatno ćete i uspjeti u tome. Međutim, dešavanja će vas prilično iscrpiti, jer je moguće da ćete morati da se ubjeđujete sa drugima ili da ispravljate njihove greške. Malo je vjerovatno da ćete biti u nekom posebnom emotivnom raspoloženju.

www.minimagazin.info

Dnevni horoskop za 23.10.2023.

Ovan Možda se osjećate posebno emotivno danas i reagujete snažno na skoro svaku sliku koju vidite, bilo da je...

Ovo su horoskopski znaci za kojima se svi okreću!

Ovan Imate energiju koja pokreće mase. Uvijek ste vi ta osoba koja će izaći na plesni podijum i zaplesati...

Evo šta pomračenje Mjeseca u Biku donosi vašem znaku

Tokom ovog posebno energičnog punog Mjeseca, potrebe i želje svakog znaka horoskopa izaći će na vidjelo. Sada je...

Kakav ljubavni partner odgovara svakom horoskopskom znaku?

Svaki horoskopski znak ima određeni tip ličnosti koji mu najviše odgovara u ljubavnom smislu, a evo i koji:OvanOvnovima...

Dnevni horoskop za 16.10.2023.

Ovan Bližnji neće najbolje prihvatati vaše primjedbe pa se klonite rasprava. Bićete nezadovoljni zbog finansijskih ograničenja ili će na...

SUNCE U DJEVICI DONOSI PROMJENE Stiže moćan astrološki period za ova 3 znaka Zodijaka

Djevica je šesti znak zodijaka i povezana je s elementom Zemlje, što ukazuje na praktičnost, analitičnost i sklonost...

ASTROLOZI SMATRAJU DA JE NAJTEŽE BITI U VEZI SA OVA ČETIRI ZNAKA Teški su i hladni u ljubavnim odnosima

Postoje ljudi koji su vrlo oprezni kada su u pitanju emocije. Teške su naravi, zatvoreni i ne opuštaju...

Paranoja im je srednje ime: Ova 4 znaka ne mogu da se opuste

Paranoja im je srednje ime: Ova 4 znaka ne mogu da se opuste - Aloonline.ba ...