back to top

Ovan

Teško ćete biti svjesni onoga što osjećate ako vaše emocije izazivaju neprijatnosti koje želite izbjeći. Spremni ste da stupite u akciju tako da možete izbjeći problematične teme i prije nego što se one pojave. Prihvatite svoju ranjivost, umjesto da se pretvarate da vaše moći prevazilaze sve neprijatne okolnosti. Suočavanje sa ličnim ograničenjima učvršćuje novonastala prijateljstva ili produbljuje postojeću vezu. Ako otvorite svoje srce, inspirisaćete i druge da urade to isto.

Bik

Dnevni horoskop za 03.08.2023.
Možda ćete shvatiti da vaše učestvovanje u diskusiji danas neće biti od velike pomoći. Voljni ste da pomognete nekome u teškoj situaciji, ali je važno znati da nemate nikakve brze odgovore i savjete. Možda će vaš odgovor biti da se držite u poslu preko glave, kako ne biste imali vremena da se uključujete u tuđe melodrame. Ali, umjesto da se oslanjate na taktiku izbjegavanja, pametnije je da budete iskreni i postavite granice na samom početku.

Blizanci

Dnevni horoskop za 03.08.2023.
Željeli biste da uživate u zabavnim aktivnostima cijeli dan, ali vaše zastrašujuće emocije možda vam neočekivano otmu dan. Danas se možete osjećati toliko opterećeno da ćete početi da paničite prije nego zatražite nečiju pomoć. Prikrivanje istinskih osjećanja potpuno je kontra-produktivno. Iskrena komunikacija sa osobom od povjerenja može vam brzo preokrenuti dan.

Rak

Dnevni horoskop za 03.08.2023.
Nedavni emotivni konflikt ili razočarenje u vezi može biti uzrok vašeg trenutnog osjećaja gubitka. Međutim, te stvari koje vam odvraćaju pažnju sada polako počinju da nestaju ostavljajući vam dovoljno vremena da ponovo pronađete svoj pravac. Ali, nemojte se bojati tišine; preslušavanje sopstvenih misli može vam pomoći da pronađete mir za kojim tragate. Čak iako sve i nije onako kako želite, vaša unutrašnja mudrost će vam reći ono što želite da čujete.

Lav

Dnevni horoskop za 03.08.2023.
Danas je još jedna prekretnica na vašem kontinuiranom putu promjena. Međutim, može doći do mnoštva unutrašnjih preokreta koji drugima sada neće biti vidljivi. Vaši trenutni snovi značajan su ključ vaše budućnosti, čak iako nisu povezani sa praktičnim stvarima iz svakodnevnog života. Za sada, nema potrebe da svoje vizije dijelite sa drugima. Vaš vanjski nastup daje vam dovoljno prostora da smisleno nastavite svoj unutrašnji rad.

Djevica

Dnevni horoskop za 03.08.2023.
Vaš pogled na ono što se dešava danas uglavnom je pozitivan, ali bi bilo poželjno da danas zadržite svoje misli za sebe. Čak iako imate fantastične ideje, one još uvijek mogu zahtijevati neophodno vrijeme kako bi se razvile. Dijeljenje onoga što vam je na umu može da rasprši neophodnu energiju koju je najbolje usmjeriti na podešavanje planova.

Vaga

Dnevni horoskop za 03.08.2023.
Upravljanje novcem danas bi vam trebalo biti prioritet, pogotovo ako ste nesigurni oko finansijske situacije. Trenutni uticaj Mjeseca stavlja u fokus vaš materijalni svijet, povećavajući brige o tome da li možete ispuniti svoje finansijske obaveze. Na kraju, vaši strahovi mogu biti daleko intenzivniji nego što okolnosti nalažu. Zapamtite, vaš pozitivan stav može biti sve što vam je potrebno da energiju usmjerite u pravom smjeru.

Škorpija

Dnevni horoskop za 03.08.2023.
Možda se osjećate kao da ste na rubu emocionalne litice, ali ujedno shvatate da niko drugi nije kriv za vaš trenutni položaj. Srećom, imate jaku unutrašnju odlučnost i možete se kretati kroz situaciju koju ste stvorili. Ali, ovdje nije samo u pitanju snaga vašeg karaktera već i sposobnost da strah preobrazite u ljubav. Iako se možda osjećate izolovano, čeka vas nečija pomoć i podrška ako dopustite sebi da budete dovoljno ranjivi, kako biste je primili.

Strijelac

Dnevni horoskop za 03.08.2023.
Nije lako prihvatiti reakcije drugih tek tako, naročito ako se tiho povuku ili vas gledaju s nevjericom. Vaše samopouzdanje je na testu, jer možda nećete dobiti pozitivne povratne informacije koje ste očekivali. Srećom, u mogućnosti ste da nađete svijetlu tačku, čak iako želite da vas drugi malo više podržavaju. Ipak, ne gubite vjeru u sebe; dopustite mašti da kreira budućnost koju želite.

Jarac

Dnevni horoskop za 03.08.2023.
Od ključnog je značaja da se danas ponovo povežete sa svrhom svog života, posebno ako ste u posljednje vrijeme stajali na nestabilnom tlu. Samopouzdaniji ste ako znate gdje tačno stojite i šta radite, ali sada vjerovatno nećete imati taj luksuz. Dajte sebi vremena kako biste ponovo stekli svoje uporište. Nemojte slijepo pratiti svoj stari put; pregrupišite se i postavite nove ciljeve prije nego krenete novim putem.

Vodolija

Dnevni horoskop za 03.08.2023.
Vaše emocije danas su uzburkane, ali to ne znači da želite da drugi znaju kako se osjećate. Možda ćete željeti da ste imali plan kako biste unutrašnja previranja držali na minimumu, ali sve i da jeste, vaše brige će vjerovatno isplivati na površinu. Nećete ništa postići pretvaranjem da je sve u redu, ali ne morate ni da dijelite s drugima više informacija nego što to želite. Magičan proces izlječenja je u toku, a pokušaji da ga kontrolišete samo će usporiti stvar.

Ribe

Dnevni horoskop za 03.08.2023.
Tačno je da imate uzvišene ciljeve, ali danas možete napraviti značajan prodor ka njima samo ako o njima razmišljate. Srećom, danas ste uvjereni u svoju sposobnost da ostanete na pravom kolosijeku te je manje vjerovatno da će vas ometati promjene raspoloženja. Fokusirajte se na svoje snove i pratite svoje srce. Zapamtite, sada ne morate ništa da dokazujete bilo kome; sve što treba da uradite je da se koncentrišete na vaše odredište.

www.minimagazin.info

Dnevni horoskop za 09.09.2023.

Ovan Dan vam baš neće početi najslavnije. Ne provocirajte pojedince sklone svađi, a prema prijateljima budite tolerantni. Mogli biste...

HOROSKOP ZA 22. OKTOBAR Blizanci plaćaju danak, Lav pun elana, Jarcu poslovne promjene

OVANPOSAO: Smeta vam loša komunikacija sa kolegama. Imate utisak kada bi odnosi bili topliji da bi i rezultati...

TVRDOGLAVOST IM JE DIO LIČNOSTI Ovi horoskopski znakovi nikada ne priznaju greške

Oni vole da podržavaju pozitivan stav o sebi i mogu se osjećati zastrašeno ako je ta slika potkopana...

Dnevni horoskop za 11.10.2023.

Ovan Dan je odličan za zabavu i druženje. Obucite se malo drugačije, budite originalniji, izazovniji. Privlačićete pažnju izgledom pa...

Paranoja im je srednje ime: Ova 4 znaka ne mogu da se opuste

Paranoja im je srednje ime: Ova 4 znaka ne mogu da se opuste - Aloonline.ba ...

ZAVIRITE U SEBE! Ako se pitate koja je vaša svrha postojanja, horoskop ima odgovor za svaki znak

OvanKao jedan od takmičarski nastrojenih i ambicioznijih zvjezdanih znakova, Ovan cvjeta u postignućima i napretku. Voli gurati stvari...

NAJVEĆI PROŽDRLJIVCI ZODIJAKA? Utjehu u hrani pronalaze tri horoskopska znaka

OvanOvnovi svemu pristupaju sa strašću i zadovoljsvom, pa tako i hrani. Kada se osećaju neraspoloženo Ovnovi posežu za...

NEKOGA ĆE DA SVRBI DLAN Ova tri horoskopska znaka će plivati u novcu 2024. godine

Odgovore o tome šta nas čeka 2024. pokušali su da daju i astrolozi koji su otkrili ko će...