Ovan

Zabava i posao mogli bi se ispreplitati. Kada se zaželite provoda, ispriječiće se posao, a kad usmjerite energiju na radne zadatke, prijatelji vam neće dati mira. Bićete zatrpani gomilom obaveza na koje niste računali. Ipak, u svemu će vas voditi dobro raspoloženje pa vas ni umor na kraju dana neće omesti da isplanirate izlazak.

Bik


Imaćete pune ruke posla, a posebno na porodičnom planu će biti osjetljivo životno područje. Nerijetko će vam smetati prisutnost bližnjih. Osjetićete da vam je potrebna samoća kako biste radili šta poželite. Roditelje će zabrinjavati neposluh mlađih koji će tražiti više slobode u kretanju i večernjim izlascima.

Blizanci


Okrenite se budućnosti i planovima koje imate i ne dopustite da vas išta pokoleba. Mijenjaćete se, graditi stavove i prihvatati nove vrijednosti koje će rezultirati promjenom u vama. Bićete spremniji da napravite radikalne korake u životu. Izađite u grad i obavite kupovinu.

Rak


Mjesečev položaj nagovještava kratkotrajno stanje zbunjenosti, dekoncentrisanosti i nemogućnosti da se kvalitetno sporazumijete s partnerom. Najbitnije je da govorite ono što mislite i da ništa ne preduzimate dok ste ljuti. Pripazite na prehrambene navike i želudac – u večernjim satima izbjegnite previše kaloričnu večeru!

Lav


Gdje god da se nađete, privlačićete pažnju. Zadovoljstvo će se vidjeti na vašem licu i osmijehu. Nalazite li se izvan mjesta prebivališta, znaćete uživati u onome što vam se nudi. Privatni život će bam biti važan pa ćete mu pridavati veliku pažnju. Zajedno s partnerom kupovaćete poklone za djecu.

Djevica


Očekuje vas nerazumijevanje s osobama koje su vam bliske ili ćete biti zatrpani poslovima i kratkim rokovima. Bićete filozofski raspoloženi i u potrazi za odgovorima kojima želite proširiti životne vidike. Podsvijest će vam biti aktivna pa ćete u mnogim situacijama nastupati vođeni intuicijom i predosjećanjima.

Vaga


Ne trošite energiju na rasprave, posebno unutar vlastitog doma. Dan je pogodniji za obnovu unutrašnjih snaga nekom sportskom aktivnošću, rekreacijom ili šetnjom. Neke će iznenaditi srećna vijest, možda dolazak prinove u porodici. Ako se spremate na putovanje, pakovaćete se u priličnoj zbrci pa pazite da nešto ne zaboravite.

Škorpija


Na poslu će vam nedostajati koncentracije i to baš kad ga bude preko glave. Povećavaće se potrebe prema drugima, rokovi će biti kratki, a i obaveze izvan posla dovoljno zahtjevne da pojačaju napetost. Jedva ćete čekati kraj radnog vremena da biste se isključili iz svih zbivanja. Pripazite na probavu i izbjegavajte kafu na prazan želudac.

Strijelac


Mogući su kontakti s osobama koje žive daleko od vas, poslovna ili turistička posjeta inostranstvu. Slobodni će privlačiti veću pažnju pripadnika suprotnog pola. Neko će vam svojim ponašanjem ili izjavom dati do znanja da mu se sviđate, a ni vi nećete ostati nezainteresovani. Razmijenićete telefonske brojeve.

Jarac


Vaša vas ambicija stalno tjera na akciju pa i onda kada ste planirali provesti vrijeme na drugačiji način. Brojni među vama više se ne znaju opustiti, što može rezultovati iscrpljenošću. Razmislite postupate li mudro, osluhnite potrebe ili savjete drugih. Na konfliktne odnose s nekim ljudima ne biste trebali dolijevati ulje na vatru.

Vodolija


Ljudi će vam prilaziti, zvati vas telefonom, raspitivati se o vama, a iznenadiće vas i pozivi osoba koje niste dugo vidjeli. Bićete požrtvovani prema onima koje volite. Izaći ćete ususret osobi u nevolji i voditi duge razgovore o tome kako joj pomoći. Ljubavni život biće ispunjen povjerenjem i bliskošću.

Ribe


Pred važnim ste poslovnim odlukama pa biste mogli potpisati ugovor ili okončati pravni problem. Neki od vas će nekontrolisano posezati za novčanikom te potrošiti previše novca. Samci, nećete se moći požaliti da nema prilika. Slučajno poznanstvo moglo bi prerasti u intenzivan odnos prožet strašću.

www.minimagazin.info

Ova 3 znaka će se obogatiti 2024. godine

Da li ste jedan od ova 3 srećna horoskopska znaka koji će zaraditi najviše novca u 2024. godini?...

Dnevni horoskop za 23.08.2023.

Ovan Nema potrebe za brigu ako ste danas preplavljeni jakim emocijama, jer će vas one na kraju odvesti na...

Dnevni horoskop za 21.08.2023.

Ovan Ako prodajete neku stvar ili nekretninu, možete naići na odličnog kupca, a odigrate li neku od igara na...

Dnevni horoskop za 29.08.2023.

Ovan Vanjske okolnosti guraju vas prema naprijed i čine ambicioznima. Mogla bi neočekivano iskrsnuti prilika za napredovanje, ali koja...

Dnevni horoskop za 17.08.2023.

Ovan Bićete vrlo kritički nastrojeni prema ljudima pa će vam svako ići na živce. Partneru nećete biti idealan sagovornik...

Dnevni horoskop za 26.07.2023.

Ovan Pred vama je dan bogat druženjima. Preplaviće vas svježa energija koja će biti zaslužna za vaš iskorak prema...

Dnevni horoskop za 22.11.2023.

Ovan Povoljne okolnosti pojaviće se kad najmanje budete očekivali pa ne gubite vjeru u dobar ishod. Uz malo truda...

3 ZNAKA HOROSKOPA NAPOKON JASNO VIDE SVOG PARTNERA 24. OKTOBRA Da li je osoba u koju ste se zaljubili dobra za vas?

Svi se možemo složiti da je taj opojni osjećaj zaljubljivanja neodoljiv i ponekad mijenja život. Pošto nas čari...