back to top

Ovan

Nepovoljan Mjesečev položaj upozorava na svađe s okolinom, ali i podstiče burne unutrašnje sukobe i nedoumice. Rasipaćete energiju, podlijegati razdražljivim raspoloženjima i upuštati se u rasprave sa željom da pobijedite i dokažete nadmoć. Nemojte žuriti i trošiti energiju na situacije na koje zasad ne možete kvalitetno uticati.

Bik

Dnevni horoskop za 05.08.2023.
Ljubavne veze će obilježiti romantično raspoloženje. Bićete skloniji idealizaciji ili ćete proživjeti nesvakidašnje trenutke. Sklonost uživanju odraziće se i vaš apetit pa će neki više uživati u gurmanskim specijalitetima ili veselom društvu. Izvjesno je kraće putovanje koje vam donosi zadovoljstvo i nova nadahnuća.

Blizanci

Dnevni horoskop za 05.08.2023.
Naizgled ste pasivni, a većina uobičajenih obaveza zapravo vas neće ozbiljnije zanimati. Možda ćete se, iz vama poznatog razloga, nakratko povući u osamu i više uživati baveći se drugim interesima, umjetnošću ili alternativom. Intuicija će vam biti na vrhuncu, a možda ćete se početi baviti duhovnom nadogradnjom pa i nesebično pomoći onima kojima to treba.

Rak

Dnevni horoskop za 05.08.2023.
Danas je povećana mogućnost ishitrenih reakcija i svađa koje mogu prouzrokovati ozbiljno zahlađenje odnosa s partnerom. Ako vas očekuje rodbinsko okupljanje ili proslava nečijeg rođendana, budite prilagodljivi, jer će vam u protivnom cijelo veče propasti. Prema večernjim satima napetost će popuštati, a vi se osjećati bolje.

Lav

Dnevni horoskop za 05.08.2023.
Imaćete mogućnost da ostvarite ljubavne snove. Možda ćete upoznati osobu o kojoj ćete intenzivno razmišljati i priželjkivati susret ili unijeti nešto novo u postojeću vezu. Uredan ritam života za neke će biti najkraći put da se suprotstave problemima koji ih muče. Omogućite sebi dovoljno odmora – ako treba, odspavajte i tokom popodneva.

Djevica

Dnevni horoskop za 05.08.2023.
Uživaćete u izlascima, hobijima i slobodnim aktivnostima pa se nećete moći požaliti na dosadu. Neke će zaokupiti ljubavne prilike i zgode. Možda će vam partner nametnuti nova pravila igre i time u vaš odnos unijeti više uzbuđenja. Bilo bi poželjno da više vremena provodite s djecom.

Vaga

Dnevni horoskop za 05.08.2023.
Očekuje vas dinamičan dan u kojem će se trenuci zadovoljstva izmjenjivati s onima koje biste radije izbjegli. Neke će povrijediti činjenica da je partner zaboravio na dogovor ili obećanje. Nemojte biti zlopamtilo. Slobodni se mogu naći u centru žarke ljubavne avanture koja bi mogla ostaviti značajnijeg traga.

Škorpija

Dnevni horoskop za 05.08.2023.
Izađite na kafu s prijateljima, idite u bioskop. Ako vam se radije ostaje kod kuće, posvetite se onima koje volite. Što prije izgladite nesporazum s članom porodice. Ne razmišljajte o tome ko je u pravu, a ko nije – najvažnije je pokazati dobru volju. U ljubavi ćete postati odlučniji i znati šta želite. Shvatićete da su prekidi bili nužni za nastup još boljih prilika i veza.

Strijelac

Dnevni horoskop za 05.08.2023.
Osjećaćete se dobro u vlastitoj koži, postati zadovoljniji svojim izgledom i pozitivnom energijom razoružavati neraspoloženje pojedinih osoba. Kućne obaveze će biti u drugom planu, ali s njima svejedno nećete zaostajati. Snagu će vam davati ljubav kojom ćete biti preplavljeni pa čak iako ste zaljubljeni u nekoga ko za to još ne zna.

Jarac

Dnevni horoskop za 05.08.2023.
Slobodni će pažnju usmjeriti na društveni i ljubavni život, dok će se ostali baviti porodičnim obavezama. Vrijeme provedeno s prijateljima ili neki izlazak uvešće vas u veselo društvo, omogućiti da se zabavite ili obnovite prijateljstva. Više ćete se posvetiti svom izgledu, njezi tijela i održavanju dobre forme fizičkom aktivnošću.

Vodolija

Dnevni horoskop za 05.08.2023.
Osjetićete povećanu potrebu za odmorom i snom, a neke će zahvatiti nostalgija i šutljivo raspoloženje. Bićete zadubljeni u svoje misli i pomalo odsutni. Najradije biste se povukli u samoću i barem se na trenutak riješili svih obaveza i ljudi koji vas okružuju. Tajićete ljubavni susret, ali i sputavati svoje emocije zbog straha i nepovjerenja.

Ribe

Dnevni horoskop za 05.08.2023.
Dobro ste raspoloženi, poprilično veseli i druži vam se. Mogli biste organizovati večeru sa simpatijom u romantičnom okruženju. Neki će uživati u partiji karata kod prijatelja. Više vremena i energije uložićete u odnos s partnerom, povesti važne razgovore, riješiti neki problem ili se naći na pragu novih odluka. Aktivan životni stil višestruko će vam koristiti.

www.minimagazin.info

Sa osobama u ovim horoskopskim znakovima je najzanimljivije u krevetu

Horoskop otkriva i neke mnogo intimnije stvari, poput toga kakvi ste u krevetu. Romantični i nježni ili strastveni...

NEMA DLAKE NA JEZIKU Koji je najvulgarniji horoskopski znak?

Osobe rođene u ovom znaku nije briga ako svojim riječima i ponašanjem nekoga uvrijede. Upravo ih ta kombinacija...

Nova godina biće nevjerovatno uspješna za ova tri znaka

Astrolozi najavljuju da će 2024. godina biti srećna i u poslu i u ljubavi i povoljna za bilo...

Dnevni horoskop za 25.08.2023.

Ovan Snovi, koji plutaju na granici vaše svijesti, danas bi mogli da dobiju i svoj oblik. Iako ovaj proces...

Ovo je najčudniji znak horoskopa

Svaki znak zodijaka ima svoje mane i vrline. Ipak, jedan se posebno izdvaja. Riječ je o Jarcu, njega...

HOROSKOP ZA 30. AVGUST Rak rizikuje, Djevici nesuglasice, Vodolija ostaje bez ljubavi…

OVANPOSAO: Očekuje vas značajno materijalno poboljšanje tokom današnjeg dana. Odagnat ćete sve brige.LJUBAV: Budi vam se interesovanje prema...

Horoskopski znak koji ima najviše šanse da se razvede

Blizanci se smatraju promenjivim i dinamičnim znakom. Oni su po prirodi znatiželjni, energični i stalno traže nove informacije...

Uvijek dobro raspoloženi: Ovi horoskopski znakovi su veseli, aktivni i spremni za druženje

Ako da, velika je vjerovatnoća da ste jedno od onih ekstrovertiranih bića čijoj se živahnoj ličnosti divi mnogi.Prema...