back to top

Ovan

Dešavanja u privatnom životu imaće veću važnost od poslovnih. Pred vama je rasprava s ukućanima na temu novca. Uvešćete reda ili nova pravila i odvajati novac na stranu za praznike. Uprkos neplaniranim dešavanjima i okolnostima koja će vam oduzeti vremena, završićete poslove u planiranom roku.

Bik

Dnevni horoskop za 07.12.2023.
Briljiraćete u poslovima u kojima možete upotrijebiti umne i komunikacijske sposobnosti. Ukoliko imate novčanih problema, snalažljivost će vam pomoći da ih brzo riješite. Djeca su na određenoj vrsti prekretnice. Bitno je da im date dobar savjet ili pružite moralnu podršku što vama, snalažljivim Bikovima, ne bi trebalo da bude problem.

Blizanci

Dnevni horoskop za 07.12.2023.
Biće vam povjereni odgovorni poslovi. Osjećaćete se nesigurno i nedoraslo izazovima, ali kada trema popusti shvatićete da je lakše nego vam se činilo. Partner neće s vama lako izlaziti nakraj. Branićete svoja uvjerenja i raditi po svome pa će vam prigovarati da ste tvrdoglavi i da vam se ništa ne da dokazati.

Rak

Dnevni horoskop za 07.12.2023.
Vaše prednosti doći će do izražaja, a nesigurnost ćete vješto prikrivati šarmom i osmijehom. U poslu ćete privlačiti pažnju kreativnim rješenjima. U odličnom ste ljubavnom razdoblju koje donosi romantiku i strast. Fizička privlačnost ili osjećaj razumijevanja ostaviće poseban trag u vezama i brakovima.

Lav

Dnevni horoskop za 07.12.2023.
Osjećaćete se usamljeno i neshvaćeno čak iako ste okruženi ljudima. Brige će umanjiti vašu sposobnost logičkog procjenjivanja i pozitivnog pristupa ljubavi, ali već sutra optimističnije ćete razmišljati. Ako se prepustite čaroliji udvaranja, ne očekujte više nego vam okolnosti dopuštaju, barem kada je riječ o današnjem danu.

Djevica

Dnevni horoskop za 07.12.2023.
Ako su pred vama veći napori ili zahtjevnije poslovne akcije, obavite ih danas. Imaćete dovoljno energije, ali i istrajnosti. Učenje, obrazovanje i polaganje ispita aktivnosti su u kojima ćete biti uspješni. Mogli biste dobiti posao, potpisati ugovor o radu ili dobiti zanimljivu ponudu za nove projekte.

Vaga

Dnevni horoskop za 07.12.2023.
Snalazićete se na razne načine kako biste podmirili troškove. Pokušaji da dobijete zajam zahtijevaće više napora, a mogli biste se sudariti sa zapetljanom birokratijom. U takvim i sličnim situacijama do izražaja će doći snaga vašeg karaktera i posvećenost cilju pa vas ništa neće moći skrenuti sa zacrtanog puta.

Škorpija

Dnevni horoskop za 07.12.2023.
Očekuje vas porast obaveza i kontakata, ali svima ćete stići udovoljiti. Provešćete mnogo vremena u telefoniranju, pisanju elektronskih poruka te komunikaciji s prijateljima i poslovnim partnerima. Privući ćete pažnju osobe suprotnog pola, ali možda vam se neće svidjeti što će druga strana odmah preuzeti inicijativu.

Strijelac

Dnevni horoskop za 07.12.2023.
Razmislite šta govorite, kako ne biste bili pogrešno shvaćeni. Budite diplomatični u poslovnim kontaktima. Bićete skloni povlačenju u sebe i nespremni na komunikaciju. Postupak voljene osobe ili roditelja dovode vas pred gotov čin. Uprkos tome, izborite se za sebe. Povećajte unos vitamina.

Jarac

Dnevni horoskop za 07.12.2023.
Bićete temperamentni i komunikativni. U poslu možete pokazati nevjerovatnu vještinu i spretnost pri rješavanju problema koji se drugima čini nerješiv. Trenuci provedeni s djecom veoma će vas veseliti. Nekima je na pomolu nova ljubav, naročito na putovanju ili pri poslovnom susretu. Pustite neka se sve spontano odvija.

Vodolija

Dnevni horoskop za 07.12.2023.
Moguća je nezgoda, kao što je kašnjenje na sastanak zbog saobraćajnih gužvi, neprijatna rasprava sa šefom ili problemi u radu s računarom. Nemojte dopustiti da vas takve situacije izbace iz takta. I kod kuće su mogući nesporazumi. Znaćete šta želite, ali će se bližnji suprotstavljati vašim prijedlozima i uvjeravati vas u suprotno.

Ribe

Dnevni horoskop za 07.12.2023.
Krasiće vas elokvencija i zapažanje. Pronalazićete zajednički jezik s osobama koje su drugačije od vas, čime ćete iskazati upućenost skoro u svaku problematiku. Bićete organizovani pa je dan pogodan za obavljanje aktivnosti za koje inače nemate strpljenja. Neko koga dugo niste vidjeli mogao bi vas telefonski kontaktirati.

www.minimagazin.info

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR Ovna čekaju teški razgovori

Oktobar je stigao, a astrolozi znaju šta nas očekuje ovog mjeseca na polju ljubavi. Neki znakovi Zodijaka će...

Najšarmantnije žene rođene su u ovim horoskopskim znacima! Potpuno su neodoljive

Ovo je 5 znakova koji svakodnevno šarmiraju, a da ne moraju da ulažu poseban trud.1. OvanPripadnice ovog znaka...

DOMINIRAJU U SVEMU Koji horoskopski znakovi prosto vole da vode glavnu riječ

OvanOvnovi uglavnom nisu strpljive osobe i ne mogu da miruju dok neko pored njih nešto radi. Vole da...

Muškarci rođeni u ovim znakovima su najveći džentlmeni

Želite li znati koji su muškarci najveći džentlmeni prema svom horoskopskom znaku? jeste li se ikada zapitali gdje...

Astrolozi kažu da je avgust pakleni mjesec, sa šest retrogradnih planeta!

Astrolozi kažu da će avgust 2023. godine biti pakleni mjesec. Razlog toga je što čak šest planeta ide...

DRAMATIČNE PROMJENE Novo pomračenje Mjeseca će posebno osjetiti 4 horoskopska znaka

DjevicaU trenutku pomračenja Venera će biti u vašem znaku, što znači da možete imati više uspjeha nego ranije....

Dnevni horoskop za 13.11.2023.

Ovan Nećete uspijevati da pronađete zajednički jezik s poslovnim ili bračnim partnerom. Vaše izjave će biti pogrešno protumačene pa...

Ova tri znaka će se preporoditi u 2024. godini

Do kraja tekuće godine desiće se mnoge promjene u životima horoskopskih znakova. Često nam kosmos šalje nepredviđene planove...