back to top

Ovan

Iako ćete sarađivati s osobama čija vas preosjetljivost može iritirati, prilagodite se pa većih problema neće biti. Ako idete u kupovinu namještaja ili tehničkih stvari, pazite gdje kupujete. Neka vam ne bude teško raspitati se o cijenama i na drugim mjestima. U ljubavi zaštitite svoje interese, ali ne dopustite da se partner osjeća zakinuto.

Bik

Dnevni horoskop za 08.08.2023.
Biće vam važan lijep izgled pa ćete mnogo pažnje poklanjati frizuri, garderobi, a naročitoo detaljima. Bićete sređeni u svakoj prilici. Spretno i s mnogo elana prionućete na kućne poslove, čišćenje ili pripreme za putovanje. Pronaći ćete vremena za svakog pa i za kafu s kolegama ili telefonski razgovor s prijateljima.

Blizanci

Dnevni horoskop za 08.08.2023.
Razrješavaćete situacije i odnose iz prošlosti. Nedorečene ljubavne priče, neuzvraćene emocije ili neodgovorno ponašanje partnera dovodiće vas do granice strpljenja. Ipak, smoći ćete snage i proglasiti kraj odnosima koji su previše problematični da bi potrajali. Takvim odlukama sami sebi ćete skinuti s leđa veliki teret.

Rak

Dnevni horoskop za 08.08.2023.
Sve bolje poslovne prilike učiniće vas opuštenijima i u privatnom životu. Bićete nježniji i romantičniji pa će se u vaš emotivni odnos uvući više strasti i želje. Pobrinućete se za dobru poslovnu atmosferu, a svojim duhovitim šalama uveseljavaćete kolege. Velikodušno ćete ih pozvati na kafu i izmjenjivati informacije.

Lav

Dnevni horoskop za 08.08.2023.
Imaćete brojne kontakte i na ličnom i na službenom planu, ali će vam jezik povremeno biti brži od pameti. Svojim riječima biste mogli izazvati negodovanje okoline. Apetit i spavanje mogli bi vam se poremetiti, a otpornost na stres opasti. Više ćete trošiti psihičku nego fizićku energiju pa bi vam koristile tehnike meditacije.

Djevica

Dnevni horoskop za 08.08.2023.
Kontakt s inostranstvom može biti značajna prekretnica u poslu, a neki od vas će se posvetiti duhovnom razvoju ili religiji. Nemojte dopustiti da vas mala stagnacija krajem dana navede da posumnjate u sebe i svoje mogućnosti. Samcima je moguć flert s osobom iz udaljenog mjesta ili grada.

Vaga

Dnevni horoskop za 08.08.2023.
Nemojte previše rizikovati i ulagati novac u neprovjerene poslove. Više se informišite, jer su mogući gubici i dugovanja. Znatiželja i želja za uzbuđenjem navodi vas da se upustite u ljubavnu avanturu neizvjesnog ishoda. Budite oprezni, posebno ako ste vi i osoba koja vam se sviđa zauzeti.

Škorpija

Dnevni horoskop za 08.08.2023.
Osjetićete novu snagu u sebi i elan koji će vas podstaknuti da se uhvatite ukoštac sa situacijama koje su vas ograničavale. Prošlost i sadašnjost će se ispreplitati. Mučiće vas neke dileme, sve dok ne shvatite da trebate napraviti rez. Možda ćete neke osobe, koje su vas u nečemu iznevjerile, potpuno isključiti iz svog života.

Strijelac

Dnevni horoskop za 08.08.2023.
Imaćete mnogo posla. Kolega bi mogao otići na bolovanje pa ćete ga morati mijenjati i preuzeti njegove poslove. Budite oprezni u novčanim pitanjima. Ne kasnite s plaćanjem računa ili podmirivanjem duga. U ljubavi je vrijeme za promjene. Ne pokušavajte izbjeći odgovornost i pokažite partneru da može na vas računati.

Jarac

Dnevni horoskop za 08.08.2023.
Svojom pozitivnom energijom podsticaćete druge da budu raspoloženi. Oni pred kojima je dugo putovanje, odlično će se snalaziti na saobraćajnicama. Više vremena provešćete sa svojom porodicom, ali nećete zanemariti ni društveni život. Bićete traženi pa ćete se teško odlučiti s kim i gdje želite provesti veče.

Vodolija

Dnevni horoskop za 08.08.2023.
Trenuci samoće u kojima ćete slušati muziku, čitati knjigu ili se baviti hobijima biće vam najdraži. Osjećaćete potrebu za odvajanjem i odmorom od porodičnih i bračnih dužnosti. Zbog pesimizma, primjećivaćete samo ono loše u vezi, zanemarujući dobre strane. Možda je nakupljeni stres uzrok vašeg neraspoloženja.

Ribe

Dnevni horoskop za 08.08.2023.
Odnos s ljubavnim ili poslovnim partnerom usmjerićete u željenom pravcu. Imaćete potrebu rasvijetliti teškoće s kojima se susrećete i razjasniti stvari koje vas muče. Vodite računa o svojim postupcima i u poslu. Niste ni svjesni koliko veliko zanimanje će izazvati vaše izjave pa pazite šta pričate.

www.minimagazin.info

Stigao posljednji supermjesec u godini – ove znakove čeka veliki obrt

Supermjesec je pojava kada se Mjesec približi planeti Zemlji na udaljenosti manjoj od 360.000 kilometara.U onim slučajevima kada...

HLADNI KAO ŠPRICER Ovi horoskopski znakovi vješto kriju osvećanja i ne dozvoljavaju da emocije upravljaju njihovim životom

JaracJarac važi za najhladniji horoskopski znak. Oni su usmjereni samo na sebe i na svoj cilj. Ne žele...

Dnevni horoskop za 02.09.2023.

Ovan Mogući su problemi s roditeljima, odnosno teškoće u uspostavljanju skladnog odnosa zbog generacijskog jaza ili potrebe bližnjih da...

Horoskopski znakovi koje imaju visoke kriterije

Od profesionalnog života do privatnog, svi težimo pronalaženju nečega što odgovara našim individualnim potrebama i željama. No, prema...

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. OKTOBAR Blizanci fokusirani na ljubav, Djevicama slijedi promjena, Škorpije u problemu…

OVANDnevni horoskop za 29. oktobar savjetuje Ovnovima da izbjegavaju raspravu sa članovima porodice. Pokažite malo više strpljenja, potrebna...

OVA 3 ZNAKA UBJEDLJIVO NAJBOLJE LAŽU Nikako im ne vjerujte prije nego što provjerite priču

Možda zvuči grubo, ali ako tu svoju sposobnost umeju da preusmere na pravi način, da valjano iskoriste u...

ZLIKOVCI ZODIJAKA Ove znakove niko ne voli, previše su dominantni i napadni

Među horoskopskim znakovima ima i onih koji bi, možda, trebali da porade na svom ponašanju i navikama zbog...

Po čemu su posebne osobe rođene u oktobru?

Postoji nekoliko zanimljivih osobina koje su karakteristične za ove mališane.Istraživanje je pokazalo da su djeca rođena u ovom...