back to top

Ovan

Nesporazume s partnerom okretaćete na humor. Ipak i sami znate da takvim ponašanjem iritirate drugu stranu pa ipak budite malo ozbiljniji. Bićete okrenuti prema javnom životu. Čak iako ste samozatajni i obuzeti tremom, ostavićete dobar utisak na javnom nastupu i izlaganju pred većom grupom ljudi.

Bik

Dnevni horoskop za 17.07.2023.
Nemojte se pretrpati obavezama, jer nećete imati dovoljno energije za njihovo obavljanje. Dan je bolji za planiranje nego za akciju. Prisiljavaćete partnera da se izjasni o nekim svojim starim grijehovima – vrijeme je da mu pokušate oprostiti. Zadržite se na temama koje su vezane za vašu zajedničku budućnost.

Blizanci

Dnevni horoskop za 17.07.2023.
Polako, ali sigurno, koračate stazama uspjeha. Bićete otvoreni za timski rad, spremni da iznenadite kolege svojom unutrašnjom snagom i upornošću. Oko vas, ali i u vama samima, događaju se velike promjene. Sve vam je jasnije i stavovi su vam mekši, što pozitivno djeluje na međuljudske, ali i ljubavne odnose.

Rak

Dnevni horoskop za 17.07.2023.
Nije isključeno da budete nepravedno optuženi i kritikovani. Iskoristite iz trenutnih situacija najviše što možete – ono što je sada loše, u budućnosti će se pokazati dobrim. Ne zamjerite se ljudima nego se naoružajte strpljivošću. Večernji sati donose opuštene trenutke, posebno ako ih budete proveli s nekim ko vam je jako drag.

Lav

Dnevni horoskop za 17.07.2023.
Krasiće vas ljubaznost i uslužnost pa ćete biti omiljeni u svojoj okolini. Ugodni susreti i kontakti uljepšaće vam dan. Iza naizgled običnih situacija kriće se nove prilike pa će jednima dobro krenuti na poslovnom, a drugima na ljubavnom planu. Uvjerićete se da su vam ostvarenja nadohvat ruke i da je dovoljno samo malo truda.

Djevica

Dnevni horoskop za 17.07.2023.
Uzećete stvari u svoje ruke i odrješito stati na kraj onima koji vas iskorištavaju. Iako će vas to koštati nerava, bićete ponosni na sebe. Moguć je razgovor s partnerom oko selidbe, kupoprodaje stana ili rješavanja situacije s nasljedstvom. Možda ćete morati kontaktirati advokata ili notara.

Vaga

Dnevni horoskop za 17.07.2023.
Bićete nestrpljivi u ophođenju s osobama koje drugačije razmišljaju od vas. Neko će vam dosađivati pozivima i neće vam trebati puno pa da drugoj strani svašta kažete. Biće vam potreban večernji izlazak, razgovori s prijateljima i više životne slobode da biste lakše podnijeli stres.

Škorpija

Dnevni horoskop za 17.07.2023.
Sve više se sviđate nekome s kim imate poslovne kontakte. Ni vi nećete ostati nezainteresovani pa je pravo vrijeme da nešto preduzmete i približite se jedno drugom. Vodite računa o zdravlju, jer se prilično iscrpljujete. Imunitet će vam oslabiti pa usporite dnevni i poslovni ritam. Pokušajte se više odmarati.

Strijelac

Dnevni horoskop za 17.07.2023.
Ukoliko posjećujete kreativne radionice, sportske dvorane ili kurseve, na takvim biste mjestima mogli upoznati zanimljive ljude pa i potencijalnu simpatiju. Na radnom mjestu nametnućete se verbalnim sposobnostima i promišljenim izjavama. Poremećeni odnosi s kolegama vraćaju se u normalu.

Jarac

Dnevni horoskop za 17.07.2023.
Zbog problematičnih porodičnih događaja, mogli biste se osjećati bezvoljno. Sve što će vas obavezivati i sputavati predstavljaće vam velik teret. Uplitanje roditelja ili člana rodbine moglo bi vam pokvariti odnos s ljubavnim partnerom. Morate savladati vlastitu nesigurnost i pokazati im da imate svoje mišljenje i svoj stav.

Vodolija

Dnevni horoskop za 17.07.2023.
Bićete jaki na riječima, djelovaćete ozbiljno, a osoba do čijeg mišljenja držite pružiće vam posebno povjerenje. Ako ste mlađi, predstoji vam susret sa simpatijom koji neće proći bez obostranih emotivnih izljeva. Na radnom mjestu izbjeći ćete komplikacije ako budete spremni na saradnju i lagano odstupite od svojih stavova.

Ribe

Dnevni horoskop za 17.07.2023.
Slobodno vrijeme provedite u veselom društvu koje će vam pomoći da zaboravite na probleme. Odnosi s rođacima podstaknuće vas da promijenite način razmišljanja i neke planove. Mogli biste se udružiti i zajedničkim snagama nešto ostvariti. Moguća je povoljna prilika za kupovinu namještaja ili bijele tehnike.

www.minimagazin.info

9 osobina žena rođenih u znaku Djevice koje nećete pronaći kod drugih

Svijet oko vas je divno mjesto i u njemu postoji tako mnogo stvari kojima se treba radovati, ali...

Dnevni horoskop za 21.11.2023.

Ovan Danas ćete biti uvrijeđeni. Vaš prijatelj je u problemu koji nije nimalo lak. Vi ćete željeti da mu...

Dnevni horoskop za 13.11.2023.

Ovan Nećete uspijevati da pronađete zajednički jezik s poslovnim ili bračnim partnerom. Vaše izjave će biti pogrešno protumačene pa...

TOLIKO SU UVJERLJIVI DA BI SNIJEG PRODALI ESKIMIMA Koji su najubjedljiviji znaci Zodijaka?

Oni i na poslu dobijaju sve što žele, kako od kolega, tako i od šefova. A moć da...

Dnevni horoskop za 11.07.2023.

Ovan Oni koji su svježe ušli u ljubavnu vezu, puno će očekivati od druge strane, pri čemu mogu biti...

Znate li koji je najčudniji horoskopski znak?

Glas najčudnijeg horoskopskog znaka prati Jarca.Jarčevi su veoma hladni i emotivno nedostupni, zbog čega ljudima često djeluju čudno....

Dnevni horoskop za 25.08.2023.

Ovan Snovi, koji plutaju na granici vaše svijesti, danas bi mogli da dobiju i svoj oblik. Iako ovaj proces...

HOROSKOP ZA 8. OKTOBAR Blizancima nesuglasice na poslu, Djevici konflikti, Ribama burna rasprava

OVANPosao: Oscilacije na finansijskom planu iziskuju da obazrivo upravljate finansijama u ovom periodu. Ne ulazite u rizik.Ljubav: Slobodne...