back to top

Ovan

Bićete svjesni svojih kvaliteta, a nećete gubiti iz vida ni činjenicu da je prvi utisak izuzetno bitan. Ako šefovima izložite svoje ideje, oduševićete ih. Komunikacija s partnerom će ojačati – bićete spremni na razgovor u svakom trenutku. Ukoliko renovirate stan, vodite računa o tome da troškovi ne premaše vaše mogućnosti.

Bik

Dnevni horoskop za 11.08.2023.
Planete će pridonijeti vašem imidžu duhovite, zabavne i, iznad svega, šarmantne osobe. Bićete rado viđen gost u svakom društvu i privlačiti pažnju drugih duhovitim komentarima i svježim idejama. Ali, pazite da u nekim situacijama ne budete previše nametljivi ili uvrijedite nekoga kome vaš humor neće odgovarati.

Blizanci

Dnevni horoskop za 11.08.2023.
Rad u sjeni i bijeg od odgovornih ili javnih poslova najviše će vam odgovarati. Zatrebaće vam pomoć, ali ne računajte previše na kolege koji će za izgovor imati svoje obaveze. Uzdajte se u svoje vlastite snage i većinu posla uspjećete uraditi, što će biti praćeno i ličnim zadovoljstvom.

Rak

Dnevni horoskop za 11.08.2023.
Bićete puni pozitivne energije. Motivisani ste za poslovni proboj, ali i za osvajanje osobe koju priželjkujete. Usmjerite li snage u tim pravcima, uspjeh vas neće zaobići. Raskinućete neka prijateljstva, jer nećete podnositi dvolično ponašanje. Ali, mogli biste se zateći u posve novom društvu i steći nove prijatelje.

Lav

Dnevni horoskop za 11.08.2023.
Prilagođavanje će biti važan faktor u rješavanju zavrzlama i nejasnoća, naročito u sporazumijevanju s ljudima s kojima ne možete pronaći zajednički jezik. Promjenama raspoloženja pridonijeće i dvostrukim uticajima okoline: jedni će vas u svemu podržavati, a drugi pak kritikovati. Onima koji vas uvrijede vratićete istom mjerom.

Djevica

Dnevni horoskop za 11.08.2023.
Bićete u potrazi za novom literaturom i knjigama, jer će želja za nadograđivanjem znanja biti velika. Mogli biste mnogo naučiti od starijih i iskusnih ljudi ili putujući i razgovarajući s osobama koje drugačije gledaju na svijet. I sami ćete biti zanimljivi drugim ljudima i razgovarati o temama koje nisu česte i uobičajene.

Vaga

Dnevni horoskop za 11.08.2023.
Moraćete odgovornije pristupiti novcu i prilagoditi rashode raspoloživom budžetu. Računi su stigli na naplatu, a nekome ćete morati vratiti posuđeni novac. Imaćete intuitivni uvid u neke situacije pa će vam se odjednom otvoriti oči. Posložićete mozaik nekih problema, a posebno ćete na ljubavnom planu pokazati više razumijevanja.

Škorpija

Dnevni horoskop za 11.08.2023.
Umor i razdražljivost sprečavaće vas da ispunite data obećanja pa ćete osjećati grižu savjesti. Ubrzan životni tempo rezultovaće napetošću pa pronađite više vremena za odmor. Slobodni će se prepustiti flertu i zavođenju, ali konkretni pomaci dogodiće se idućih dana.

Strijelac

Dnevni horoskop za 11.08.2023.
Izvjestan je povećan obim poslovnih zadataka pa ćete biti razdražljivi i umorni. Posvetite više pažnje zdravlju i formi. Zdrava prehrana osnažiće imunitet, a sport ili rekreacija aktivirati energiju. Bićete zatrpani poslom. Djelovaćete u uslovima koji iziskuju dodatni napor, učenje u hodu ili prekovremeni rad.

Jarac

Dnevni horoskop za 11.08.2023.
Planete vas podržavaju u profesionalnom usavršavanju. Bićete uvjerljivi na riječima, odlično se koristiti znanjem stranog jezika i upoznati osobe koje će vam olakšati ispunjenje nekih planova. Ozbiljni razgovori, na kojima insistiraju bliske osobe, biće vam zamorni, ali zato će vas oraspoložiti zanimljiva poznanstva.

Vodolija

Dnevni horoskop za 11.08.2023.
Teško ćete podnositi teret porodičnih obaveza pa će vas boravak u kući ispunjavati nemirom. Ako bračni partner, roditelji ili neke okolnosti budu ograničavali vašu slobodu kretanja, nezadovoljstvo u vama će se gomilati. Izlazak na kafu s prijateljima vratiće vam dobro raspoloženje, a i problemi će izgledati manji.

Ribe

Dnevni horoskop za 11.08.2023.
Spoznaja da nešto možete promijeniti u svom životu daće vam dodatni elan. Svemu ćete pristupati s mnogo više entuzijazma, a nijedan cilj neće vam se činiti nedostižnim. Ljubavna zbivanja pozitivno se razvijaju. Na dobrom ste putu da se zaljubite, što vam je u ovom trenutku zaista i potrebno. Zauzeti će uživati s partnerom u romantičnoj večeri ili izlasku.

www.minimagazin.info

ASTROLOGIJA OTKRIVA Koji znaci se stalno svađaju, ali nikada ne raskidaju?

Djevica – VodolijaS obzirom na to da su Djevice perfekcionisti i sklone planiranju, one smišljaju načine kojima će...

ŠTO POMISLE TO ĆE I OSTVARITI Rođeni u ova tri horoskopska znaka do kraja 2025. ići će putem uspjeha

Vrijeme koje dolazi donosi vam uspjeh na svim poljima, a uz samo malo truda vaš život će postiti...

U PETAK STIŽE POSLJEDNJI SUPERMJESEC U GODINI

U petak, 29. septembra, nebo će obasjati Pun Mjesec u Ovnu, donoseći nalet nove energije, uzavrele strasti i...

3 ZNAKA HOROSKOPA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U OKTOBRU Očekuje ih period mira, stabilnosti i napredovanja u karijeri

Pred nama je novi mjesec, koji će nekima biti posebno dobar. Provjerite ko će imati više sreće i...

Dnevni horoskop za 03.11.2023.

Ovan Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i sa naglašenim entuzijazmom prihvatate različite obaveze. Zahvaljujući faktoru sreće prolazite na...

Na ova četiri znaka će najviše uticati pun mjesec 31. avgusta

Energija Riba često podstiče hiperidealistički način razmišljanja, ali prisustvo Saturna će većinu nas zadržati na zemlji.Završavajući svaki lunarni...

UVIJEK ĆE VAM SE OSVETITI Znate li koji je najokrutniji horoskopski znak?

Rak je najokrutniji horoskopski znak. Ovaj znak će namjerno odvojiti svoje vrijeme tokom dana za stvaranje haosa u...

OBRATITE PAŽNJU NA OVE DATUME! Astrolozi tvrde – ovo su najsrećniji dani u oktobru

Pokušajte se sjetiti ovih datuma ili ih zapišite kako biste znali kada biste trebali biti najaktivniji.5. oktobar –...