back to top

Ovan

Danas ćete biti uvrijeđeni. Vaš prijatelj je u problemu koji nije nimalo lak. Vi ćete željeti da mu pomognete, a on će vam hladno odgovorii da o tome ne želi da razgovara. Nemojte ovo shvatati lično, već imajte strpljenja. Kada bude mogao, on će sve podijeliti sa vama.

Bik

Dnevni horoskop za 21.11.2023.
Put ka cilju, ka kojem ste krenuli sa velikim entuzijazmom, neće funkcionisati onako kako ste vi zamišljali. Možda bi trebalo da ga odložite na neko vrijeme. Posvetite se nečem drugom, a ovo odložite za neko povoljnije vrijeme.

Blizanci

Dnevni horoskop za 21.11.2023.
Konfuzija će vladati danas i vi nikako nećete moći da se saberete i riješite zadatke koje imate. Obratite se za pomoć nekome ko je pouzdan i ko želi da vam pomogne. Vi jednostavno danas niste raspoloženi. Nemojte sebe osuđivati zbog toga.

Rak

Dnevni horoskop za 21.11.2023.
Blizak prijatelj ili neki rođak će vam saopštiti da želi da se preseli i tražiće savjet od vas. To bi vas moglo emotivno razoriti. Pokušajte da budete nesebični i da toj osobi date dobar savjet, makar i ostali bez nje. Svako ima pravo da svoj život živi onako kako hoće.

Lav

Dnevni horoskop za 21.11.2023.
Danas bi vam novac mogao predstavljati problem. Imali ste neki finansijski zastoj u proteklom periodu i zbog toga ste prilično pesimistični i ne vidite realnu sliku stvari. Sjedite sami sa sobom i pokušajte da stavite sve na papir. Shvatićete da okolnosti i nisu tako loše kao što vam se činilo u početku. Fokusirajte se na ovo što treba da uradite kako biste popravili situaciju.

Djevica

Dnevni horoskop za 21.11.2023.
Trenutno razdvajanje od emotivnog partnera moglo bi vas baciti u prilično očajno stanje. Bujna mašta mogla bi napraviti scenario u glavi zbog kojeg ćete biti veoma uznemireni. Nemojte raditi ovo sebi. Nađite način da se zabavite i shvatite da su dosada i razmišljanje uprazno najveći neprijatelji svakoj vezi.

Vaga

Dnevni horoskop za 21.11.2023.
Da li ste u posljednje vrijeme puno vježbali ili pretjerivali u pješačenju? Ako jeste, vjerovatno ćete imati jake bolove u nogama danas. Obujte nešto udobno i odmarajte noge koliko god je to moguće. Popodne se opustite i relaksirajte sa svojim partnerom.

Škorpija

Dnevni horoskop za 21.11.2023.
Bliski prijatelj ili vaš partner će danas biti negativno raspoložen. Vi ćete pokušati tu osobu da izbavite iz takvog stanja. Najbolje bi bilo da ga odvedete na neku zabavu, događaj ili da pogledate sa njim interesantan film. Ako prvo odbije, ne prihvatajte ne kao odgovor! Ovo će i njemu, kao i vama, veoma prijati.

Strijelac

Dnevni horoskop za 21.11.2023.
Danas ćete imati neki kvar u kući, najverovatnije u kuhinji. Veoma je komplikovano da ovaj problem rješavate sami. Pozovite profesionaknog stručnjaka da vam riješi problem. To će vas poštediti dodatne frustracije.

Jarac

Dnevni horoskop za 21.11.2023.
Imate problema sa telefonom? Ili sa komunikacijom uopšte? Najbolje bi bilo da danas ostanete kod kuće i odložite sve važne razgovore, naročito one putem aparata. Relaksirajte se, popijte čaj i odmorite se od svega.

Vodolija

Dnevni horoskop za 21.11.2023.
Danas će vam nestati neki dragocjeni predmet. Tražićete ga satima i nećete moći da ga nađete, što će vas prilično isfrustrirati. Predmet koji tražite je u kući, ali je vjerovatno negdje zapao ili je ispod nečega. Provjerite u najvećoj sobi u kući. On se nalazi tamo gdje nikada ne biste pomislili.

Ribe

Dnevni horoskop za 21.11.2023.
Danas će vam partner predložiti zajedničko putovanje i to vjerovatno na neko mjesto koje vi jako želite da vidite. Nemojte se ustručavati da prihvatite iz straha da nećete imati novca ili da će neke obaveze ispaštati zbog toga. Ugodite sebi i opustite se. Vi definitivno to zaslužujete.

www.minimagazin.info

OBRATITE PAŽNJU NA OVE DATUME! Astrolozi tvrde – ovo su najsrećniji dani u oktobru

Pokušajte se sjetiti ovih datuma ili ih zapišite kako biste znali kada biste trebali biti najaktivniji.5. oktobar –...

ASTROLOGIJA OTKRIVA: Ljudi rođeni u ovom znaku donose sreću i sebi i drugima

Ako poznajete barem jednog pripadnika ovog znaka, biće vam jasno o čemu pričamo.Strijelcom vlada Jupiter, a kada se...

NOVČANI HOROSKOP ZA JESEN Dva znaka treba da paze na nepotrebne troškove, Škorpije imaju visoke ciljeve…

OvanJesen donosi Ovnu priliku za finansijski rast. Vaša energija i inovativnost biće ključni resursi za pronalaženje novih izvora...

Mars ulazi u Škorpiju! Moćan astro period – tajne, manipulacije i razotkrivanje

Ovaj tranzit je kao okretanje točkića na peći, nadopunjavanje kolektivne snage volje i odlučnosti. Ovaj tranzit izoštrava vašu...

SEDMICA OSTVARIVANJA ŽELJA Provjerite šta svaki horoskopski znak treba uraditi tokom punog Mjeseca

Provjerite šta trebate manifestovati u ovom trenutku prema vašem horoskopskom znaku.Ovan: novi početakPonekad ste vezani za prošlu verziju...

Kakav prvi utisak ostavlja svaki horoskopski znak?

Nakon što otkrijete kakav prvi utisak, opisan u tri riječi, ostavlja vaš horoskopski znak, saznajte i koliko se...

Ona je najodanija žena zodijaka: Za njenu ljubav se vrijedi boriti

Ona je najodanija žena zodijaka: Za njenu ljubav se vrijedi boriti - Aloonline.ba ...

Dnevni horoskop za 11.10.2023.

Ovan Dan je odličan za zabavu i druženje. Obucite se malo drugačije, budite originalniji, izazovniji. Privlačićete pažnju izgledom pa...