back to top

Ovan

Vanjske okolnosti guraju vas prema naprijed i čine ambicioznima. Mogla bi neočekivano iskrsnuti prilika za napredovanje, ali koja će zahtijevati značajna odricanja. Razmislite prije odluke. Prihvatite inicijativu osobe koja vam se sviđa – nije bitno ko će prvi napraviti korak ka zbližavanju. Venera vam je naklonjena pa ćete ovih dana biti uspješni u zavođenju, a i danas već možete nešto preduzeti po tom pitanju.

Bik

Dnevni horoskop za 29.08.2023.
Nakupljeni stres i nezadovoljstvo kod nekih će rezultovati raskidanjem poslovnih odnosa ili ćete jednostavno tražiti veću slobodu djelovanja i ravnopravniju podjelu poslova. Prilično ste usmjereni na partnera i znate kako mu udovoljiti, što se ne bi reklo i za drugu stranu. Nedostaje vam nježnosti i romantike, zbog čega ste počesto nezadovoljni, ali to je stanje prolazno.

Blizanci

Dnevni horoskop za 29.08.2023.
Povoljan položaj planeta u vašem znaku zaslužan je za vaš poslovni uspjeh. Sad možete sve što poželite, posebno ako pretendirate na bolje radno mjesto. Možda se sve odvija sporo, ali neka vas to ne nervira. Zahvaljujući Veneri, jako ste šarmantni. Ako ste u vezi ili braku, vaši su odnosi svakim danom sve bolji. Samci će se naći pred novom prilikom, a možda se i zaljubiti.

Rak

Dnevni horoskop za 29.08.2023.
Dobra komunikacija s kolegama i pretpostavljenima omogućiće vam da uspješno plasirate svoje ideje. Mnogo ćete razmišljati o novcu i svim se silama truditi pribaviti dodatni posao. Neki među vama mogli bi se naći u ljubavnom trouglu – pazite šta ćete odlučiti, jer bi moglo biti posljedica. Samci su zaljubljeni u pomalo nedostižnu osobu. Strpljivo je osvajajte i nikud ne brzajte.

Lav

Dnevni horoskop za 29.08.2023.
Pokretaće vas zdrava ambicija, pri čemu se nećete lišavati trenutaka odmora – kafa s kolegama biće sastavni dio radnog dana. Bićete izuzetno spretni i uspješni u poslovima. Prepustite partneru vodstvo u vašem odnosu – neka on za promjenu bude jača strana. Biće to izvrstan način da zadovoljite svoju potrebu za romantikom i njegovu za inicijativom.

Djevica

Dnevni horoskop za 29.08.2023.
Nešto u vama stvara nemir, ali možda je to samo posljedica prošlih burnih poslovnih zbivanja, koje sada osvještavate i spoznajete. Očekuju vas zastoji u komunikaciji s kolegama. Nećete imati dobru komunikaciju s partnerom. Na njegove upite o tome šta vam je, nećete imati volje odgovarati. Nemojte se ponašati nezrelo, suočite se s izvorom ljubavnog problema i učinite sve da ga riješite.

Vaga

Dnevni horoskop za 29.08.2023.
Nećete mnogo razmišljati o poslu. Dužnosti ćete obavljati na vrijeme, ali ćete duhom biti odsutni i posvećeni razmišljanjem o izlascima ili osobi u koju ste jako zaljubljeni. Vaš odnos s partnerom je uzbudljiv, posebno ako često zajedno izlazite i zabavljate se u društvu. Ako ste sami, večernji izlazak ne isključuje mogućnost da nekog upoznate.

Škorpija

Dnevni horoskop za 29.08.2023.
Brzo ćete se umarati, a nećete biti pošteđeni ni stresa – to je prolazna kriza! Moraćete preispitati isplativost nekih ulaganja, a želje uskladiti sa stvarnim mogućnostima. Kada je u pitanju ljubav, dajte prednost intuiciji pred razumom. Razgovarajte s partnerom o zajedničkim ciljevima. Ako ne postupite tako, postaće nepovjerljiv prema vama, a to vam nije potrebno.

Strijelac

Dnevni horoskop za 29.08.2023.
Umni potencijali biće vam u punoj snazi pa ćete uspješno izlaziti nakraj s obavezama. Moguća je dobra vijest iz inostranstva, putovanje ili uspješna saradnja sa strancima. Ako ste imali bilo kakvih problema u odnosu s partnerom, dan je dobar za razgovor i pomirenje. Ne tražite savjete od drugih ljudi, poslušajte svoje srce i znaćete šta vam je činiti. Vjerujte u sebe i svoje prosuđivanje.

Jarac

Dnevni horoskop za 29.08.2023.
Zbog neopreza i brzopletosti, potrošićete veći novčani iznos. Ne nasjedajte na stvari koje privlače svojim vanjskim izgledom, a upitnim kvalitetom. Na poslu ćete se odlično snalaziti. Ovo će biti jedan od onih dana kada ćete se relativno dobro slagati s partnerom. Možda će vam druga strana prigovarati da ste previše posvećeni poslu, a premalo porodici.

Vodolija

Dnevni horoskop za 29.08.2023.
Budite taktični u komunikaciji s nadređenima i što bolje organizujte svoj posao. Dan nije pogodan za donošenje odluka, kao ni otvoreno izražavanje stavova. Radije se suzdržite. Previše dopuštate pojedincima, koji vam čak nisu pravi prijatelji, da učestvuju u vašim svađama i pomirenjem s partnerom. Ono što se događa između vas dvoje, riješite nasamo.

Ribe

Dnevni horoskop za 29.08.2023.
Već od jutra bićete pretrpani poslovima. Možda će kolega biti bolestan pa ćete morati odraditi i njegov dio posla. Nezaposleni bi putem elektronskih medija mogli pronaći novi posao. Nađete li se u novom društvu, mogli biste produbiti poznanstvo s osobom suprotnog pola, jer ćete u neobaveznom razgovoru otkriti da imate mnogo toga zajedničkog.

www.minimagazin.info

BONTON U RUKE! Ovi znakovi se ne znaju lijepo ponašati

VodolijaMožda je to zbog nedostatka strpljenja, ali Vodolije su zaista grube ponekad. Ne iznenađujte se kada se toliko...

Dnevni horoskop za 24.07.2023.

Ovan Primaćete komplimente i priznanja, bez obzira jesu li oni poslovne ili privatne prirode. Neke očekuju nove mogućnosti za...

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. SEPTEMBAR Ovan sklon greškama, Djevicu brinu fijansije, Vodolija gubi povjerenje…

OVANPOSAO: Ukoliko ne budete posvetili vaše pažnje svom poslu, mogli biste da postanete skloni pravljenju manjih grešaka.LJUBAV: Partner...

Ovaj znak Zodijaka je najopasniji od svih: 5 rečenica ih izbacuje iz takta, a kada se to desi bolje vam je da bježite

Sve ovo čini Ovna jednim od najzanimljivijih, ali i najkomplikovanijih znakova zodijaka.U nastavku saznajte koje rečenice mogu veoma...

HOROSKOP ZA 7. OKTOBAR Blizanci u finansijskim problemima, Škorpije idealisti, Ribe zabrinute

OVANPOSAO: Moguće je da ste skloni brzopletim reakcijama, a samim tim i manjim konfliktima sa kolegama.LJUBAV: Svoju nervozu...

Dnevni horoskop za 23.10.2023.

Ovan Možda se osjećate posebno emotivno danas i reagujete snažno na skoro svaku sliku koju vidite, bilo da je...

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. AVGUST Biku teško padaju kritike, Vagama neko radi iza leđa, Strijelac nepovjerljiv

OvanPosao: Ovaj dan vam može donijeti uspjeh u javnim nastupima i u pregovorima sa poslovnim saradnicima. Očekuje vas...

TVRDOGLAVOST IM JE DIO LIČNOSTI Ovi horoskopski znakovi nikada ne priznaju greške

Oni vole da podržavaju pozitivan stav o sebi i mogu se osjećati zastrašeno ako je ta slika potkopana...