Pun Mjesec u Ovnu donosi sudbinski preokret za ova četiri znaka

Petak, 29. septembar, donosi posljednji Supermjesec (naziv za pojavu kada je Mjesec najbliži Zemlji odnosno kada je gravitaciona sila najjača) u ovoj godini, a sa njim i mnoge drastične promjene i turbulencije za sve znake horoskopa.

Pun Mjesec će vam pomoći da postavite granice, pronađete harmoniju u vašim odnosima i prestanete da dozvoljavate drugima da diktiraju vaš život. Mjesec predstavlja naše emocije, a kada je pun služi kao reflektor našeg emocionalnog svijeta, otkrivajući skrivene istine i osjećanja.

Pun Mjesec je savršen za rituale čišćenja i oslobađanje od prošlosti kako biste napravili mjesta za svježu energiju i nove mogućnosti. Ovaj pun Mjesec posebno će održati neke lekcije o prepoznavanju neravnoteže u našim odnosima i kreativnom izražavanju.

Pripremite se na dozu impulsivnosti i napetosti u vašim odnosima, ali zapamtite da ostanete vjerni sebi. Sada je vrijeme da se pronađe prava tačka kompromisa u koji možete da napredujete i vi i vaši odnosi. Ovo je prava prilika da saznate šta vas koči i kako da preduzmete odlučne korake ka rješavanju svih prepreka.

Iako će pun Mjesec uticati na sve znakove horoskopa, posebno sljedeća četiri će prodrmati ovaj fenomen.

Ovan

Sasvim logično, Supermjesec u Ovnu uticaće na prvi znak horoskopa. Ovo je period da se Ovnovi preispituju, istražuju sebe i da konačno shvate da li postoji neravnoteža u vašim odnosima. U kosmičkom ogledalu, koje će vam donijeti pun Mjesec, vidjećete odraz pravog sebe.

Pronaći ćete odgovore da li vam okruženje koje ste izabrali dozvoljava da sijate punim sjajem ili je vrijeme da nastavite dalje. Ovo je vrijeme da ponovo pronađete sebe i da nastavite da živite pod svojim uslovima. Ovaj pun Mjesec je vaš trenutak da zakoračite pred reflektore i da privučete nove energije i strasti u vaš život.

Rak

pun mjesec u ovnu donosi sudbinski preokret za ova četiri znaka
Ovaj pun Mjesec najviše će uticati na vašu karijeru, društveni ugled i priznanja koje zaslužujete. Ovo je vaše vrijeme da zablistate na svom izabranom putu. Ali evo pitanja: da li ponekad internalizujete očekivanja svoje porodice, koja vas možda sprečavaju da postignete veličinu pod sopstvenim uslovima?

Tokom ovog punog Mjeseca očekujte neki pokret u svojoj karijeri, možda nekoliko kancelarijskih ćaskanja i osjećaj odvajanja od onih starih shvatanja o tome šta bi trebalo ili ne bi trebalo da radite. Smatrajte to preokretom u karijeri!

Vaga

pun mjesec u ovnu donosi sudbinski preokret za ova četiri znaka
Vage, pripremite se za nalet kreativne inspiracije i vrtlog ideja. Osjetićete goruću želju da se povežete sa drugima, podijelite svoje misli, ali ćete razmišljati i kako možete više da doprinesete u odnosima u svom životu.

Tokom ovog vremena, takođe možete shvatiti da pružanjem više prostora drugima jačate svoje veze na lijep način. Za Vage je ovo savršena prilika da se oproste od veza koje pripadaju prošlosti i postave neke zdrave granice u sadašnjim.

Jarac

pun mjesec u ovnu donosi sudbinski preokret za ova četiri znaka
Ovaj pun Mjesec osvijetliće Jarčevima dio života koji se bavi domom i porodicom. Možda ćete primijetiti da se neka stara osjećanja iz prošlosti ponovo pojavljuju i to bi moglo da izazove malo nelagode. Krajem mjeseca, možda ćete osjetiti želju da se povučete od gužve i galame.

Energija Jarca fokusira se na postignuća i autoritet, ali ovaj pun Mjesec je vaša kosmička prilika da razmislite o svom domu i porodičnom životu. Vrijeme je da se oslobodite svakog prtljaga iz djetinjstva koji vas još uvijek opterećuje.

Izvor: Hello

www.minimagazin.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Astrologija tvrdi: Ova tri horoskopska znaka su najgori vozači!

Ovan Iako su spretni i sigurni u svoje vozačke vještine, na ovu su listu dospjeli zbog nepromišljenosti i naglasiti...

3 ZNAKA HOROSKOPA NAPOKON JASNO VIDE SVOG PARTNERA 24. OKTOBRA Da li je osoba u koju ste se zaljubili dobra za vas?

Svi se možemo složiti da je taj opojni osjećaj zaljubljivanja neodoljiv i ponekad mijenja život. Pošto nas čari...

Horoskopski znak koji ima najviše šanse da se razvede

Blizanci se smatraju promenjivim i dinamičnim znakom. Oni su po prirodi znatiželjni, energični i stalno traže nove informacije...

Dnevni horoskop za 28.10.2023.

Ovan Vaša okolina ima izuzetno važan i pozitivan uticaj na vas. Ni najmanje vam ne fali podrške. Partnerstvo, udruživanje...

Dnevni horoskop za 02.11.2023.

Ovan Čini se da se sve što ste do sada slagali pretvara u jednu veliku neurednu gomilu, a vi...

Dnevni horoskop za 24.07.2023.

Ovan Primaćete komplimente i priznanja, bez obzira jesu li oni poslovne ili privatne prirode. Neke očekuju nove mogućnosti za...

Ovo je najčudniji znak horoskopa

Svaki znak zodijaka ima svoje mane i vrline. Ipak, jedan se posebno izdvaja. Riječ je o Jarcu, njega...

Dnevni horoskop za 29.08.2023.

Ovan Vanjske okolnosti guraju vas prema naprijed i čine ambicioznima. Mogla bi neočekivano iskrsnuti prilika za napredovanje, ali koja...