back to top

Stvari koje morate i stvari koje ne smijete da radite tokom vladavine Vage

Vladavina Vage uveliko je nastupila i označava početak vrlo zanimljive jeseni, procjenjuju astrolozi, a ona će biti spokojna, uz poneku turbulenciju za pripadnike određenih znakova.

Uglavnom će, u skladu s prirodom Vage, biti uspostavljena ravnoteža, a neće nam biti strano da se vratimo u trenutke iz prošlosti.

Astrolozi predviđaju da ćemo se češće osvrtati na neke stare, možda i pomalo zaboravljene planove i nade, posebno kada Merkur u Djevici postigne trigon sa Jupiterom u Biku 25. septembra.

– Opšta vibracije Vage je ljepota, mir i prosperitet – kaže astrolog Erin River Sandej za Bustle. – Energija Vage samo želi da se svi slažu i uživaju u slatkoći života.

Da biste iskoristili sezonu Vage na najbolji mogući način, astrolozi predlažu da se držite ovih pravila tokom oktobra.

Popunite svoj kalendar društvenim događajima

Vaga je vrlo društven znak, pa očekujte će vam njena sezona doneti obilje planova koji podrazumijevaju druženje, susrete s novim ljudima i povratak nekima za koje možda niste imali vremena. Posebno će vam prijati da vi budete organizator: isplanirajte večeru i pozovite svoje najmilije i čeka vas veče za pamćenje!

Uzmite stvar u svoje ruke

Kao kardinalni znak, Vaga prirodno prva istupa, pa neka vas ova sezona ohrabri da predstavite neki projekat na poslu ili započnete važan razgovor sa svojim partnerom. Pošto je Vaga povezana s ljepotom i umjetnošću, dobar je trenutak i da eksperimentišete sa svojim izgledom.

Prepustite se zadovoljstvu

Ovaj znak poznat je po uživanju u najfinijim stvarima koje život pruža, pa čak i najpraktičniji među nama treba da kanališu taj duh. Naručite svoju omiljenu hranu, pustite svoj omiljeni film, uživajte u udobnosti!

Šta ne treba da radimo tokom vladavine Vage?

Ne zapostavljajte samoću

Iako će energija Vage donijeti zajedništvo i druženje, nemojte smetnuti s uma da provođenje vremena nasamo može biti vrlo ljekovito i korisno. Prepustite se samom sebi, izađite sami na kafu, odvojte veče da uživate u stvarima koje vam prijaju. Sve je u ravnoteži!

Ne pristajte na sve

Vada vlada svim vrstama partnerstva: romantičnim, platonskim i šire. Sklonost kompromisa ovog vazdušnog znaka može biti snaga, ali može dovesti i do nezadovoljstva. Vratite ravnotežu u odnosima držeći se čvrsto svojih granica.

Ne uključujte se u svaki sukob

Balans je izuzetno važan u ovom periodu, ali ne morate da vodite baš svaku bitku. Održavajte svoj mir tako što ćete sebi i drugima dati prostora i pažljivo birajte bitke u koje ćete se uključiti. Nekada treba samo pustiti stvari da idu svojim tokom.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Ženu u ovom horoskopskom znaku niko ne može da odbije: Privlači pažnju, za sve ostale je fatalna

Kada se kaže Lav ili Lavica, ljudi pomisle na osobu koja ima najviše potrebe da privlači druge ljude...

Dnevni horoskop za 21.07.2023.

Ovan Partner će mnogo raditi, a možda i otputovati radi posla pa ćete na sebe morati preuzeti većinu porodičnih...

Ovo je najčudniji znak horoskopa

Svaki znak zodijaka ima svoje mane i vrline. Ipak, jedan se posebno izdvaja. Riječ je o Jarcu, njega...

Ako vas je jednom zavoljela, voljeće vas zauvijek! Žene u ovom znaku Zodijaka su najodanije

Kada vas žena bik zavoli, budite sigurni da će to trajati vječno!Ona je najodanija žena Zodijaka. Kada vas...

KO ĆE NAS “PRODATI” BEZ IMALO GRIŽE SAVJESTI? Prijateljstva nekih znakova ne samo da pucaju već često završe i ratom

Vodolija i LavOba znaka vole vrlo blizak odnos sa ljudima oko sebe, ali na sasvim drugačije načine. Vodolijama...

Uvijek dobro raspoloženi: Ovi horoskopski znakovi su veseli, aktivni i spremni za druženje

Ako da, velika je vjerovatnoća da ste jedno od onih ekstrovertiranih bića čijoj se živahnoj ličnosti divi mnogi.Prema...

Pomračenje Sunca svim znakovima mijenja život: Neki će dobiti neočekivane pare, a drugi će sresti ljubav svog života

BikNovi počeci vam predstoje u raznim oblastima. Najzad ćete ostvariti nešto što odavno planirate – upisaćete neku rekreaciju sport, više...

ŽENE, ČUVAJTE SE MUŠKARACA ROĐENIH U OVA 4 ZNAKA U početku su mili i dragi, a onda pokažu „pravo lice“

Vodolija Vodolije imaju nevjerovatno dobro razvijene socijalne vještine. Zbog toga mogu bez problema delovati simpatično i pristupačno, ako tako...