back to top

9 osobina žena rođenih u znaku Djevice koje nećete pronaći kod drugih

Svijet oko vas je divno mjesto i u njemu postoji tako mnogo stvari kojima se treba radovati, ali i koje možete naučiti. Međutim, svijet žena rođenih u znaku Djevice još je divniji. Pitate se zašto? Saznajte kojih to devet karakteristika “određuju” žene koje su rođene u ovom znaku.

Nju pokreće inteligencija

Čak iako ima lijepo lice, ona uvijek smatra da treba da koristi svoj mozak. Ona nije neko ko će “lupetati”. Umjesto toga, žena rođena u ovom znaku mirno će sjediti i analizirati čak i najteže situacije na način dok ne bude spremna da “ponudi” svoje mišljenje kojim će svi biti zadivljeni. Zbog ove karakteristike, ona je veoma uspješna u poslovima koje obavlja.

Ona je veoma taktična

9 osobina žena rođenih u znaku Djevice koje nećete pronaći kod drugih
Taktičnost je “umjetnost” koju rijetki posjeduju. Žena rođena u znaku Djevice će “baciti” oči na nešto što će u relativno kratkom roku biti njeno, jer ona zna kako da odigra svoje karte. Takođe, to je i zbog jedinstvene karakteristike usljed koje žena rođena u znaku Djevice skoro uvijek zna kako da dobije ono što želi.

Ona je super-organizovana

9 osobina žena rođenih u znaku Djevice koje nećete pronaći kod drugih
Kada je riječ o organizovanosti, ona je uvijek u vrhu liste. Spremna je par dana ranije za događaje u kojima treba sudjelovati. Ovo je zbog toga što ona ima samodisciplinu i osjećaj za upravljanje vremenom. Uvijek je super-organizovana te veoma rijetko pravi greške.

Ona je mislilac

9 osobina žena rođenih u znaku Djevice koje nećete pronaći kod drugih
Zapravo, kritički i logički način razmišljanja, kod žene rođene u ovom znaku, dešava se sasvim prirodno. Njen um je kao gusta šuma ispunjena razvnovrsnim, jedinstvenim i kreativnim idejama koje samo čekaju da “isplivaju” van. Ona uvijek voli da razmišlja i generiše nove ideje. To je i jedna od tajni koja se krije iza njene neponovljive kreativnosti.

Ona se sjeća i najsitnijih detalja

9 osobina žena rođenih u znaku Djevice koje nećete pronaći kod drugih
Bilo da je u pitanju rođendan ili godišnjica, žena rođena u ovom znaku to nikada ne zaboravlja. Ona je obdarena toliko dobrim pamćenjem da skoro sve što vidi ili čuje veoma rijetko i zaboravlja.

Ona je veoma iskrena

9 osobina žena rođenih u znaku Djevice koje nećete pronaći kod drugih
Iskrenost je jedna od najvažnijih osobina, ako ne i najvažnija, u vezama, ali je i dosta rijetka. Ali, što se tiče žene rođene u znaku Djevice, njene misli su kao otvorena knjiga. Ukoliko ima nešto protiv neke druge osobe, ona će se potruditi da joj to i da do znanja. Tračanje i pričanje iza leđa nije nivo na koji bi se žena rođena u ovom znaku spustila. Isto tako, ukoliko ima nešto lijepo da kaže nekoj osobi, ona neće oklijevati da to i uradi.

Ona je hrabra

9 osobina žena rođenih u znaku Djevice koje nećete pronaći kod drugih
Kada prvi put upoznate ženu rođenu u ovom znaku, ona se može činiti introvertnom ili stiljivom. Međutim, kada je bolje upoznate, shvatićete i kakva je ona zapravo. Ona posjeduje hrabrost da uradi sve što joj srce želi, bez obzira šta drugi imaju da kažu o tome. Takođe, ona ima hrabrosti da kaže ono što misli, ne brinući se mnogo o posljedicama. Dakle, kada upoznate damu rođenu u ovom znaku, ispred sebe imate hrabru ženu koja je u stanju da pomjeri planine i bori se kao lav. Bravo!

Veoma je tolerantna

9 osobina žena rođenih u znaku Djevice koje nećete pronaći kod drugih
Ona se može činiti krhkom i slabom spolja, ali je veoma jaka iznutra. Ona može da trpi sve probleme ovog svijeta, a da i dalje ima široki osmijeh na licu. Ukoliko joj je istinski stalo do nekoga, tolerisaće veliku količinu bola i patnje zbog te osobe.

Ona je veoma dobra prijateljica

9 osobina žena rođenih u znaku Djevice koje nećete pronaći kod drugih
Ženi rođenoj u ovom znaku nije teško da se slaže sa bilo kim. Ona je skoro uvijek vesela i zbog te osobine svi vole da se druže s njom. Pored toga, ona je veoma prizemljena i topla osoba te je zbog toga veoma pristupačna drugim ljudima. Često ima tendenciju da “gazi preko trnja” kada treba pomoći osobi do koje joj je veoma stalo. Sve ovo je čini divnom prijateljicom.

www.minimagazin.info

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. OKTOBAR Bik u komplikacijama, Riba pred raskidom

OVANPOSAO: Nepovoljan je dan za početak novog posla ili za bilo kakve promjene. Potrudite se da budete fokusirani na...

Dnevni horoskop za 04.10.2023.

Ovan Odricaćete se svog odmora ili slobodnog vremena kako biste udovoljili dragim ljudima, što će vas ispunjavati nervozom i...

Dnevni horoskop za 31.10.2023.

Ovan Ne dozvolite negativnim osjećanjima da ovladaju vama, a pogotovo ne zbog toga što imate utisak da vaša karijera...

Pavel Globa otkrio koja dva znaka Zodijaka će imati težak period do kraja avgusta

OvanPredstavnici vatrenog znaka krajem avgusta prolaziće kroz turbulentan period – moguće je da će uronuti u sopstvenu tugu...

Pomračenje Sunca svim znakovima mijenja život: Neki će dobiti neočekivane pare, a drugi će sresti ljubav svog života

BikNovi počeci vam predstoje u raznim oblastima. Najzad ćete ostvariti nešto što odavno planirate – upisaćete neku rekreaciju sport, više...

Ovnovi i Rakovi uživaju u društvu partnera, Jarac fokusiran na karijeru

OVANOvaj vikend biće idealan da se opustite od napornog rada. Bavite se fizičkom aktivnošću i provedite vrijeme sa...

NAJDUHOVITIJI HOROSKOPSKI ZNACI Pored njih vam nikada neće biti dosadno

Horoskopski znakovi imaju različit pogled na svet i različit smisao za humor. A neki među njima su duhovitiji...

U ova dva znaka rađaju se bogovi i boginje strasti

Svaka osoba na svijetu je jedinstvena i zaista bi bilo dosadno da je drugačije. Kako kažu astrolozi, vaš mjesec rođenja,...