back to top

Astrolozi upozoravaju na tri opasna datuma u novembru: Najviše utiču na brakove i novac

Ipak, čekaju nas tri izazovna, bolje reći, opasna dana, ali će nam svemir dati priliku da jesen završimo pozitivno. Prema astrolozima, ovo su najizazovniji dani u novembru.

8. novembra – Pomrčina „krvavog“ Mjeseca i konjunkcija Sunca i Merkura

Slobodno možemo ovaj dan nazvati najopasnijim danom u mjesecu, a i glavni je događaj ovog mjeseca. Stvar je u tome što nas na ovaj dan čekaju ne jedan, već dva izazovna astrološka događaja odjednom. Prvi je pomrčina Mjeseca u Biku, piše Atma.hr.

Pomrčina „krvavog“ Mjeseca označava završetak i može zatvoriti neka vrata u našem životu. Kada se ova vrata zatvore, to vam u početku može djelovati strašno, ali ćete na kraju naći bolji i lakši put ka novim vratima. Padajući u znak Bika, ova pomrčina „krvavog“ Mjeseca može da utiče na novac i odnose s bliskim ljudima.

Na višem nivou, ova pomrčina takođe može da nam pomogne da pređemo neke blokade oko osjećaja vrijednosti. Ako se suočavate s izazovnom situacijom, provjerite da li vas blokiraju stvarni ili nepostojeći problemi koje sami sebi stvarate. Bez obzira na sve, ipak nemojte da se izolujete i izbjegavate ljude, jer će vama bliskoj osobi biti potrebna pomoć. Na ovaj dan, zbog pomrčine, svemir može zahtijevati da vratite stvari dugove. Ako ste u prošlosti napravili bilo kakve greške, karma stiže na naplatu.

Konjunkcija Sunca i Merkura će „začiniti“ situaciju. Sve će biti nepredvidivo. Kako ne biste izgubili kontrolu nad situacijom, ovog dana bi trebalo da budete suzdržaniji i da ne žurite s donošenjem odluka.

16. novembra – Venera ulazi u Strijelca

Od 16. novembra do 9. decembra, mnogi od nas će biti skloni riziku i avanturi. Posebno će to biti opasno za one koji su taj dan prisiljeni da rješavaju finansijske poslove i da donose bitne odluke. Venera će učiniti da mnogi ljudi jednostavno prestanu da mare za sigurnost, ali to može da se odrazi na zdravlje, pa zato obratite pažnju.

21. novembra – Merkur u konjunkciji s Venerom

Merkur i Venera u međusobnoj konjunkciji stvaraju vrlo snažne emisije negativne energije. Ovo će biti dan kada će mnogi od nas početi da razmišljaju o osveti. Pokušajte da se ne prisećate starih pritužbi ako ne želite da pokvarite raspoloženje sebi ili svojim voljenima. Ne pričajte o onome što se dogodilo prije, već gledajte samo na pozitivne stvari.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

HOROSKOP ZA 8. OKTOBAR Blizancima nesuglasice na poslu, Djevici konflikti, Ribama burna rasprava

OVANPosao: Oscilacije na finansijskom planu iziskuju da obazrivo upravljate finansijama u ovom periodu. Ne ulazite u rizik.Ljubav: Slobodne...

Dnevni horoskop za 03.08.2023.

Ovan Teško ćete biti svjesni onoga što osjećate ako vaše emocije izazivaju neprijatnosti koje želite izbjeći. Spremni ste da...

OVA 4 ZNAKA SE ČESTO ZALJUBLJUJU U NAJBOLJE PRIJATELJE S njima se osjećaju najprijatnije i zato lako prelaze granicu

OvanOvnovi znaju da njihova impulsivna i temperamentna priroda često može da ih učini pomalo napornim i teškim. Zato...

Dnevni horoskop za 22.11.2023.

Ovan Povoljne okolnosti pojaviće se kad najmanje budete očekivali pa ne gubite vjeru u dobar ishod. Uz malo truda...

Ovi horoskopski znakovi ne znaju da se opuste u društvu

Njima je potrebno više vremena da se opuste pred drugima i pokažu svoje „pravo lice“. Ovo ne znači...

Tri znaka kojima će se posrećiti do kraja godine: Zvijezde im predviđaju pare, ali i još ponešto

U astrološkom pogledu, posljednja četiri mjeseca u 2023. godini donose značajne prilike za tri znaka Zodijaka – Rak,...

Pet znakova horoskopa u kojima se rađaju najbolji roditelji

Istražimo zašto su ovi horoskopski znakovi najbolji roditelji koje možete poželjeti.RakPrvi na našoj listi su Rakovi, najosjećajniji znak....

Dnevni horoskop za 15.07.2023.

Ovan Raspoloženje će vam biti promjenjivo. Biće trenutaka kada ćete oko sebe širiti dobro raspoloženje, ali i trenutaka razdražljivosti...