back to top

Ovan

U susretu sa saradnicima nailazite na iznenadne komplikacije. Ukoliko ste dovoljno iskreni, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Dokažite sebi i drugima da možete ispuniti data obećanja. Bolje je da prihvatite utješnu varijantu u susretu sa voljenom osobom, nego da se zanosite stvarima koje postaju suviše daleke i nedostižne.

Bik

Dnevni horoskop za 05.09.2023.
Postoje kolege koji nemaju dovoljno sluha za vaše ideje, ali ne treba previše da se uzbuđujete. Strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti i prećutite svoje mišljenje. Važno je da procijenite prigodan trenutak za akciju. U susretu sa voljenom osobom, svaki vid pretjerivanja donosi suprotan efekat. Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera.

Blizanci

Dnevni horoskop za 05.09.2023.
Ponekad nije lako ostvariti poslovni dogovor ili zajedničko rješenje pa pažljivije birajte riječi koje koristite u društvu saradnika. Dovoljno ste vješti da zadovoljite različite kriterijume i da sačuvate svoje interese. Pokažite voljenoj osobi da dobra volja znači više od različitih spoljašnjih efekata koji zaokupljaju nečiju pažnju.

Rak

Dnevni horoskop za 05.09.2023.
U dogovoru sa bliskim saradnicima uspješno završavate posao koji djeluje podsticajno na vašu okolinu. Dobar glas daleko se čuje, tako da vas očekuje nova reklama ili poslovno-finansijski dobitak. Bićete ponosni na svoj uspjeh. Neko iznenada remeti vaše emotivne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Uzdržite se od suvišnih komentara.

Lav

Dnevni horoskop za 05.09.2023.
Različite okolnosti su na vašoj strani. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspješne rezultate pa nemojte dozvoliti da se neko sa strane upliće u vašu poslovnu koncepciju. Budite istrajni u svojim namjerama. U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvijek “najbolje” rješenje.

Djevica

Dnevni horoskop za 05.09.2023.
Neko ugrožava vaše poslovno-finansijske interese, ali morate da prihvatite trenutnu poziciju. Nema potrebe da se raspravljate sa saradnicima oko različitih interesa. Kompromis je nužno i privremeno rješenje. Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namjere. Ipak, vi se dvoumite pred voljenom osobom.

Vaga

Dnevni horoskop za 05.09.2023.
Ukoliko vam nedostaju pouzdane informacije, nemojte davati lakomislena obećanja već zatražite nečije posredovanje. Sve tekuće probleme je lakše rješavati uz nečije prisustvo ili asistenciju – nemojte precjenjivati lične mogućnosti. Osjećate emotivni uzlet; neko vas inspiriše na dobru zabavu. Budite dovoljno maštoviti u društvu voljene osobe.

Škorpija

Dnevni horoskop za 05.09.2023.
Ukoliko neko kritikuje vaše ideje, pokažite da imate dovoljno sluha i prihvatite koristan savjet. Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagodite kolegama koji pozitivno utiču na vaš društveni ugled. Potrudite se da ispoštujte dogovor koji imate sa voljenom osobom. Novi izgovori ne mogu da vas opravdaju.

Strijelac

Dnevni horoskop za 05.09.2023.
Ne želite da vam neko nameće dodatne obaveze ili nova pravila u poslovnoj saradnji. Ukoliko želite da sačuvate svoje interese, izbjegavajte različite vidove poslovnog ucjenjivanja ili takmičarsku atmosferu. Pokušavate da se distancirate od izazovnih situacija, ali neko raspiruje vaše emocije i strasti. Sačuvajte samokontrolu i hladnu glavu.

Jarac

Dnevni horoskop za 05.09.2023.
Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Potrebno je da prevaziđete trenutne nesuglasice u odnosu sa saradnicima. Zaboravite na velike ambicije ili na želju za “prisvajanjem” tuđih rezultata. Pred voljenom osobom kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode te nemojte činiti stvari zbog kojih se možete brzo pokajati.

Vodolija

Dnevni horoskop za 05.09.2023.
Preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti i nesmotreno ulijećete u nečiju poslovnu zamku. Potrebno je da realno procijenite svoje mogućnosti – postoje ciljevi koji zahtijevaju drugačija rješenja i bolje uslove. Ne razumijete nečiju poruku, ali ne želite da zatražite dodatno objašnjenje. Često mijenjate svoje emotivno raspoloženje i odluke.

Ribe

Dnevni horoskop za 05.09.2023.
Potrebno je da ispoštujete zajednički dogovor i da korektno završite započeti posao. Ostvareni uspjeh pozitivno utiče na vašu psihološku ili materijalnu sigurnost. Važno je da pravilno uskladite svoja interesovanja. U susretu sa voljenom osobom pokažite dobru volju. Iznenadite svog partnera maštovitim ili neobičnim idejama.

www.minimagazin.info

Dnevni horoskop za 07.10.2023.

Ovan Osvajaćete rječitošću i uživati u simpatijama okoline. Vaš nemirni duh doći će do izražaja. S lakoćom ćete komunicirati...

Zaokret u ljubavi i pun novčanik u septembru: Grčki horoskop najavljuje novu energiju

Ovan – AresAres (Mars u rimskoj mitologiji) je grčki bog rata. On je najstariji sin Zevsa i Here,...

Šta nam donosi mlad Mjesec u Lavu od 16. avgusta? Biće napeto, vrijeme je da napravimo neke presjeke

Astrolozi ističu da je od 16. avgusta do 15. septembra izuzetno dinamičan period jer će šest planeta biti...

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. OKTOBAR Rak zadovoljno trlja ruke, Lav u odličnoj poziciji da zaradi, Škorpija zavodi…

OVANVaš dnevni horoskop za 15. oktobar počinje turbulentno. Neraspoloženi ste zbog bojaznosti da ništa ne stižete, a negativnu...

U ova dva znaka rađaju se bogovi i boginje strasti

Svaka osoba na svijetu je jedinstvena i zaista bi bilo dosadno da je drugačije. Kako kažu astrolozi, vaš mjesec rođenja,...

ASTROLOZI SMATRAJU DA JE NAJTEŽE BITI U VEZI SA OVA ČETIRI ZNAKA Teški su i hladni u ljubavnim odnosima

Postoje ljudi koji su vrlo oprezni kada su u pitanju emocije. Teške su naravi, zatvoreni i ne opuštaju...

ŠTO POMISLE TO ĆE I OSTVARITI Rođeni u ova tri horoskopska znaka do kraja 2025. ići će putem uspjeha

Vrijeme koje dolazi donosi vam uspjeh na svim poljima, a uz samo malo truda vaš život će postiti...

UTOPIJA JE NJIMA VJEROVATI Koji znakovi ne ispunjavaju svoja obećanja?

BlizanciBlizanci će se potruditi ispuniti obećanje, ali češće će ga prekršiti. Ne rade to namjerno, ali jednostavno sebi...