back to top

Ovan

Osvajaćete rječitošću i uživati u simpatijama okoline. Vaš nemirni duh doći će do izražaja. S lakoćom ćete komunicirati sa strancima, pripadnicima suprotnoga pola ili s ljudima koje ste tek upoznali. Ljubavni život biće pun strastvenih zagrljaja, a entuzijazam oko nekih zajedničkih planova biće obostran.

Bik

Dnevni horoskop za 07.10.2023.
Životne okolnosti i situacije više će vas dovoditi u vezu s ljudima koji će tražiti vaše mišljenje, savjet ili pomoć. Željno ćete iščekivati trenutke samoće u kojima se možete opustiti, rasteretiti i baviti vlastitim mislima. Bićete zadovoljni baveći se svojim zanimacijama i hobijima. Podsvijest će vam biti aktivna, a snovi slati zanimljive poruke.

Blizanci

Dnevni horoskop za 07.10.2023.
Smetaće vam partnerovo prigovaranje, a on će odrješito braniti svoja stajališta. Mudar i diplomatski pristup pomoći će vam riješiti nesuglasicu na obostrano zadovoljstvo. Ponudite ruku pomirenja partneru, izvedite ga van i probudite zaspalu romantiku. Ako ste u ljubavnom trokutu, razmišljaćete o mogućim izlazima.

Rak

Dnevni horoskop za 07.10.2023.
Nećete imati ni trenutka mira. Umjesto da dan predodredite odmaranju, prihvatićete se spremanja i čišćenja. Nećete podnijeti da se ukućani odmaraju, nego ćete ih sve redom nečim zaposliti. Pretraživaćete internet u potrazi za najefikasnijim dijetama ili ćete početi vježbati joga vježbe.

Lav

Dnevni horoskop za 07.10.2023.
Odlično ćete se provesti na putovanju, proslavi ili na ručku s rodbinom ili prijateljima. Uživaćete u izljevima pažnje i naklonosti kojima će vas drugi zasipati. Samci, shvatićete da nekome značite više nego ste mislili. Večernji izlazak rezultovaće možda prvim poljupcem i početkom nove ljubavne veze.

Djevica

Dnevni horoskop za 07.10.2023.
Važnost porodičnih odnosa i veza, kao i bavljenje stambenim prostorom, doći će u prvi plan. Dok će jedni uređivati i proširivati svoj stambeni prostor, drugima će obaveze prema članovima porodice postati stvarnije pa je izvjesno da će mnogi preuzeti novu i odgovorniju ulogu. Mnogo toga teško će vam pasti, ali snage i volje imate dovoljno.

Vaga

Dnevni horoskop za 07.10.2023.
Nemojte ignorisati probleme, jer ćete se zaplesti u mrežu neriješenih ljubavnih teškoća. Ne ustručavajte se partneru reći šta mislite o njemu ma koliko bolno bilo – istinom ćete postići željene rezultate. Pomozite najmlađima u rješavanju školskog gradiva. Osigurajte im instrukcije iz predmeta iz kojih imaju lošu ocjenu.

Škorpija

Dnevni horoskop za 07.10.2023.
Odazovite se pozivu za veče provedeno u društvu ljudi koje smatrate dosadnima. Mogli biste se iznenaditi kada shvatite da ste se prevarili i da se zapravo odlično zabavljate. Planete navgovještavaju uživanje u putovanjima, razgovorima te radost zbog slučajnih susreta i primljenih telefonskih poziva i poruka.

Strijelac

Dnevni horoskop za 07.10.2023.
Bićete domišljati u nastojanjima da se zbližite sa simpatijom. Osjećate se sposobnima za nevjerovatne stvari. Moglo bi doći do okupljanja većeg društva u kojem ćete biti glavni. Nova poznanstva daju nade, ali vjerovatnije je da će se razviti u prijateljstva. Ako ste u vezi, budite partneru na raspolaganju ako se on nađe u teškoćama.

Jarac

Dnevni horoskop za 07.10.2023.
Neke dogovore ćete odgoditi i više uživati u samoći, čitanju i opuštanju. Bavićete se istraživanjem i planiranjem, radije govoriti o temama koje nisu vezane za vašu svakodnevnicu, a u vama bude znatiželju i donose zadovoljstvo. Bićete filozofski raspoloženi i u potrazi za odgovorima kojima želite proširiti svoje životne vidike.

Vodolija

Dnevni horoskop za 07.10.2023.
Uzbudljiv društveni život donijeće vam nova poznanstva. Bićete omiljeni, a drugi će se uz vas dobro osjećati. Ljubavna romantika u vašem će životu zauzeti posebno mjesto pa će neki dan pamtiti po ljubavnim događajima. Simpatija bi mogla popustiti vašem udvaranju ili biste se mogli zaljubiti u osobu koju ste nedavno upoznali.

Ribe

Dnevni horoskop za 07.10.2023.
Vaši planovi i interesi su suprotstavljeni s partnerovim ciljevima. Odlučite se na razgovor koji već dugo odlažete. Suočite drugu stranu s posljedicama njegovih odluka ili postupaka – jedino ćete tako dobiti odgovore na neka pitanja. Željeni popodnevni mir i odmor biće ometani telefonskim pozivima ili nenajavljenim gostima.

www.minimagazin.info

Znate li koji je najčudniji horoskopski znak?

Glas najčudnijeg horoskopskog znaka prati Jarca.Jarčevi su veoma hladni i emotivno nedostupni, zbog čega ljudima često djeluju čudno....

Astrolozi tvrde: Ovi znakovi nisu dobri ljubavnici!

Ovoga puta astrolozi otkrili su koji horoskopski znakovi su plitki i partnere biraju samo prema fizičkom izgledu, a...

HLADNI KAO ŠPRICER Ovi horoskopski znakovi vješto kriju osvećanja i ne dozvoljavaju da emocije upravljaju njihovim životom

JaracJarac važi za najhladniji horoskopski znak. Oni su usmjereni samo na sebe i na svoj cilj. Ne žele...

NEBO SE OTVARA NA DAN 8.8. Kosmički praznik donosi bogatstvo ako uradite jednu stvar

Svake godine na dan 8. avgusta se odigrava malo astrološko čudo koje nazivaju Lavlja kapija, a kroz nju...

Dnevni horoskop za 15.09.2023.

Ovan Očekujte da veći dio dana danas provedete sami. Informacije koje ćete saznati iz neke knjige, emisije ili časopisa...

Novčani horoskop za decembar 2023. godine

Uveliko smo ušli u sezonu Strijelca, koja nagovještava optimizam i pozitivnu energiju, a mi igramo još jedan zvjezdani...

Dnevni horoskop za 26.07.2023.

Ovan Pred vama je dan bogat druženjima. Preplaviće vas svježa energija koja će biti zaslužna za vaš iskorak prema...

FINANSIJSKI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023.

OvanVaša energija i ambicija biće na vrhuncu ovog mjeseca, što će vam pomoći da postignete finansijski uspjeh. Ovo...