back to top

Ovan

Niste načisto sa svojim osjećanjima prema osobi koja vam se sviđa. Na trenutke vas privlači, a zatim smatrate da nije za vas. Nemojte od svega odustati, potrebno je vrijeme da se bolje upoznate. Vaša potreba da sve bude savršeno i pod kontrolom neće se svidjeti bračnom partneru. Previše ga kritikujete – popustite malo.

Bik

Dnevni horoskop za 06.01.2024.
Osjećaćete nemir i nigdje se nećete moći skrasiti. Uznemiravaće vas poslovni ili ljubavni događaj koji se desio prošlih dana i koji je za vas bio neugodan. Nemojte se baviti time, nego gledajte kako popraviti ono što se popraviti može. Na emotivnom planu izvjesno je pomanjkanje povjerenja, a i ljubomora bi vas mogla nagrizati.

Blizanci

Dnevni horoskop za 06.01.2024.
Bićete svjesniji odnosa s drugima, kako privatnih tako i društvenih veza pa će u centar pažnje doći ugodni društveni kontakti i vaš ljubavni život. Između vas i osobe, koja vas je u početku samo fizički privlačila, razviće se i emotivni sklad. Otkrićete mnogo toga zajedničkog pa će vaše oduševljenje rasti.

Rak

Dnevni horoskop za 06.01.2024.
Ljubavni život naći će se u fokusu porodične rasprave. Ne dopustite ukućanima da utiču na vaš izbor. Postavite se odlučno, ali bez svađe. Vodite više računa o sebi i pružite svom organizmu dovoljno sna i odmora. Aktivan društveni život i izlasci s prijateljima odagnaće dosadu i unijeti dobrodošle promjene u vaš život.

Lav

Dnevni horoskop za 06.01.2024.
Držaćete situacije pod kontrolom, bilo da su u pitanju ljubav ili međuljudski odnosi. Moguća je proslava nečijeg rođendana, a svojim zabavnim šalama uveseljavaćete cijelo društvo. Ako već neko vrijeme niste zadovoljni svojom vezom, podijelite sumnje s partnerom. Razgovor će pomoći da shvatite kojim putem dalje trebate ići.

Djevica

Dnevni horoskop za 06.01.2024.
Obnovićete društveni život ili s prijateljima pogledati film u bioskopu. Istaknuta je mogućnost slučajnih susreta sa starim poznanicima pa će pljuštati pozivi na kafu. Oni koji su u braku postaju sve nemirniji, a slobodnima se pruža prilika za ljubavno vezivanje s nekim koga već znaju.

Vaga

Dnevni horoskop za 06.01.2024.
Raspolagaćete s mnogo entuzijazma i samopouzdanja. Znaćete se postaviti u svakoj situaciji i izvući ono najbolje. Mogli biste prihvatiti poziv za izlazak ili kraće putovanje. Odgovaraće vam bijeg od svakodnevnice, a najviše će vam goditi promjena sredine. Ljubavni odnos je složen, ali su rješenja na vidiku.

Škorpija

Dnevni horoskop za 06.01.2024.
Nećete biti društveni pa ćete veća druženja izbjegavati. Najugodnije ćete se osjećati u blizini bliskih i dragih ljudi, ali trenuci samoće biće vam potrebni kako biste u miru razmislili o prošlim događajima. Ljubavni život biće u znaku promjena. Možda vas oduševi osoba čije kvalitete dosad niste prepoznavali.

Strijelac

Dnevni horoskop za 06.01.2024.
Jačaće potreba za akcijom pa ćete rado učestvovati na dobroj zabavi ili doživjeti neobični susret. Mnogo pažnje ćete posvetiti izgledu pa ćete dobiti komplimente. Energija i izdržljivost odlično će vas služiti, ali s emocijama se nećete moći sastaviti. Često ćeste mijenjati raspoloženje.

Jarac

Dnevni horoskop za 06.01.2024.
Mogli biste se s nekim upustiti u raspravu, samo kako biste dokazali da ste u pravu. Rasipaćete energiju i podlijegati razdražljivom raspoloženju. Moguće su konfliktne situacije s djecom. Probleme rješavajte mirno i staloženo, uzimajući u obzir realne potrebe mladih.

Vodolija

Dnevni horoskop za 06.01.2024.
Bilo da dan provodite u kući ili na otvorenom, odlično ćete se osjećati. Godiće vam kretanje, kao i razgovori sa zabavnim i zanimljivim ljudima. Moguć je telefonski poziv bliske osobe iz inostranstva, koja će najaviti svoj skori dolazak u vaš dom. Putem interneta ćete doći do informacija koje su vam potrebne u poslu.

Ribe

Dnevni horoskop za 06.01.2024.
Novi ljudi ući će u vaš život putem druženja ili zahvaljujući prijateljima koji će vas s nekim upoznati. Ukoliko imate rodbine u inostranstvu, neko će vam najaviti svoju posjetu. Isprobaćete se u jednoj novoj situaciji, koja će vas uvjeriti da ste vješti u zavođenju i davanju komplimenata.

www.minimagazin.info

Dnevni horoskop za 23.11.2023.

Ovan Možete se osjećati malo introspektivno danas i odlučite da idete ukorak sa ostalima, pomahnitalim tempom. Vi ste pažljiva...

Tri znaka kojima će se posrećiti do kraja godine: Zvijezde im predviđaju pare, ali i još ponešto

U astrološkom pogledu, posljednja četiri mjeseca u 2023. godini donose značajne prilike za tri znaka Zodijaka – Rak,...

Pripadnice ova 3 znaka najbolje su zavodnice

Postoje osobe koje jednostavno mogu „dobiti“ koga god požele – bez grča na licu, glatko, brzo, kao da...

U ova dva znaka rađaju se bogovi i boginje strasti

Svaka osoba na svijetu je jedinstvena i zaista bi bilo dosadno da je drugačije. Kako kažu astrolozi, vaš mjesec rođenja,...

Dnevni horoskop za 12.08.2023.

Ovan Prijatelji će vas pozivati u društvo i prepričavati vam najnovije dogodovštine. Iako će u vašem domu vladati skladna...

SUĐENO IM JE DA USPIJU Tri horoskopska znaka koja imaju svog ličnog anđela čuvara

BlizanciAstrolozi vjeruju da su Blizanci pod nadzorom anđela i da im oni pomažu da se izbore sa svim...

Nemojte da ih ljutite, jer mogu biti izuzetno opasni: Ovi znaci horoskopa poznati su po svojim izlivima bijesa

OvanOvnom vlada uporni i energični Mars. Poznati po svom vatrenom temperamentu, brzo se naljute kada ih isprovociraju. Kada...

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. AVGUST Rakovima stiže loša vijest, Bik konačno ostvaruje želju, Lava kopka novo poznanstvo…

OvanDnevni horoskop za 12. avgust obradovaće pripadnike ovog znaka! Ovnove očekuje priliv novca, rad i trud koji su...