Da li ste jedan od ova 3 srećna horoskopska znaka koji će zaraditi najviše novca u 2024. godini? Svi žele da imaju najbolje astrološke tranzite kada je o novcu riječ. Međutim, zvijezde ovoga puta rade u korist prosperiteta samo nekih astro srećnika.

Djevica

Čestitamo, Djevicama – ove godine ste dobile astrološku lutriju. Tokom 2024. godine, Južni čvor u Vagi će vam pomoći da otpustite blokade u vašoj drugoj kući ličnih resursa, sistema vrijednosti i konkretnog bogatstva. To znači da će vam sjeverni čvor u Ovnu pomoći da postanete samodovoljni fokusirajući se na svoju osmu kuću investicija, finansijsku pismenost i transformaciju.

Ovo bi vam moglo pomoći da steknete finansijsku pismenost, stvarate pasivni prihod i radite na održavanju dugoročnih resursa za finansijsku stabilnost. Kada 2024. godina počne, već ćete biti usred perioda fokusiranog na finansije, koji je počeo tokom pomračenja Sunca u Vagi, 14. oktobra 2023. godine. Ovo vas je dovelo na put ka spoznaji svog pravog sistema vrijednosti i distanciranju od finansijske zavisnosti.

Ovaj ciklus će se zaključiti 25. marta, kada se dešava pomračenje Mjeseca u Vagi. Ovo pomračenje Mjeseca moglo bi da vas dovede do ostvarenja značajnog finansijskog cilja i da vam pomogne da ostvarite svoj potencijal.

Sljedeći šestomjesečni ciklus, koji će podstaknuti finansijski rast, počinje tokom pomračenja Sunca u Ovnu, 08. aprila. Pomračenje se dešava u vašoj osmoj kući, što će vam pomoći da ublažite dugove, investirate u svoju budućnost i stvorite više izvora prihoda. Obratite pažnju na to šta se dešava kada se ovaj ciklus završi tokom punog mjeseca u Ovnu, 17. oktobra.

Još jedan ciklus fokusiran na finansije počeće tokom pomračenja Sunca u Vagi, 02. oktobra. Ovo će vam pomoći da izgradite više bogatstva tokom ostatka 2024. godine. Mnogi od vas neće dostići ove finansijske ciljeve do 2025. godine, ali ćete možda početi da vidite plodove svog rada kako se godina bliži kraju.

Škorpija


Posljednjih nekoliko godina morali ste da prihvatite gubitak kontrole i moći, ali ako želite pun novčanik i račun u banci, naučite da privučete novac. Srećom, 2024. godina vam nudi priliku za obnovu bogatstva, počevši od vaših finansija.

Od 01. januara do 25. maja trebalo bi da se fokusirate na to da se učvrstite u svojoj karijeri dok se Jupiter u Biku više ne retrogradira u vašoj sedmoj kući partnerstva. Dugo očekivane prilike mogu se čak pojaviti ako manifestujete nove profesionalne aranžmane i ugovore. Obaveze koje preuzmete postaće još plodonosnije kada Jupiter uđe u Blizance, 25. maja.

Tada Jupiter ulazi u vašu osmu kuću ulaganja, podstičući vas da produbite svoje finansijske obaveze. S jedne strane, Jupiter koji se kreće kroz vašu osmu kuću mogao bi da aludira na višak duga ili nedostatak granica u trošenju, koje bi mogle prevazići vaše mogućnosti. S druge strane, Jupiter u osmoj kući može da aludira na dubok finansijski rast ako su vaše investicije sigurne, poštene i podložne transformaciji.

Da biste maksimalno povećali svoj uspjeh, trebalo bi da radite sa energijom Blizanaca i ojačate svoje vještine u komunikaciji, prilagodljivosti i obavljanju više zadataka. Jupiter postaje retrogradan u Blizancima, 09. oktobra, dajući vam priliku da se pregrupišete.

Retrogradni Jupiter će biti vaša šansa da reformišete svoje finansijske strategije, smanjite troškove i izbjegnete dugove prateći savjete pouzdanih finansijskih savjetnika. Retrogradni Jupiter će biti prikriveni blagoslov, dajući vam vremena da se prilagodite po potrebi. Do trenutka kada se Jupiterove stanice usmjere, 04. februara 2025. godine, možete ponovo da proširite različite tokove prihoda.

Jarac


Ako neko zaslužuje povišicu, to ste definitivno vi. 2024. godina mogla bi biti vaša najbolja finansijska godina, zbog dva predstojeća tranzita – Plutona u Vodoliji i Jupitera u Blizancima. Iako će vas ovi tranziti primorati da držite korak sa tempom, oni će povećati vaše bogatstvo – samo postanite spremni za životne izazove.

Pluton ostavlja iza sebe Jarca i ponovo ulazi u Vodoliju – vašu drugu kuću ličnih finansija – 20. januara. Ovo bi moglo izgledati kao “već viđeno”, dok se Pluton kretao kroz vašu drugu kuću od 23. marta 2023. do 01. maja 2023. Ako razmislite o tome šta se desilo tokom ovog perioda, možda ćete primijetiti eho iste želje za finansijskom transformacijom koju ste iskusili ranije.

Ovo bi moglo biti savršeno vrijeme da razmislite o nekonvencionalnim tokovima prihoda koji su možda izvan vaše zone udobnosti, ali otpuštanje vaše potrebe za kontrolom biće ključ vašeg uspjeha. Ako u početku imate problema da se prilagodite ovim promjenama, imaćete dovoljno vremena da okrenete i preusmjerite svoje napore kada Pluton bude retrogadan od 02. maja do 01. septembra 2024. godine.

Kao i uvijek, retrogradnost može biti odlično vrijeme za razmišljanje pa ga koristite kao priliku da preispitate šta radi, a šta ne radi za vaše finansijske ciljeve. Kada Jupiter 25. maja uđe u Blizance, to će donijeti još više mogućnosti da uvećate svoj posao i prihode.

Sa Jupiterom koji prolazi kroz vašu šestu kuću posla i rutine, multitasking će biti prirodan za vas. Srećom, nije vam nepoznat naporan rad. Možete koristiti ovaj tranzit da uravnotežite dva posla. Međutim, imajte na umu da previše dobrih stvari može postati loša stvar.

Vodite računa da ne zagrizete više nego što možete da žvaćete. Srećom, uvijek možete da napravite korak unazad da biste prilagodili svoj radni život kada Jupiter bude retrogradan u Blizancima od 09. oktobra 2024. godine do 04. februara 2025. godine.

Izvor: Sensa

www.minimagazin.info

Dnevni horoskop za 30.10.2023.

Ovan Krasiće vas odlična elokvencija i zapažanje. Pronalazićete zajednički jezik s ljudima koji su drugačiji od vas, čime ćete...

Dnevni horoskop za 26.10.2023.

Ovan Osvijestićete skrivene potrebe i želje koje se niste usudili priznati te ih pokušati ostvariti. Uspjećete se približiti osobi...

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUL Vodolija da bude oprezna s parama, Biku nikad bolji dan, Strijelac na mukama…

OVANDnevni horoskop za 26. jul vam predviđa mnogo obaveza, očekivanja od vas će biti velika ali ste na...

ASTROLOGIJA OTKRIVA Ovih osam znakova horoskopa se stalno svađaju u vezama

OvanOvnovi su poznati po svojim vatrenim karakteristikama i snažnoj prirodi. Često izravno pristupaju izazovima i mogu biti prilično...

Dnevni horoskop za 26.07.2023.

Ovan Pred vama je dan bogat druženjima. Preplaviće vas svježa energija koja će biti zaslužna za vaš iskorak prema...

3 ZNAKA HOROSKOPA KOJE LJUBAV ČEKA KASNIJE U ŽIVOTU Zaleću se ili odbacuju sve – sreća dolazi poslije 40. rođendana

Neke žene i muškarci od najranije mladosti znaju kakvog partnera priželjkuju, a drugi prođu kroz muke pogrešnih izbora....

ŠTO POMISLE TO ĆE I OSTVARITI Rođeni u ova tri horoskopska znaka do kraja 2025. ići će putem uspjeha

Vrijeme koje dolazi donosi vam uspjeh na svim poljima, a uz samo malo truda vaš život će postiti...

Rak, Ribe, Vaga, Blizanci i Djevica imaju natprosečne manire i najosjetljiviji su znakovi horoskopa

RakRakovi su kao jedno veliko klupko emocija, i to ne samo svojih emocija. Emocionalno su reaktivniji od gotovo...