back to top

Ovan

Preuzećete mnoge obaveze na sebe, ali pogrešno ćete procjenjivati i zaključivati. Krenite u ostvarivanje planova, ali budite strpljivi. Sarađujte s kolegama i nemojte biti nepovjerljivi prema njima. Moraćete više ulagati u ljubavni odnos, jer vaše kritikovanje partnerovih mana ne pridonosi stabilnom odnosu. Budite malo popustljiviji.

Bik

Dnevni horoskop za 12.09.2023.
Poslovi će se odvijati prema uhodanom ritmu, a dio vremena moći ćete posvetiti ličnim interesima. Nakon radnog vremena završićete u obližnjem kafiću i prijateljskom čavrljanju s kolegama. S osobom rođenom u vazdušnom znaku mogli biste doživjeti nešto posebno i prepustiti se flertu i zavođenju.

Blizanci

Dnevni horoskop za 12.09.2023.
Moraćete ozbiljnije prionuti nekim problemima ili rješavanju nagomilanih poslova. Ipak, sve vrijeme ćete se baviti sporednim stvarima pa ćete teško sami sebe natjerati da se prihvatite onog što je najbitnije. Ne donosite odluke vezane za karijeru i odnose s vama bitnim osobama – nećete biti dovoljno objektivni.

Rak

Dnevni horoskop za 12.09.2023.
Energični ste i preduzetni pa će vam mnogo toga polaziti za rukom. Uspjeh vas očekuje u kontaktima s inostranstvom. Imaćete odlično pamćenje i koncentraciju pa se sreća smiješi svima koji se bave intelektualnim radom. Najaktivniji bićete u prvoj polovini dana, a večernje sate radije ćete provesti u odmaranju.

Lav

Dnevni horoskop za 12.09.2023.
Daćete oduška svojoj mašti i kreativnosti. Trebate li donijeti neku odluku ili procjenu, pouzdajte se u svoju intuiciju. Međutim, kad je novac u pitanju, budite na oprezu. Pažljivo planirajte rashode i ulaganja u posao. Mogući su nepromišljeni troškovi vezani za dom i ukućane.

Djevica

Dnevni horoskop za 12.09.2023.
Doživjećete naglo buđenje, a gomila događaja i susreta obogatiće vaš život. Privući ćete pažnju vama bitne osobe, briljirati na poslovnom razgovoru, uvjeriti nekoga u nešto ili obaviti uspješnu kupovinu. Sa zadovoljstvom ćete ulaziti u flert s osobom koja vam se sviđa i pri tome uživati.

Vaga

Dnevni horoskop za 12.09.2023.
Prijatelji će primjećivati vašu šutljivost i odsutnost. Preispitivaćete neke situacije ili učinjene greške, ali nećete osjećati potrebu da se ikome povjerite. Na poslu ćete misliti da nemate ništa zajedničkog s kolegama, a kod kuće s bližnjima. Podložni ste promjenama raspoloženja.

Škorpija

Dnevni horoskop za 12.09.2023.
Vaša mišljenja će se uvažavati, a oni najambiciozniji mogli bi napredovati. Ljudi će vam se povjeravati i otkrivati tajne pa ćete se čuditi čime to pobuđujete takvo povjerenje kod njih. Ipak, vaša opuštenost i intuitivnost biće im privlačni. Bićete dotjerani u svim prilikama, što će izazvati puno komplimenata od okoline.

Strijelac

Dnevni horoskop za 12.09.2023.
Nemojte se opteretiti obavezama koje nisu hitne ili obećanjima koje ne stignete ispuniti. Izbjegavajte rasprave. Razgovori koje započinjete u najboljoj namjeri mogli bi krenuti u pogrešnom pravcu, a vaše riječi biti pogrešno shvaćene. Budite spremni da progledate kroz prste onima koji vas nisu namjerno uvrijedili.

Jarac

Dnevni horoskop za 12.09.2023.
Zavidna doza energije i intenzitet raznolikih zbivanja činiće vam život uzbudljivim i dinamičnim. Nečija posjeta unijeće veselje u vaš dom, a rasplet jednog događaja, sudskog spora ili položen teški ispit veoma će vas veseliti. Zahvaljujući prilivu novca, moći ćete podmiriti stara dugovanja ili kupiti sebi nešto lijepo.

Vodolija

Dnevni horoskop za 12.09.2023.
Mogući su nesanica, neobični snovi i težnja prema nedostižnim osobama i stvarima. Osjećaćete da nešto morate promijeniti kako biste bili mirniji. Štogod to bilo, radije ostavite za sutra ili neki drugi dan. Izbjegnite pasivan način života i izbacite negativnu energiju meditacijom, šetnjom ili sportskim aktivnostima.

Ribe

Dnevni horoskop za 12.09.2023.
Na poseban način proživljavaćete sve što vam se bude događalo. Nije isključen početak komplikovane ljubavne veze, ali brzo će se pokazati da ste precijenili svoje ili emocije druge strane. Međuljudski odnosi biće ispunjeni napetošću, zato što nećete imati strpljenja za površne razgovore ili nečija jadikovanja.

www.minimagazin.info

NAJDUHOVITIJI HOROSKOPSKI ZNACI Pored njih vam nikada neće biti dosadno

Horoskopski znakovi imaju različit pogled na svet i različit smisao za humor. A neki među njima su duhovitiji...

Šta nam donosi mlad Mjesec u Lavu od 16. avgusta? Biće napeto, vrijeme je da napravimo neke presjeke

Astrolozi ističu da je od 16. avgusta do 15. septembra izuzetno dinamičan period jer će šest planeta biti...

PRIVLAČE MUŠKARCE KAO MAGNET Koga god da pipnu žene u ova 3 horoskopska znaka, to je njihovo

RakoviŽene rođene u ovom horoskopskom znaku spremne su na sve, čak i da odu na kraj svijeta. Imaju...

LUNARNI KALENDAR: Mjesečeve mijene za avgust 2023. godine

ALOONLINE.BA | Astro ∙ 02.08.23 13:54 ∙ 0 Saznajte kada vas u avgustu...

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. OKTOBAR Blizancima se drma tlo pod nogama, Škorpija otkriva tajnu, Bika očekuje ludo veče…

OVANDnevni horoskop za 25. oktobar savjetuje Ovnove da se uzdrže od nepotrebnih kupovina. Mogući su izdaci u kući,...

Dnevni horoskop za 21.07.2023.

Ovan Partner će mnogo raditi, a možda i otputovati radi posla pa ćete na sebe morati preuzeti većinu porodičnih...

OVO JE ISTINA O RETROGRADNOM MERKURU! Astrolog razbija mitove o ozloglašenom astrološkom periodu – “Zapišite želje, univerzum sve sluša!”

I došli smo do još jedne sezone retrogradnog Merkura. Opet ozloglašeni, neshvaćeni, optuženi, uplašeno-paranoični Merkur. Svaki put ista...

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUL Vodolija da bude oprezna s parama, Biku nikad bolji dan, Strijelac na mukama…

OVANDnevni horoskop za 26. jul vam predviđa mnogo obaveza, očekivanja od vas će biti velika ali ste na...