back to top

Ovan

Bićete vrlo kritički nastrojeni prema ljudima pa će vam svako ići na živce. Partneru nećete biti idealan sagovornik i pratnja na zabavama. Suzdržite se od prigovaranja kada ste zajedno u društvu – ne trebate drugima dati materijala za ogovaranje. Ako ste slobodni, snažno će vas privući neko ko je u ozbiljnoj vezi.

Bik

Dnevni horoskop za 17.08.2023.
Nećete biti zadovoljni svojim izgledom. Počećete ozbiljno vježbati, promijeniti način ishrane ili prestati pušiti. Bitno je samo da ostanete dosljedni. Ako osjećate potrebu za putovanjima i novim iskustvima, napravite konkretne korake da to ostvarite.

Blizanci

Dnevni horoskop za 17.08.2023.
Vodite računa o potrebama ukućana i potrudite se da budete što više s najmlađima. Ako ste u vezi, planiraćete predstojeće putovanje, dok će slobodni uživati u čarima zavođenja. Bićete zadovoljni postignutim. Ljubavne sumnje biće sve manje, čemu će pridonijeti saznanje da mnogo značite vašoj simpatiji.

Rak

Dnevni horoskop za 17.08.2023.
Kućanske obaveze mogle bi vas previše iscrpiti pa organizujte poslove po važnosti, a dio vremena posvetite i druženju s ukućanima. Ne osvrćite se na komentare osoba za koje znate da vole ogovarati. Budite oprezni u komunikaciji s rodbinom i roditeljima te se suzdržite od britkih komentara.

Lav

Dnevni horoskop za 17.08.2023.
Bićete komunikativni i druželjubivi, rado ćete pomoći drugima, gledajući i na svoje i na njihove probleme s vedrije strane. Razmišljaćete kako najbolje provesti svoje slobodno vrijeme. Mogli biste obnoviti davno zapostavljeni hobi ili više vremena posvetiti osobama koje ste zapostavili. Večernji izlazak donosi mnogo uzbuđenja.

Djevica

Dnevni horoskop za 17.08.2023.
Imaćete utisak da vam ukućani pametuju. Ma koliko vam to išlo na živce, ne uzvraćajte i ne ulazite u raspravu. Uprkos porastu obaveza, nećete imati razloga za nezadovoljstvo. Mogli biste kupiti komad garderobe po vrlo povoljnoj cijeni, a neki će kupovati dijelove namještaja i kućne potrepštine. Pripazite samo da ne potrošite previše.

Vaga

Dnevni horoskop za 17.08.2023.
Posvetićete se uređenju vlastitog doma. Pronađite vremena i za večernje kulturne događaje – to će vas opustiti. Osjetićete talas optimizma i tolerancije što će pridonijeti opuštenom pristupu ljubavnim zbivanjima. Zaljubljeni će se posvetiti partneru i pružiti mu nezaboravne trenutke.

Škorpija

Dnevni horoskop za 17.08.2023.
Mnogo ćete razmišljati o sebi i životu uopšteno. Shvatićete da se uzalud trudite oko osoba koje nemaju namjeru da vas poslušaju, a kamoli razumiju. Najbolje je da zauzmete neutralan stav prema takvima. Između izlaska s prijateljima i porodičnog druženja, izaberite ovo drugo. Potrudite se oko vlastitog okruženja, nastojeći stvoriti što ljepši ugođaj.

Strijelac

Dnevni horoskop za 17.08.2023.
Razgovor koji ćete voditi s prijateljem upućenim u vaš intimni život, otvoriće vam oči. Doznaćete da se druga strana raspituje o vama, što će vas neizmjerno veseliti. Roditelje će najmlađi uznemiravati svojim hirovima. Zaposlite ih nečim što možete zajednički odraditi, jer će to jednako veseliti i djecu i vas.

Jarac

Dnevni horoskop za 17.08.2023.
Ako imate problema, ne potiskujte ih nego pričajte o njima prijateljima koji vam mogu pomoći. Nemojte natovariti sebi previše obaveza i vodite računa o tome da su vam zabava i izlasci isto potrebni. Ne kvarite porodični mir svojim prigovaranjem. Ukućani, a posebno partner, to vam neće tolerisati.

Vodolija

Dnevni horoskop za 17.08.2023.
Imaćete bogatiji društveni i ljubavni život. Pripremite se na raznorazna iznenađenja koja će vam prirediti bliske osobe. Zaljubljeni će razgovarati o braku i djeci, a oni s bračnim stažem razmišljaće o turističkom putovanju. Neki će danas dobiti goste koji dolaze iz velike daljine.

Ribe

Dnevni horoskop za 17.08.2023.
Ne dopustite da vam cijeli dan protekne u odmoru i izbjegavanju bilo kakvih napora. Provedete li vrijeme aktivno i sadržajno, bićete malo umorni, ali i ispunjeni optimizmom i samopouzdanjem. U ljubavnom pogledu bićete nezadovoljni, jer će partner čvrsto istrajati na svom gledištu umjesto da vas posluša.

www.minimagazin.info

Dnevni horoskop za 07.08.2023.

Ovan Danas možete biti nespremni, jer vaša ključna planeta, Mars, formira složene aspekte sa ozbiljnim Jupiterom i sumnjičavim Plutonom....

Pomračenje Sunca svim znakovima mijenja život: Neki će dobiti neočekivane pare, a drugi će sresti ljubav svog života

BikNovi počeci vam predstoje u raznim oblastima. Najzad ćete ostvariti nešto što odavno planirate – upisaćete neku rekreaciju sport, više...

Dnevni horoskop za 31.10.2023.

Ovan Ne dozvolite negativnim osjećanjima da ovladaju vama, a pogotovo ne zbog toga što imate utisak da vaša karijera...

Horoskopski znakovi koje imaju visoke kriterije

Od profesionalnog života do privatnog, svi težimo pronalaženju nečega što odgovara našim individualnim potrebama i željama. No, prema...

Dnevni horoskop za 02.01.2024.

Ovan Pojedinci će vam se uplitati u život. Takvima otvoreno dajte do znanja da vam to smeta. Ako se...

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. AVGUST 2023: Djevicu partner više neće da trpi, a evo ko “puca” od para

OVANBIKPOSAO: Nije potrebno da očekujete previše. Imate sve šanse da se stabilizujete kroz poslove koji traže dinamiku u konverzaciji,...

ŽENE, ČUVAJTE SE MUŠKARACA ROĐENIH U OVA 4 ZNAKA U početku su mili i dragi, a onda pokažu „pravo lice“

Vodolija Vodolije imaju nevjerovatno dobro razvijene socijalne vještine. Zbog toga mogu bez problema delovati simpatično i pristupačno, ako tako...

HOROSKOP ZA 30. AVGUST Rak rizikuje, Djevici nesuglasice, Vodolija ostaje bez ljubavi…

OVANPOSAO: Očekuje vas značajno materijalno poboljšanje tokom današnjeg dana. Odagnat ćete sve brige.LJUBAV: Budi vam se interesovanje prema...