back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JUL Strijelac u zabranjenoj vezi, Vaga dobija odličnu ponudu…

Ovan
Danas se osjećate preopterećeno zbog gomile obaveza koju imate da završite. Vi vapite za pomoći, ali se konstantno ustručavate da je potražite. Jedna osoba muškog pola može da vam skrati muke, dovoljno je da joj date najmanji znak. Zadovoljni ste u ljubavi, spremite se za romantično veče!

Bik
Ukoliko želite bolje rezultate na poslu, morate da se potrudite više. Malo vam je nezgodno da postignete sve, ali potrebno je da razgraničite prioritete. Prija vam osoba sa posla, razmislite da li je pametno da miješate poslovno i privatno.

Blizanci

Na poslu će vas iznenaditi ukazano povjerenje i ostvarivanje dublje veze sa nekom osobom koju ne poznajete dovoljno. Oni koji nisu isplaćeni u dogovoreno vrijeme, danas mogu očekivati novčani dobitak. Partner vam zamjera nedostatak pažnje, večeras mu se posebno posvetite.

Rak
Danas je moguć konflikt na poslu, ali vodite računa da ne pretjerate. To ne znači da treba da zaboravite na stavove za koje se zalažete, već da znate da mogu skupo da vas koštaju. Prija vam druženje sa osobom koju ste nedavno upoznali, ali čini se da nije iskrena kada je njen emotivni status u pitanju.

Lav
Danas je odličan dan da pokrene privatan biznis ili da riješite neke ugovore koji se tiču posla. Ne povjeravajte se prijatelju sa kojim ste se nedavno pomirili. Moguće je da vam „radi iza leđa“, bolje se fokusirajte na članove porodice koji su uvek tu za vas. Prija vam solo status.

Djevica
Danas pažljivo donosite odluke i dobro provjerite sve što treba da potpišete. Ne bi bilo loše da se konsultujete sa nekim ko je stručniji od vas, čisto kako ne biste napravili kardinalnu grešku. Obratite pažnju i na ljubavni odnos, moguće je da se neka treća osoba miješa i remeti idilu.

Vaga
Danas vam svi zavide na samopouzdanju koje je evidentno, a moguće je da će upravo ono biti zaslužno za otvaranje novih vrata. Dobićete poslovnu ponudu koju nećete moći da odbijete i to je konačno prilika koja će promijeniti vaš život. Ipak, očekuje vas sukob sa partnerom, vi se pitate da li će se odnos nastaviti.

Škorpija
Toliko ste predani poslu, da je gotovo nemoguće da vaš rad i trud ne primijete nadređeni. Ukoliko želite višu poziciju, danas je trenutak da pitate. Vaša popularnost počinje malo da vas remeti, odmorite od telefona i ljudi. Organizujte neko putovanje, upoznaćete zanimljivu osobu.

Strijelac

Dnevni horoskop vam kaže da je danas dan da se izborite za sebe, najvjerovatnije na poslu. Nemojte da trpite nepravdu, već jasno i glasno recite šta vam smeta. Klonite se „zabranjenih osoba“, afere sa zauzetima vam mogu donijeti samo problem.

Jarac
Između vas i kolega na poslu vlada takmičarsko raspoloženje koje će vas natjerati da date sve od sebe. Biće vam naporno, ali na kraju će vam se vratiti višestruko! Dajte sve od sebe i pokažite koliko možete. Još uvijek nije vrijeme za novu ljubav, moguće je da ćete danas doživjeti neko razočaranje.

Vodolija
Finansijski aspekt vam je odličan, možete da očekujete priliv iz sasvim neočekivanog izvora. Uložite ga u dalje poslove, dobićete predlog od bliskog saradnika. Danas slijedi jedan flert sa osobom koju poznajete od djetinjstva! Možda će vas to zbuniti, ali čini se da je kod vas nova ljubav na pomolu.

Ribe
Već dugo čeznete za promjenama, a jedini način da vam se dese jeste da budete odlučni. Na poslu će vas „častiti“ dodatnim slobodnim danima, otputujte na mjesto koje nikada niste posjetili. Zadovoljni ste u ljubavi, ali budite i vi iskreniji prema partneru.

BONUS VIDEO:

 

aloonline.ba

Evo šta pomračenje Mjeseca u Biku donosi vašem znaku

Tokom ovog posebno energičnog punog Mjeseca, potrebe i želje svakog znaka horoskopa izaći će na vidjelo. Sada je...

Dnevni horoskop za 21.07.2023.

Ovan Partner će mnogo raditi, a možda i otputovati radi posla pa ćete na sebe morati preuzeti većinu porodičnih...

SAMOPUZDANJE IM NIJE JAČA STRANA Ovi znakovi su nesigurni u sebe

Astrologija je otkrila horoskopske znakove koji su najviše nesigurni u sebe.BlizanciBlizanci oduvijek imaju nisko samopouzdanje. Ne postoji neki...

Sa osobama u ovim horoskopskim znakovima je najzanimljivije u krevetu

Horoskop otkriva i neke mnogo intimnije stvari, poput toga kakvi ste u krevetu. Romantični i nježni ili strastveni...

Dnevni horoskop za 16.11.2023.

Ovan Ako dođete u kontakt sa svadljivim pojedincima, izbjegnite bilo kakve rasprave pa će vas brzo pustiti na miru....

Dnevni horoskop za 09.10.2023.

Ovan Okrenućete se prema vanjskom svijetu, mnogo se družiti s prijateljima, ali i provoditi kvalitetno vrijeme s partnerom. Inspiracija...

STALNO SU U STRAHU OD NEČEGA Ovo su 4 paranoična horoskopska znaka

Ako je odgovor negativan, slijedeća četiri znaka će vam pokazati suprotno vašim vjerovanjima.RakOsjećajan Rak brine za sve oko...

Dnevni horoskop za 21.10.2023.

Ovan Prionite na poslove koji iziskuju vještinu, spretne ruke, posebna znanja i kreativnost. Što zadaci budu složeniji, vaše će...