back to top

Ovan

Ne planirajte zahtjevnije aktivnosti i ne dogovarajte sastanke, posebno ako ih možete obaviti neki drugi dan. Danas će biti istaknuta napetost i nerazumijevanje pa ćete se prije posvađati nego nešto dogovoriti. U ljubavi ste skloni idealizovanju pa biste partneru mogli prebrzo oprostiti nešto nad čime ste se i te kako trebali zamisliti.

Bik

Dnevni horoskop za 28.07.2023.
Imaćete mogućnost ostvariti ljubavne snove. Možda ćete upoznati osobu o kojoj ćete intenzivno razmišljati i priželjkivati skori susret ili unijeti nešto novo u postojeću vezu. Saradnja s drugima pokazaće se efikasnom u poslovnim, a podrška bližnjih u privatnim odnosima. Ukolko ste pod velikim pritiskom i stresom, stanite malo i posvetite se sebi.

Blizanci

Dnevni horoskop za 28.07.2023.
Bićete razdražljivi zbog čega ćete biti “teški” svojim bližnjima. Izbjegavajte rasprave, čak i ako budete izazvani. U ljubavnim odnosima mogla bi vladati napetost, ali ona će, srećom, biti prolazna. Ako su u toku razgovori za posao, ne očekujte više od onoga što možete dobiti. Potreban vam je odmor.

Rak

Dnevni horoskop za 28.07.2023.
Ako idete na put ili očekujete da vas neko posjeti, čeka vas mnoštvo događaja vezanih za te promjene. Slobodni bi mogli ugodnim susretima obogatiti društveni život. Ako ste u braku ili vezi, sjetite se da je dobar razgovor najbolji put do bliskosti. Prijateljski odnos s osobom suprotnog pola počećete doživljavati na drugačiji način, sa sve više dubljih simpatija.

Lav

Dnevni horoskop za 28.07.2023.
Vaš ljubavni život je ušao u mirnije vode, iako to ne znači da ste njime posebno zadovoljni. Pažnju vam prije svega zaokupljaju poslovni problemi, a zastoj u komunikaciji i zbližavanju s partnerom dodatno vas iritira. Mogući su problemi oko zajma, žiranata ili nekih dugova. Fizičku slabost izazvaće manjak vitamina.

Djevica

Dnevni horoskop za 28.07.2023.
Pripremite se na veći broj obaveza koje će biti posljedica odsutnosti kolega. Moguća je i neugodna situacija sa šefovima. Imaćete osjećaj da gubite kontrolu nad ljubavnim životom i da su partneru zanimljiviji sloboda i izlasci od druženja s vama. Mogli biste ga isprovocirati pa će se naljutiti i prestati s vama komunicirati.

Vaga

Dnevni horoskop za 28.07.2023.
Bićete u žurbi i stisci s vremenom. Planete će vas neprestano tjerati na akciju pa ćete se i u rijetkim trenucima opuštanja boriti s bujicom nemirnih misli. Ukućani će od vas tražiti mnogo angažmana pa će porodični poslovi i briga oko djece i starijih većinom biti vaša odgovornost. Na trenutke ćete osjećati jak umor.

Škorpija

Dnevni horoskop za 28.07.2023.
Zavidna količina energije, intelektualne nadmoći i fizičke izdržljivosti omogućiće vam ostvarivanje današnjih ciljeva. Moguć je susret s dragom osobom koju dugo niste vidjeli. Ako se radi o nekome u koga ste bili zaljubljeni, moguće je zbližavanje. Ako se sutra spremate na put, nemojte se pakovati u posljednji trenutak.

Strijelac

Dnevni horoskop za 28.07.2023.
Bićete zatvoreni i radije komunicirati bez riječi pa partneru neće biti lako shvatiti ono što mu pokušavate reći. Nećete imati osjećaj za vrijeme pa bi vam se moglo dogoditi da propustite pravi trenutak ili da se pogrešno postavite u presudnoj situaciji. Opterećenost porodičnim pitanjima neće vam dati ni trenutka odmora.

Jarac

Dnevni horoskop za 28.07.2023.
Imaćete osjećaj da vam se napokon događaju pozitivne stvari. Vrijeme je dobro za donošenje odluka, za ulazak u nove poslove, traženje novog stana i slične krupnije promjene. Neće vam biti problem obavljati najdosadnije i najbanalnije zadatke. Posvetite najmlađim ukućanima slobodne trenutke i uživajte u igri i zajedničkim aktivnostima.

Vodolija

Dnevni horoskop za 28.07.2023.
Ako prestanete trošiti novac na nepotrebne sitnice, nećete imati razloga za brigu. Uz više samokontrole i discipline, novčana situacija bitno će se popraviti. Pomoći ćete prijatelju da sredi svoje privatne probleme, ali ipak se ne miješajte previše u njegov život. Imate dovoljno svojih briga pa njima dajte prioritet.

Ribe

Dnevni horoskop za 28.07.2023.
Povećavaju vam se šanse za napredovanje na poslu, ali vaše akcije neće proći bez nerviranja i strepnje u ishod onoga što radite. Samo uz samopouzdanje i potpunu smirenost postići ćete željeno. Roditeljima ili prijateljima, neki vaši izbori neće biti potpuno jasni. Ne gubite vrijeme na razjašnjavanja – djelima pokažite da ste u pravu.

www.minimagazin.info

Od ova četiri horoskopska znaka nema mračnijih ljudi na planeti

Ova četiri horoskopska znaka slove kao najveći pesimisti.ŠkorpijaŠkorpije su poznate po svojoj dubokoj intuiciji i emocionalnoj osjetljivosti. Zbog...

Mars ulazi u Škorpiju! Moćan astro period – tajne, manipulacije i razotkrivanje

Ovaj tranzit je kao okretanje točkića na peći, nadopunjavanje kolektivne snage volje i odlučnosti. Ovaj tranzit izoštrava vašu...

Za ova 3 znaka kažu da imaju svog anđela čuvara

Dok oni imaju sreće, drugi nisu rođeni pod srećnom zvijezdom i brojne okolnosti ih sprječavaju ili ih usporavaju...

Dnevni horoskop za 15.08.2023.

Ovan Problem kod kuće, koji je bio u pozadini, danas bi mogao izbiti u prvi plan. Možda ćete se...

HOROSKOP ZA 13. OKTOBAR Blizancima posao stagnira, Djevici stiže novac, Ribe zabrinute

OVANPOSAO: Stižu finansije, ali umjesto radosti slijedi nerviranje. Suma je mnogo manja od one koju ste očekivali.LJUBAV: Ne...

Možete ih prevariti, ali ne i slomiti: Oni uvijek vjeruju u ljubav!

RakRakovi su vrlo emotivni i osjetljivi ljudi. Poznati su po romantičnoj i brižnoj prirodi, zbog čega ih je...

Dnevni horoskop za 10.10.2023.

Ovan Nećete uspjeti da neke stvari privedete kraju. Situacija se ne odvija kako ste zamišljali, ma koliko se trudili....

Dnevni horoskop za 04.11.2023.

Ovan Ogromna fizička snaga natjeraće vas da danas dosta vremena provedete napolju. Možda će to biti vježbe, možda duga...