back to top

Povoljna kupovina – U Hrvatskoj su razmjerno velike razlike u cijenama od jednog kraja države do drugog, ali to ne mora značiti da je traženje popusta imalo drugačije ovisno o tome gdje živjeli.

Dok se neke trgovine i ponude istih mogu razlikovati od mjesta do mjesta, uz akcijske letke trgovina u vašem gradu uvijek je moguće proći još povoljnije kad kupujete artikle koji vam trebaju, živjeli vi u Zagrebu, Istri ili Slavoniji.

Posjetite neki od portala koji sve ove kataloge obuhvaćaju na jednom mjestu i izbjegnite poplavu papirnatih letaka koji neprestano dolaze na vašu adresu, bili oni vama zapravo relevantni ili ne. Jedan od tih portala koji nudi razne prednosti u odnosu na druge jest Kaufino.

Kupovina s Kaufino letcima – nepogrešiv izbor

Najbolji način kako pronaći akcijske letke o kojima je bilo riječ jest posjetiti Kaufino – portal posvećen skupljanju svih akcijskih kataloga svih trgovina koje ih izdajuna jednom mjestu i olakšavanju kupovine.  Na Kaufinu se tako nalaze svi katalozi i letci na jednom mjestu, primjerice Lidl katalozi, Konzum katalozi, Eurospin katalozi, novi NTL katalog, Metro katalog, Jysk katalog i akcijski letci skoro svih trgovina kojih se možete sjetiti a na ovaj način nude popuste.

Povoljna kupovina od Istre do Zagorja

Uz Kaufino lagano možete pronaći popuste na upravo one proizvode i asortimane koje trebate, tako da u tražilici upišete što želite. Jednostavno je: ako tražite specifični proizvod, upišite ga u tražilicu i pokazat će vam se svi ovotjedni katalozi koji ovaj proizvod nude na sniženju, ako tražite letke specifične trgovine, upisivanjem u tražilicu pokazat će vam se samo oni, a ako želite vidjeti kakve akcije se nude u katalozima trgovina u vašem gradu, upišite ga u tražilicu i bacite oko.

NTL – vaša trgovina u susjedstvu

Jedna od trgovina u kojoj se definitivno može uštedjeti uz letke koje izdaju jest NTL, ako se u vašoj blizini nalazi podružnica trgovačkog lanca NTL. Iako možda nije toliko poznat i raširen kao neki drugi trgovački lanci, NTL pruža super alternativu za kupovinu u gradovima u kojima se nalaze NTL trgovine.

NTL katalog tako tako obuhvaća raznovrsne akcijske ponude na prehrambene i neprehrambene proizvode. Tako se primjerice u novom NTL katalogu akcija mogla naći na proizvode poput akcije na ukusnu Pik rolanu lopaticu, Karlovačko pivo, Oreo i Milka čokolade i slatkiše, akcije na limun, avokado, drugo svježe voće i povrće i druge proizvode.

Povoljna kupovina od Istre do Zagorja

Uz NTL katalog novi popusti uvijek su vam na dohvatu ruke, posebno ako koristite Kaufino i ne čekate da vam papirnati letci napokon dođu pod ruku.

Metro je pravo mjesto za veliku kupovinu 

Metro je specifična trgovina na našim prostorima, sa mogućnošću kupovine velike količine proizvoda uz Metro člansku karticu. Metro katalog možete pronaći svakog tjedna na Kaufinu, ažuriran tako da možete biti sigurni da ćete pronaći vrijedeće popuste.

Dok Metro katalog tražite online, Metro trgovine možete pronaći u svim većim gradovima putem popisa trgovina na njihovoj stranici, i to primjerice u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli i drugim gradovima, a ako se primjerice nađete u Puli Metro Pula radno vrijeme od 7 ujutro do 17 sati omogućava vam da stignete obaviti svoju kupovinu iako je možda malo kraće nego obično, a ovakvo ili u pravilu duže radno vrijeme vrijedi i za sve ostale Metro trgovine diljem Lijepe Naše.


Redovito praćenje kataloga za kupovinu može biti iznimno korisno jer nam omogućuje da saznamo gdje se nalaze najpovoljnije akcije za određene proizvode. Pregledavanjem kataloga možemo pronaći različite vrste proizvoda, poput prehrambenih namirnica, kućanskih aparata ili odjeće, koji su trenutno sniženi ili se nalaze na posebnoj akciji.

Povoljna kupovina od Istre do Zagorja

Na taj način imamo mogućnost napraviti detaljan plan kupovine i iskoristiti prilike za uštedu. Uz praćenje kataloga, možemo usporediti cijene istih ili sličnih proizvoda u različitim trgovinama te odabrati najpovoljniju opciju. Ovaj pristup omogućuje nam znatne uštede na troškovima, a istovremeno nam omogućuje da dobijemo željene proizvode po povoljnijoj cijeni.

Pored toga, redovito praćenje kataloga za kupovinu pruža nam priliku da budemo informirani o novim proizvodima na tržištu i njihovim promocijama. Na taj način možemo iskoristiti prednosti prvog ulaska proizvoda na tržište ili posebnih promotivnih akcija koje trgovci organiziraju kako bi privukli kupce. Praćenje kataloga nam također omogućuje da planiramo kupnju unaprijed, posebno ako je riječ o skupim proizvodima poput elektronike ili namještaja.

Kada imamo cjelovitu sliku o trenutnim akcijama i ponudama, možemo donijeti informirane odluke o kupovini, što rezultira uštedom novca. Stoga, redovito praćenje kataloga za kupovinu je korisna navika koja nam omogućuje da iskoristimo najbolje ponude i ostvarimo značajne financijske uštede.

Preporuka:

5 stvari koje virtuelna privatna mreža može sakriti i 5 stvari koje ne može

6 najboljih softvera za kloniranje diska na Windows 10

Izreke i citati o sreći

Xiaomi Redmi Note 12 Pro: Recenzija – Vrlo dobar telefon iz srednjeg cjenovnog ranga

Strategija Kako zaraditi novac u online kazinima

Obsidian vs. Pojam: Koja je aplikacija za bilježenje bolja?

KUBA – što trebate znati prije putovanja

Kuba je oduvijek bila atraktivna destinacija. Stoga je svaka informacija o putovanju u ovu daleku zemlju važna za one...

Šminkanje za početnike – 8 grešaka tijekom šminkanja

Šminka koristila desetljećima, postoje podaci koji govore da se osim u Egiptu šminka koristila i u staroj Grčkoj. Vodič...

Kako odabrati prava vrata za svoj dom

Ako ste neodlučni i pitate se kako odabrati prava vrata, ne brinite se jer mi ćemo Vam pomoći...

Kako Postati Freelancer: Vještine za Online Rad od Kuće

Kako Postati Freelancer: Vještine za Online Rad od Kuće - uvod Kako postati freelancer i uspješno voditi vlastiti biznis...

Online serije sa prevodom besplatno

Gdje gledati online serije sa prevodom besplatno? Postoje mnogi servisi koje koriste oni kojima je teško odvojiti kune...

Abeceda zdravlja: Vaša svakodnevna enciklopedija online

U suvremenom digitalnom dobu, kada je informacija na dohvat ruke, važno je znati gdje potražiti pouzdane i točne...

Virtualni Asistent: Posao od Kuće koji je U Trendu

Virtualni Asistent: Posao od Kuće koji je U Trendu - uvod Virtualni Asistent: Što Točno Znači Biti VA? Virtualni asistenti...

Online trgovina: Koraci za Uspješno Pokretanje Online Trgovine

Koraci za Uspješno Pokretanje Online Trgovine - uvod Online trgovina i njeno uspješno pokretanje zahtjeva istraživanje tržišta i odabir...